Divarit

Erä ja SPV tasoittivat puolivälieräsarjat – katso perjantain salibandytulokset

11.03.
2016
36 Kommenttia
3
Divarit
Erä kaatoi Oilersin maalein 5-4 ja tasoitti ottelusarjan. Kuva: Juhani Järvenpää

Erä kaatoi Oilersin maalein 5-4 ja tasoitti ottelusarjan. Kuva: Juhani Järvenpää

Tapanilan Erä ja Esport Oilers kohtasivat perjantaina miesten Salibandyliigan puolivälierien toisessa ottelussa. Erä voitti kamppailun maalein 5-4.

Ottelun ensimmäinen erä oli kotijoukkueen näytöstä ja tauolle mentiin tilanteessa 4-1. Oilers paransi otteitaan pelin edetessä ja voitti kaksi viimeistä erää. Erä kuitenkin puolusti tarkkaan loppuun saakka ja tasoitti ottelusarjan.

Erän Tuomas Iiskola, Perttu Puska ja Lauri Kapanen nakuttivat pisteet 1+1 mieheen. Oilersin Casper Pfitzner paukutti tehot 2+1. Vantaan Energia Areenalla oli 879 katsojaa.

Ottelusarja on nyt tasan 1-1. Välieräpaikkaan tarvitaan neljä voittoa. Sarja jatkuu sunnuntaina Espoossa.

SPV ja Viikingit mittelivät paremmuudesta toistamiseen miesten Salibandyliigan puolivälierissä. SPV oli Seinäjoella pelatussa ottelussa parempi maalein 5-3. Tällä kertaa mentiin pitkälti SPV:n komennossa ja joukkue karkasi 4-1-johtoon ennen ottelun puoliväliä. Viikingit osui kuitenkin kahdesti kolmannen erän alussa ja tilanne jäi tiukaksi loppupelin ajaksi. Teppo Mäkelä 5-3-maali ajassa 49.33 jäi ottelun viimeiseksi.

Kotijoukkueen Mikko Kohonen ja Henri Myllymäki tehtailivat pisteet 1+1. Ville Kuusela syötti kaksi osumaa. Ottelua seurasi paikan päällä 997 katsojaa, joka on tämän pudotuspelikevään toistaiseksi paras lukema.

Ottelusarja on nyt tasatilanteessa 1-1. Seuraava kamppailu väännetään sunnuntaina Pasilassa. Välieriin eteneminen vaatii neljä voittoa.

Miesten Salibandyliigan puolivälierät:
SPV-Viikingit 5-3 Ottelutilastot Otteluvoitot 1-1
Erä-Oilers 5-4 Ottelutilastot Otteluvoitot 1-1

Miesten Divarin välierät:
Blue Fox-Steelers 2-8 Ottelutilastot Steelers Divarin finaaleihin otteluvoitoin 2-0

