Liigat

Ennakkosuosikit odotetun kovia naisten puolivälierissä – katso keskiviikon salibandytulokset

23.03.
2016
0 Kommenttia
4
Liigat
NST:n naiset murskasivat tänään tiensä välieriin kotiyleisön edessä. Kuva: Markku Taurama.

NST:n naiset murskasivat tänään tiensä välieriin kotiyleisön edessä. Kuva: Markku Taurama.

Tampereen Classic selvitti eilen tiensä naisten Salibandyliigan välieriin. Tänään neljän joukkoon tiensä raivasivat myös Lappeenrannan NST ja Nurmijärven SB-Pro. Ennakkosuosikit Classic, NST ja SB-Pro voittivat puolivälieräsarjansa suoraan kolmella voitolla.

PSS:lla oli mahdollisuus tänään katkaista sarja Kooveeta vastaan, mutta tamperelaiset olivat etevämpiä ja kavensivat sarjan 2-1 -lukemiin 4-1 -voitolla. Kooveen tehokkaimmat olivat 1+1 -tehot tehnyt Hanna Puolakka ja kaksi maalia syöttänyt Mia Vallenius. Tamperelaisten muut osumat tekivät Ellinoora Huotari, Tuulia Aho, sekä Taija Jaakkola. Porvoolaisten ainokaisen viimeisteli Kaisa Simola.

Murskaavin 9-1 -lukemin M-Teamin kaataneen NST:n tehopelaajat olivat jälleen hattutempun iskenyt Jaana Lirkki, sekä 1+2 -tehot nakutellut Marianne Hannonen. Anu Ruokonen osui kahdesti ja maajoukkuekonkarit Tiia Ukkonen ja Mia Karjalainen antoivat kaksi maalisyöttöä. M-Teamin lohtumaalin iski Daniela Markelin.

TPS johti Prota jo 2-0, mutta lopulta nurmijärveläiset nousivat 7-4 -voittoon. Pron tehokkaimmat olivat kahdesti osunut Daniela Westerlund ja 2+1 -pisteet nakuttanut Denisa Ratajova. TPS:n Laura Rantanen tehtaili lukemat 2+1 ja Jenna Saario 1+1.

Naisten Salibandyliigan puolivälierät:
18:30 PSS-Koovee 1-4 Ottelutilastot (Otteluvoitot 2-1), Jari Turusen ottelukuvat
18:30 NST-M-Team 9-1 Ottelutilastot (NST välieriin voitoin 3-0)
19:00 SB-Pro-TPS 7-4 Ottelutilastot  (SB-Pro välieriin voitoin 3-0) Juhani Järvenpään ottelukuvat

Naisten Salibandyliigan karsinnat:
18:00 Steelers JSB-JoKa 5-4 RL Ottelutilastot (Steelers naisten Salibandyliigaan voitoin 3-0)

Miesten Salibandyliigan puolivälierät:
18:30 Happee-TPS 9-1 Ottelutilastot (Happee välieriin voitoin 4-3)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.