Liigat

Viikingit vei Helsingin herruuden – Laasoselle hattutemppu

26.02.
2016
0 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: arkistokuva Jari Turunen

Viikingit kaatoi Erän perjantaina Pasilassa. Kuva: arkistokuva Jari Turunen

Viikingit ja Erä väänsivät sarjapisteistä perjantaina Pasilassa. Viikingit voitti ottelun maalein 7-4.

Alkuun mentiin Erän komennossa ja vierasjoukkue johti ottelua 1-2 ensimmäisen erän jälkeen. Viikingit kuitenkin voitti toisen erän 3-0. Viimeisessä erässä Erä kiri parhaimmillaan maalin päähän, mutta kotijoukkue keräsi täyden pistepotin lopulta kolmen maalin erotuksella.

Viikinkien teholinko oli kolmesti osunut Roni Laasonen. Mikael Järvi komppasi pistein 1+2. Viikingit nousi voitolla Salibandyliigan kolmanneksi. Joukkue on nyt tasapisteissä kakkosena olevan Happeen kanssa. Erä jatkaa sarjataulukon kuudentena.

Tampereen Koovee ja Westend Indians mittelivät paremmuudesta perjantaina Tampereella. Indians nappasi voiton loppuluvuin 6-9. Indians oli vahvempi eritoten kolmannessa erässä, jonka se voitti 2-5. Vieraiden Toni Koskela osui kahdesti. Aaro Astala, Joonas Föhr ja Valtteri Kainulainen naulasivat tehot 1+1 mieheen. Kooveen Mikko Immonen laukoi ottelussa hattutempun.

Indiansin kannalta voitto tarkoitti sitä, että joukkue nousi maalieron turvin OLS:n ohi sarjataulukossa. OLS on kuitenkin pelannut yhden ottelun vähemmän. Kooveen jo ennestään heikot mahdollisuudet päästä pudotuspeleihin pienenivät minimaalisiksi. Joukkue on kymmenentenä, ja se on myös joukkueen todennäköinen loppusijoitus kauden päätyttyä.

Perjantain salibandyottelut:
Koovee-Indians 6-9 Ottelutilastot
Viikingit-Erä 7-4 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.