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
niinno
11/03/2016
alavire ja nilkki koituu oilerssin turmioksi jos saavat vielä tuomaroida.mailalla saa lyödä päähän vapaasti eikä jäähyä!!!!!
Saldo
11/03/2016
Spv:llä ja tepsillä parhaat yleisömäärät
Guest
11/03/2016
Oilersilaisena hävettää tuo kitinä tuomareita kohtaan jokaisen hävityn pelin jälkeen! Erä ansaitsi voittonsa (olisi oikeastaan ansainnut jatkoaikavoiton ekassa pelissäkin). Itku seis ja keskitytään seuraavaan peliin. Ja jos viittasit Raunioon osuneeseen iskuun, se oli täysi vahinko. Sen sijaan Oilersin rankkari oli aika lailla kyseenalainen.
Näkökulma
11/03/2016
Runkosarjan voittajan puolivälierä pelit yleensä tylsiä ja niin nytkin, ei viittis raahautua. Kaikki muut pelit tänä vuonna viihdettä.
46
11/03/2016
Meillä on S7 sellainen sarja nyt käynnissä, että kumpi tahansa sen voittaakin, se on sen kovalla työllä ansainnut!
kahtoja
11/03/2016
Kyllä jatkuvaa kitinää öljymiehiltä. Aivan joka tilannetta purnattiin ja varsinkin oilers penkiltä koko ajan huutelua. Wartti näytti kapteenina hyvää esimerkkiä huutelusta. Erä näytti keskittyvän peliin ei ylimääräiseen energian tuhlaukseen. Peli oli kyllä todella viihdyttävä
JZ
11/03/2016
Jahas. Taasko on alkanut Espoon perinteisen pleijarit? Oilers vastaan tuomarit.
niinno
11/03/2016
guest, varmaankin oot oilerssilainen :) olkkonen vahingossa törmäs toiseen pelaajaan ja heti pelikieltoa.
S7
11/03/2016
46, ilmeisesti puhuu viikkarit-speve sarjasta? Meikäläiset näyttäis tällä hetkellä tarviivan futsalmaalia, kun ei tunnu oikein osuvan. Mutta tiukkaa on ja tasaisia matseja varmasti jatkossakin... Kotiedulla voi olla hyvinkin ratkaiseva asema, mutta mutta katellaan kuinka käy
Jaskapetterk
11/03/2016
Missä a junioreiden luvattu pve ?
Joel Siltanen/Pääkallo.fi
11/03/2016
Ulkopuolisen asiantuntijan tarkastuksessa. Julkaisu venynee aamuun.
Espoo
11/03/2016
Tuomari eivät ole ratkaisseet tässä sarjassa otteluita ja toivotaan että jopa tiukempi linja jatkossa, varsinkin mailaan hakkaamiset pitää karsia.
Tässä on hyvä nyt loistavat joukkueet, varmasti parempi seitsämästä ansaisee välieräpaikan.
Juuso
11/03/2016
Eikö tänä vuonna pitänyt aina olla vitonen, jos maila osuu päähän? Näin ainakin ohjeistettiin. Vai koskeeko vain alempia sarjoja? Tilannetta en ole nähnyt, mutta jos joku tuomari suostuisi vastaamaan.
Niilo
11/03/2016
SSV - SPV sarjassa yksikään vierasmaalintekijä ei ole käynyt tuulettamassa kotiyleisön edessä. Oikeasti isojen ei tarvi isotella.
Katsoja
11/03/2016
Jollekin fiksummalle. Saako kulmavaparin/sissänlyönnin antaa jalalla? Erä Oilers pelissä ihmeellinen tilanne, jossa P.Wardi koskee palloon jalalla ja lähtee vaihtoon Erä pääsee läpiajoon ja ei maalia. Joko tuomareilta todella hyvää pelinluku tai meinasivat ratkaista koko ottelun. Onneksi ei maalia
Kaikille:
11/03/2016
Kulmavaparia ei saa antaa jalalla. Kyseessä aika iso tuomarihassi, oikea tuomio olisi ollut kääntää vapari vihellyksellä ja antaa Erän aloittaa kulmapisteeltä. (Tämän jälkeenhän Oilerssilla oli 8 pelaajaa kentällä). Lisäksi palautuksesta tuomittu vapari annettiin aivan väärästä paikasta. N. 3 metriä paremmilta tonteilta, kuin olisi kuulunut. Päähän osuneessa mailassa peittävä pelaaja oli tekemässä liukutaklaus-peittoa, jolloinka pää todella lähellä maata ja osuma ei ole rike.
kettunen
11/03/2016
Iiro Lankinen maajoukkueeseen.
Tarkennusta
11/03/2016
Saako saatossa lyödä vastustajaa oikeasti mailalla? Ihme ettei enempää käytetä hyväksi. Onneksi lajissa ei liiku niin ison rahat, että alettaisiin parhaita pelaajia telomaan. MM-finaalissa Rudd polvella muurissa niin kantti kohti ja saatto perille vahingossa...
jes
11/03/2016
eli jos peittävän pelaajan pää lähellä maata niin eikun lyödä mailalla vaan surutta päähän.
46
11/03/2016
Kyllä tarkoitin, S7. Jotenkin tuntuisi, että SPV syttyy paremmin kotona ja kotietu olisi ollut todella tärkeä. Vierasvoitto pitäisi saada napattua vähintään kerran eikä se ole helppoa. Mielenkiintoinen sarja on :)
kahtoja
12/03/2016
Sitä ei ainakaan laukova pelaaja voi estää jos toinen heittäytyy kyljelleen maahan laukaisuhetkellä... Herätkääpä nyt. Vähän täytyy pelaajienkin miettiä ettei voi hylkeenä vetää pää edellä lattiaa pitkin.
Kaikille:
12/03/2016
Jos lyö mailalla ensin palloa ja sitten objektia alle polvitason, niin saa. Tahallisuudet tietty erikseen, mutta tästähän pääkallokin teki aikoinaan artikkelin "pahimmat ruuhakbussit", jossa käsiteltiin kuka teloo eniten sääriä laukauksellaan. Säärisuojat on sallittuja.
Videotuomari
12/03/2016
Ihan hidastuksena nähneenä voin todeta että Raunion pää on noin laukaisijan vyötärön korkeudella. Eikö ole sääntöjen mukaan korkea maila?
Videotuomari
12/03/2016
Toki myös Oilersin siirretyn rangaistuksen aikana tehtyä maalia edeltävä rike oli täysi vitsi. Ensimmäisessä pelissä Vilkki ja Alakare olivat hyviä, mutta toisessa pelissä molemmille sattui selkeitä virheitä, joita näissä peleissä ei voi hyväksyä. Vaikka ihmisiä ovatkin.
Arto Kilponen
12/03/2016
Kertoo kaiken oleellisen tuomareista, etteivät osanneet toisen erän sirkuksensa jälkeen omin avuin edes kentälle kolmanteen erään, vaan erikseen piti kuulutella. Toki kuuluttajakin oli aivan pihalla, kuulutteli ennen toisen erän päättymistä ensimmäistä erää olevan jäljellä minuutti. Ja vaati jotain videotarkastuksia erätauolla.

