”Hirvittäret” tasoittivat sarjan liigakarsinnassa – ennakkosuosikki jälleen selvään voittoon puolivälierissä

Classic-kapteeni Nina Rantala oli jälleen joukkueensa paras maalintekijä. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

Classic-kapteeni Nina Rantala oli jälleen joukkueensa paras maalintekijä. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.
Classic-kapteeni Nina Rantala oli jälleen joukkueensa paras maalintekijä. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

Naisten Salibandyliigassa pelattiin tänään yksi puolivälieräottelu ja yksi liigakarsintaottelu.

Sipoossa naisten Divarin kolmanneksi sijoittunut ÅIF kiusasi jälleen karsinnassa liigapaikasta Jyväskylän Happeeta. Ensimmäisessä ottelussa ÅIF kaatoi Happeen 5-3 Jyväskylässä. Tällä kertaa Happeen ”Hirvittäret” olivat kuitenkin parempia lukemin 4-3.

Happeen voiton varmistivat kahdesti maalanneet Marianne Väliaho ja Milja Kiviharju. Sipoolaisten maalit tekivät Viktoria Myllylä, Susanna Aura ja Hanna Rainio. Maaleilla Happeen Pauliina Hietanen keräsi 20 ja ÅIF:n Teea Lehikoinen 22 torjuntaa.

Naisten Salibandyliigan puolivälierissä yksi mestarisuosikeista, Tampereen Classic, oli jälleen Tapanilan Erää kohtaan murskaava. Kotonaan Classic murskasi Erän sarjan avausottelussa 12-1 ja toinen voitto kirjattiin vieraskentällä lukemin 7-2.

Kokenut Anne Suomalainen iski Classicille tehot 2+1. Nina Rantala teki hattutempun ja Eliisa Alanko antoi kaksi maalisyöttöä. Erän maalit iskivät Milja-Maria Saarikoski ja Leena Rusanen.

Naisten Salibandyliigan puolivälierät:
Erä III-Classic 2-7 Ottelutilastot (Voitot 0-2)

Naisten Salibandyliigan karsinnat:
ÅIF-Happee Ottelutilastot (Voitot 1-1)

Edit: Juttua muokattu ma 21.3. klo 21:25

15 comments

  1. ÅIF hävisi ottelusarjan peluuttaessaan samoja pelaajia naisissa ja A.ssa. Happee säilyttää liigapaikan seurojen kabinetissa

  2. ÅIF:n junnut niin kovakuntoisia, että pelaavat vaikka kesäkuulle pelin per päivä vauhtia. paikat kestää ja kunto sen kun kasvaa. riski kannattaa ja Sipoossa pelataan niin A-tyttöjen kullasta samalla kun juhlitaan liigakarsintaa. Turha tätä lienee kenenkään epäillä. Kyllä nyt muutaman pelin jaksaa vaikka kiukulla, eikös 😉

  3. Joo, uutisessa pikkuvirheitä. Toisessa matsissa Classic oli vieras joukkue –> toinen voitto kirjattiin kotijoukkueeesta lukemin. Lisäksi Puhutaan 2-6 ja 2-7 lukemista

  4. Onko nuorten tyttöjen ”liiallisessa” peluuttamisessa jotain järkeenkäypää ideaa? Helposti alkaa kärsimään ylirasituksesta ja muu elämä, kuten koulunkäynti kärsii samalla.

  5. Ja sitten kun on linkit oikein korjaillaan varmaan nuo lyöntivirheet pelaajien nimissä 😉

  6. Voittajan tulos tietysti Suomen kielessä sanotaan ensin. Tulos voi olla 2-7 mutta voitti 7-2.

  7. Mitä tuolla Erä-Classic ottelussa tapahtui? Voiko jostain lukea jotain raporttia? Kuvien perusteella naisia kannettiin kentältä ja punalappukin vilahti. 🙂

  8. Classicin Siru Kekkoselta sammui valot ja järjetön ajelu toimitsijapöydän läheisyydessä. Ansaittu lappu. Pollänen ja Laidler kompuroivat itsensä sairastuvalle. Lisäksi Alanko potkaisi vastustajaa, josta ihme kyllä selvisi vain kakkosella. Niin ja itse pelissä Clasiic vei Erää kuin pässiä narussa. Tosin Erän maalivahti piti numerot siedettävinä huikeilla pelastuksillaan. Classicin veskalla ei montaa torjuntaa ollut kahdessa ensimmäisessä erässä. Taso ero oli huikea. Etenkin Mansen tyttöjen syöttöpeli oli ihailtavaa, kun pallot napsui kovaa lapaan.

  9. Eipä tuo nyt videolta katsottuna mikään käsittämätön pommi ollut, normaalilla varoalueella 2 min estämisestä. Toki toimitsijapöydän läheisyys teki tilanteesta vaarallisen, eli fiksumpaa olisi ollut jättää vastustaja pysäyttämättä.