Divarit

Viiden hyökkääjän kenttä murskasi SalBan, Kailialalta hirmutehot – katso perjantain salibandytulokset

12.02.
2016
8 Kommenttia
2
Divarit
Miko Kailiala oli tänään Viikinkien voiton pääarkkitehti. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

Miko Kailiala oli tänään Viikinkien voiton pääarkkitehti. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

Salibandyn pääsarjoissa pelattiin perjantai-iltana neljä peliä. Miesten Salibandyliigassa pelattiin kaksi ottelua ja naisten liigassa sekä Divarissa kummassakin yksi ottelu.

Viikingit oli tänään tyly isäntä Rauman SalBalle Pasilan Urheiluhallissa. Avauserän jälkeen peli oli jo 8-1 kotijoukkueelle ja loppulukemiksi merkattiin 15-3.

Viikinkien tehokkain oli hirmutehot 5+2 tehnyt Miko Kailiala. Häntä säestivät Niclas Meyer tehoin 2+3 ja Tero Tiitu lukemin 3+1. Kaikki edellä mainitut pelasivat Viikinkien ykköskentässä, jossa viilettivät heidän lisäkseen Kevin Söderling ja Jani Hyytiäinen. Kyseessä oli niin sanotusti viiden hyökkääjän kenttä, vaikka Tiitu onkin välillä nähtykin pakin tontilla. Tehoja ainakin löytyi, sillä ykkösvitja värkkäsi joukkueensa 15 osumasta 11. SalBan ahdinko sen kuin jatkuu, sillä raumalaiset ovat voittaneet viimeksi 23.10.2015.

Espoon derbyssä kohtasivat Westend Indians ja Esport Oilers. ”Inkkarit” johtivat jo 2-0 avauserän jälkeen, mutta sitten peli kääntyi päälaelleen, sillä loppulukemat merkattiin ”öljymiehille” 8-2. Oilersin tehomiehinä häärivät Perttu Pajukoski (3+1), Sylvester Raikamo (1+2) ja Casper Pfitzner (1+2).

Naisten liigan ainoassa ottelussa Nea Suomisen hattutemppu ei riittänyt kantamaan Erää voittoon, vaan vierailija SB-Pro vei pisteet niukasti 7-5. Pron tehokkain oli Karoliina Kujala lukemin 2+1.

Divarissa SBS Wirmo nappasi elintärkeän 4-2 -voiton Erä Akatemiasta kotisalissaan. Ottelu ratkesi Erä Akatemian jäähyihin kolmannen erän alussa, kun ensin Antti Keskitalo osui kahden miehen ylivoimalla ja sen jälkeen Antti Vuorinen viidellä neljää vastaan.

Voitolla Wirmo nousi pisteen päähän Loviisan Torista, joka on viimeisellä säilyjän paikalla. Akatemian mahdollisuudet playoff-paikkaan heikentyivät pykälän verran. Kymmenentenä oleva Akatemia ei toki ole playoff-viivasta kuin kahden pisteen päässä.

Miesten Salibandyliiga:
Viikingit-SalBa 15-3 Ottelutilastot
Indians-Oilers 2-8 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
Erä III-SB-Pro 5-7 Ottelutilastot

Miesten Divari:
SBS Wirmo-Erä Akatemia 4-2 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Pöykönpelto
12/02/2016
Voisiko joku kertoa miksi Mynämäessä hylättiin tänään Wirmon viides maali? Katsomosta katsoen ei syytä keksitty.
TPS 2017
12/02/2016
Lax, Kailiala ja Hyytiäinen voisivat palata Turkuun takas ja taistelemaan ensimmäisestä mitalista Turkuun.
Maali
12/02/2016
Tuomarin kertoman mukaan pallo meni maaliin "tolppaviivan" väärältä puolelta maaliin.
terhi
13/02/2016
TPS 2017, mut Stenfors ei kelpais, vai? Kyllähän ne tulis (ainakin muutama) takas, jos niille maksettaisiin edes lähelle samaa mitä SSV maksaa (anteeksi Viikingit) nyt. Tänä kautena Turussakin on alettu saamaan katsojia lauteille, mutta ei vieläkään oikeita kunnon sponsoreita. SSV:llä tilanne näyttää täysin päinvastaiselta. Ja ihan turha tulla itkemään, että Turussa jalkapallo ja jääkendo vie kaikki sponssirahat. Ei vie! Tampereella on paljon enemmän kilpailtu tilanne ja silti Classic porskuttaa siellä kaikilla mittareilla. Turussa vaan tuijotetaan omaan napaan, eikä edes uskalleta lähteä panostamaan ja markkinoimaan tuotetta yrityksille. Rahaa kyllä riittäisi tällaiseen amatöörilajiin, jos sitä lähdettäisiin oikeasti hakemaan ja markkinoimaan. Yhdellä jääkendon kypärämainoksella pääsee pääsponsoriksi säbässä.
Espoo
13/02/2016
Ottelutapahtuma oli hyvin järjestety, Indians osaa tämän huomattavasti paremmin kuin Oilers. Oheispalvelut on Otahallissa hoidettu katsojan kannalta laadukkaasti. Hodarit on todennäköisesti liigan parhaat, tästä kiitos. Eli Inkkarit- Oilers 100-0
Peli oli taas vastaavasti Öljymiehillä hanskasa melkein alusta lähtien, ottelutauko näkyi epävarmuutena mutta pallollisena Oilers oli varmasti 70 prosenttisesti koko ottelun. Derbyyn kuuluva jännitys jäi nyt puuttumaan, nin ylivoimainen Oilers oli tällä kertaa.
Tuomarit jättivät viheltämättä pikku koiruuksia mutta yksi räikeä virhe tehtiin.
7-2 maalin teki Pfitzner joka " lanattiin" laukauksen jälkeen takaapäin törkeästi.
Tästä olisi pitänyt antaa ottelurangaistus mutta tuomarit levittivät vain käsiään.
Nolo homma myös Inkkarileirille kun ottelu oili jo ratkennut niin lähdetään tälläiseen väkivaltaan joka ei kuulu salibandyyn.. Toivottavasti liiga reakoi tähän rangaistuksella.
ET soittaa kotiin
13/02/2016
"Lanaus" näyttää maalikoosteessa aika rajulta termillä. Varmaan tosta joku olisi pari minuuttia voinut antaa, mutta pelirangaistusten vaatimukset eivät oikein täyty.
S7
13/02/2016
Ei tossa kyllä mitään lanata, jos jotain niin ehkä kamppaa jalalla, tai sitten vaan sotkeutuu. Katoin videolta siis tilanteen ja täysin oikea tuomio olla antamatta mitään. Vauhtia ei kovin paljoa jnejne.
Kummallista
13/02/2016
Jotain Tampereella tehdään toisin. Pelaajille maksetaan, jaetaan ilmaislippuja...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.