Liitossa myös vähän niitä valoja päälle. Sakkoja määrätty joukkueelle, jota ei ole ollut edes olemassa vuosiin.
Espoo
12/03/2016
Toivottavasti sunnuntaina on halli täynnä Tapiolassa kun legendaarisen Jaakko Hintikan paita nostetaan kattoon, historiallinen tapahtuma, ensimmäinen öljymies joka saa tämän kunnian.
Samalla öljymiehillä mahdollisuus nousta sarjassa johtoon eli panosta on riittävästi ottelussa ja yleisölle parasta sunnuntaipäivän viihdettä.
kahtoja
12/03/2016
Mistäs sä hidastus videon näit? Paikan päällä ja tilanteen livenä nähneenä näytti kyllä siltä että Raunio makas maassa.
Immelman
12/03/2016
Kyllähän Raunio makasi maassa, mutta vasta osuman jälkeen. Selkeä boxi ainakin IS-teeveen ukkojen mukaankin. Aikaisemmin meni jo se korkea kyynärpää läpi.
guestille
12/03/2016
Aikamoiset erä-lasit saa olla päässä, jos pitää rankkua kyseenalaisena. Mailan pois pelaaminen metri maalista näkyy selkeästi maalikoosteessa.
hehehe
12/03/2016
Lerssi-fanit ovat samanlaisia joukkueen kanssa, itkupillejä. Erä pudottaa!
Öljyt rinnuksilla
12/03/2016
Voi voi, kaikki muut olivat eilen pihalla paitsi hävinnyt joukkue ja sen fanit. Sehän tässä playoff-valintahommassa on, että kun lähdet kikkailemaan ja yrität poimia "sopivan vastustajan", niin saattaakin käydä kylmät. Taitaa öljypojilla jo valinta hieman kaduttaa...
KUKKAHATTUTÄTI
12/03/2016
Oma poikani pelaa Tapanilan Erässä ja olin hänen kanssaan katsomassa eilistä ottelua. Omaan silmääni laittoi kyseinen tilanne, kun Oilers pelaaja kaatui Erän vaihtopenkille ja joku melko lyhyt kaljupäinen valmentaja/ huoltaja meni muutaman sentin päähän kyseisestä pelaajasta ja alkoi huutamaan hänelle ''mitä v****a sä teet''. Tämä oli omasta mielestäni erittäin epäurheilijamaista. Missä on vastustajan kunnioitus?! Tottakai rapatessa roiskuu, mutta jos verrataan maailman suurimpaan urheilulajiin jalkapalloon, niin ei siellä ikinä tapahtuisi mitään tämän tyylistä. Kaikin puolin oli kuitenkin viihdyttävä ottelu ja tapahtumakin oli hieno! Toivottavasti Erä menee jatkoon ja kaljupäinen valmentaja / huoltaja siistii suunsa!
Vellu
12/03/2016
Satunnaisena katsojana hämmästelen sitä että kaikki kommentit liittyvät tuomareihin, huoltajiin ja jopa kuuluttajaan. Ei yhtään kommenttia joukkueiden taktiikasta tai yksittäisten pelaajien onnistumisesta. Ehdotan että seuraavat tuomarit valitaan katsomosta niin taso paranee. Kuuluttajille sanktiot käyttöön, kahdesta keltaisesta kortista pelikieltoon.
Fyt
12/03/2016
Kukkahattutädille: tuo tilanne näkyi hyvin striimistäkin ja pakko olla samaa mieltä, aivan naurettavaa käytöstä. Taisi olla jopa itse päävalmentaja (?) jolla vastustajan kunnioitus nollissa.

Ja no yritetääs sanoa jotain pelistäkin. Oilers hävisi pelin käytännössä ensimmäisen erän luokattomaan oman alueen puolustuspeliin. Miesten merkkaus todella kehnolla tasolla ja kommunikointi ei pelannut. Merkittävää myös, että espoolaiset karvasivat tällä kertaa korkeammalta, mutta Erä purki karvauksen melko hyvin. Jännä nähdä mitä Ahtiainen ja kumppanit keksivät sunnuntaille. Tasainen sarja tulossa, Erä nostanut tasoaan huimasti runkosarjasta.
S7
12/03/2016
"mutta jos verrataan maailman suurimpaan urheilulajiin jalkapalloon, niin ei siellä ikinä tapahtuisi mitään tämän tyylistä"

Joo ei ei koskaan... Hähähää nyt herätys!! Kaikki fudiskoutsit on tosin ihan chillejä jäbiä... Ei tommoset ole mitään yhen lajin ongelmia, vaikka perseilyjä ovatkin!
Taneli
13/03/2016
Näyttikö tämä vastustajalle huutanut huoltaja/valmentaja ken ties putouksen munamieheltä ?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.