Divarit

Hämeen joukkueet murskaavia puolivälierien avauksissa – katso keskiviikon salibandytulokset

02.03.
2016
5 Kommenttia
3
Divarit
LaSB otti keskiviikkona ensimmäisen kiinnityksen Divarin välieriin. Kuva: Jari Turunen

LaSB otti keskiviikkona ensimmäisen kiinnityksen Divarin välieriin. Kuva: Jari Turunen

Miesten Divarin puolivälieräsarjat käynnistyivät keskiviikkona ensimmäisillä otteluilla. LaSB ja Hämeenlinnan Steelers olivat vahvoja omissa ottelupareissaan viemällä kamppailut selvin numeroin.

LaSB johti hieman ennen ottelun puoliväliä ÅIF:ää vastaan jo 7–2. Erityisesti kotijoukkueen hyökkääjä Heikki Hätönen oli hurjassa vireessä puolivälierien avausottelussa iskemällä peräti kuusi maalia sipoolaisvieraiden verkkoon. ÅIF kuroi eroa hieman päätöserässä, mutta loppulukemat kirjattiin lammilaisille 14–7.

Hämeenlinnassa Steelers sai unelma-alun Limingan Niittomiehiä vastaan. Vierasjoukkue joutui käyttämään aikalisänsä jo toisen erän alussa, kun Nico Jonaeson iski Steelersin 6–0-johtoon.

LNM ei saanut aikalisästä huolimatta kirivaihdetta päälle, ja Steelers nappasi ensimmäisen voiton maalein 10–3. Pisteiden valossa parhaiten onnistui Steelersiltä neljä (1+3) tehopistettä kerännyt Teemu Metsälä. Myös Ville Lastikka (3+0) ja Jonaeson (2+1) iskivät molemmat kolme pinnaa pöytäkirjaan.

Keskiviikon ainoassa miesten Salibandyliiga-ottelussa Jyväskylän Happee voitti kotonaan tamperelaisen Kooveen lukemin 10–5. Illan sankari oli kotijoukkueen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen joka iskit hurjat 4+2-tehot. Samalla Hynynen ylitti maagisen 400 tehopisteen rajan Salibandyliigan runkosarjassa. Nyt hyökkääjällä on kasassa pisteet 264+137=401.

Hynysen ketjukaveri Petri Kauko vietti neljän (2+2) tehopisteen iltaa. Kooveen tehokkaimmat olivat kaksi maalia mieheen iskeneet Perttu Koljonen ja Mikko Immonen.

Miesten Salibandyliiga:
Happee–Koovee 10–5 Ottelutilastot

Miesten Divari:
LaSB–ÅIF 14–7 Ottelutilastot Jari Turusen ottelukuvat
Steelers–LNM 10–3 Ottelutilastot
Karhut–SB Welhot 3–6 Ottelutilastot
SB Vaasa–Blue Fox 4–5 ja. Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
oho
02/03/2016
Jaa heräs taas hätönenkin ku kovat pelit alko :D steelersilläkin tutut jäbät niitä pisteitä tekee. Saas nähdä toistaako welhot viime vuoden :D
RUOTANEN
03/03/2016
Heräs tosipeleihin... Puolivaloilla Hätönen tekikin runkosarjassa VAIN vaatimattomat 43 pistettä. Hyvä että heräs nyt...pitäisköhän sinunkin #jäbä?
JT
03/03/2016
LaSB-ÅIF ottelun tuomarikaksikko ei toden totta ollut playoffien vaatimalla tasolla. Tämä Herra Sjögren tuntuu vuodesta toiseen olevan pihalla kuin lumiukko. Onneksi peli ei ratkennut vihellyksiin LaSBin ollessa selvästi parempi, mutta pelien yhä kovetessa moinen ala-arvoinen viheltely voi ratkaista isojakin asioita. Ja erikoisia vihellyksiä/viheltämättä jättämisiä tapahtui siis kumpaankin suuntaan. Jospa Herra Sjögren alkuun vaikka vähentää ylimielisyyttä esim. 90% ja lisää nöyryyttä rutkasti, niin saadaan oikeutta vihellyksiin. Tuomari kun ei missään tapauksessa saa olla kentän näkyvin hahmo ja ylimielistä roolin ottoa tulee välttää. Toivotaan että Sjögren ja kumppanit asettuvat Playoff moodiin jatkossa ja antaa pelaajien ottaa oikeutetusti roolia. Näin ei voi jatkua.
huoh
03/03/2016
Ruotanen oli kyllä aika unessa kolmessa vikassa pelissä missä ei ollu hirveästi panosta. Sitä ennen teki hyvin pisteitä ku oli tärkeitä pelejä sun ei tarvitse herätä mut yritä käyttää järkeä.
Jepulis
03/03/2016
15-7, 10-3 ja 14-7, vähän rumia lukemia pleijareihin. Odotin tasaisen runkosarjan tiukkoja ja tasaisia vääntöjä, mutta ei ainakaan välierissä siltä vaikuta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.