Hallitseva mestari aloitti pudotuspelit 12-1-murskavoitolla – katso lauantain salibandytulokset

Classic aloitti pudotuspelit vakuuttavasi. Kuva: Juhani Järvenpää

Tampereen Classicin naiset aloittivat pudotuspeliurakkansa kaatamalla Erä III:n kotikentällään lukemin 12-1.

Ottelu oli alusta asti tamperelaisten näytöstä ja Erä III onnistui maalinteossa ensimmäisen kerran vasta kolmannen erän puolivälissä. Classicin Eliisa Alanko iski pisteet 3+1 ja Nina Rantala komppasi tehoin 1+3. Anne Suomalainen sekä Siru Kekkonen onnistuivat paunoin 1+2. Erä III:n Jenni Mustakallio torjui ottelussa peräti 41 laukausta.

Classic johtaa sarjaa nyt siis otteluvoitoin 1-0. Välieräpaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Miesten Divarin finaalit:
LaSB-Steelers 6-9 Ottelutilastot Otteluvoitot 2-1 LasB:lle.

Naisten Salibandyliigan puolivälierät:
Classic-Erä III 12-1 Ottelutilastot Otteluvoitot 1-0 Classicille.
NST-M-Team 8-0 Ottelutilastot Otteluvoitot 1-0 NST:lle.
PSS-Koovee 3-2 rl. Ottelutilastot Otteluvoitot 1-0 PSS:lle.
SB-Pro-TPS 6-4 Ottelutilastot Otteluvoitot 1-0 SB-Prolle.

Naisten Salibandyliigan karsinnat:
Steelers JSB-JoKa Ottelutilastot 4-3. Otteluvoitot 1-0. Sarjanousu vaatii kolme voittoa.
Happee-ÅIF 3-5 Ottelutilastot Otteluvoitot 1-0 ÅIF:lle.