Classicin naisten voittoputki sai jatkoa – runkosarjan voitto Tampereelle

Classic voitti naisten Salibandyliigan runkosarjan. Kuva: Jari Turunen

Classic voitti naisten Salibandyliigan runkosarjan. Kuva: Jari Turunen
Classic voitti naisten Salibandyliigan runkosarjan. Kuva: Jari Turunen

Tampereen Classic ja Joutsenon Kataja ottivat toisistaan mittaa naisten Salibandyliigassa lauantaina. Classic oli selkeästi parempi maalein 11-2.

Tamperelaisten pistenikkari oli 2+2 tehtaillut Nina Rantala. Hanna Sipiläinen iski pisteet 2+1. Anne Suomalainen sekä Eliisa Alanko nakuttivat paunat 1+2. JoKan Elvira Tyrmi osui kahdesti.

Tulos tarkoittaa sitä, että Classic varmisti runkosarjan voiton toiseksi viimeisellä kierroksella. Tällä hetkellä toisena oleva SB-Pro on neljän pisteen päässä, ja sillä on enää yksi ottelu pelaamatta. NST on viiden pisteen päässä ja lappeenrantalaisjoukkueella on kaksi ottelua pelaamatta.

Voitto oli Classicin 12 perättäinen. Hallitseva mestari on hävinnyt tähän mennessä ainoastaan kaksi runkosarjan ottelua, ja voittanut 19 maalierolla 206-70. Runkosarjan voitosta johtuen joukkue saa valita ensimmäisenä puolivälierävastuksensa. Myös Classicin miesten joukkue vei tällä kaudella runkosarjan voiton.

JoKan kannalta tappio tarkoitti sitä, että joukkue nähdään varmuudella liigakarsinnoissa ja se on myös vaarassa pudota suoraan.

Lauantain ottelut naisten Salibandyliigassa:
14:00 Erä III-O2-Jyväskylä 5-3 Ottelutilastot
14:45 Koovee-SB-Pro 3-4 ja. Ottelutilastot
15:00 Classic-JoKa 11-2 Ottelutilastot
15:45 M-Team-Crackers 4-3 ja. Ottelutilastot
18:30 Happee-NST 1-13 Ottelutilastot

One comment

  1. Classicille – taas!
    …onhan siellä ne Alangot, Rantala, Saarinen, Pöllänen, Nieminen, Lakkala, Kauppila, Salonen, Sipiläinen, Kotiaho, Kallio, Suomalainen, Kekkonen, Enlund, Suomela, Alila, Takalo, Ruokostenpohja, Arkkila, Woivalin, Lehtinen, Järvinen, Koivuniemi,
    jotka eivät kaikki pisteitä tee – mutta aivan hitonmoisen joukkueen!
    Onnea kevään parhaisiin peleihin , nyt ne vasta alkaa!