Liigat

”Hirvittäret” tasoittivat sarjan liigakarsinnassa – ennakkosuosikki jälleen selvään voittoon puolivälierissä

21.03.
2016
15 Kommenttia
0
Liigat
Classic-kapteeni Nina Rantala oli jälleen joukkueensa paras maalintekijä. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

Classic-kapteeni Nina Rantala oli jälleen joukkueensa paras maalintekijä. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

Naisten Salibandyliigassa pelattiin tänään yksi puolivälieräottelu ja yksi liigakarsintaottelu.

Sipoossa naisten Divarin kolmanneksi sijoittunut ÅIF kiusasi jälleen karsinnassa liigapaikasta Jyväskylän Happeeta. Ensimmäisessä ottelussa ÅIF kaatoi Happeen 5-3 Jyväskylässä. Tällä kertaa Happeen ”Hirvittäret” olivat kuitenkin parempia lukemin 4-3.

Happeen voiton varmistivat kahdesti maalanneet Marianne Väliaho ja Milja Kiviharju. Sipoolaisten maalit tekivät Viktoria Myllylä, Susanna Aura ja Hanna Rainio. Maaleilla Happeen Pauliina Hietanen keräsi 20 ja ÅIF:n Teea Lehikoinen 22 torjuntaa.

Naisten Salibandyliigan puolivälierissä yksi mestarisuosikeista, Tampereen Classic, oli jälleen Tapanilan Erää kohtaan murskaava. Kotonaan Classic murskasi Erän sarjan avausottelussa 12-1 ja toinen voitto kirjattiin vieraskentällä lukemin 7-2.

Kokenut Anne Suomalainen iski Classicille tehot 2+1. Nina Rantala teki hattutempun ja Eliisa Alanko antoi kaksi maalisyöttöä. Erän maalit iskivät Milja-Maria Saarikoski ja Leena Rusanen.

Naisten Salibandyliigan puolivälierät:
Erä III-Classic 2-7 Ottelutilastot (Voitot 0-2)

Naisten Salibandyliigan karsinnat:
ÅIF-Happee Ottelutilastot (Voitot 1-1)

Edit: Juttua muokattu ma 21.3. klo 21:25

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Hehee
21/03/2016
ÅIF hävisi ottelusarjan peluuttaessaan samoja pelaajia naisissa ja A.ssa. Happee säilyttää liigapaikan seurojen kabinetissa
linksu
21/03/2016
Vinkvink.. mennyt otteluiden linkit väärinpäin.
ÅIF
21/03/2016
ÅIF:n junnut niin kovakuntoisia, että pelaavat vaikka kesäkuulle pelin per päivä vauhtia. paikat kestää ja kunto sen kun kasvaa. riski kannattaa ja Sipoossa pelataan niin A-tyttöjen kullasta samalla kun juhlitaan liigakarsintaa. Turha tätä lienee kenenkään epäillä. Kyllä nyt muutaman pelin jaksaa vaikka kiukulla, eikös ;)
Maku
21/03/2016
Joo, uutisessa pikkuvirheitä. Toisessa matsissa Classic oli vieras joukkue --> toinen voitto kirjattiin kotijoukkueeesta lukemin. Lisäksi Puhutaan 2-6 ja 2-7 lukemista
Maku
21/03/2016
Ja hyperlinkit tosiaan väärinpäin.
Ånkå
21/03/2016
Onko nuorten tyttöjen "liiallisessa" peluuttamisessa jotain järkeenkäypää ideaa? Helposti alkaa kärsimään ylirasituksesta ja muu elämä, kuten koulunkäynti kärsii samalla.
Ilkka Kittilä
21/03/2016
Kiitoksia jälleen tarkkalukuisuudesta kaikille. Lyöntivirheet korjattu ja linkit laitettu oikein päin.
tarkkasilmä
21/03/2016
Ja sitten kun on linkit oikein korjaillaan varmaan nuo lyöntivirheet pelaajien nimissä ;)
bb
22/03/2016
ÅIF ja kovakuntoiset pelaajat. Kuulostaa liioittelulta
speedyt
22/03/2016
Voittajan tulos tietysti Suomen kielessä sanotaan ensin. Tulos voi olla 2-7 mutta voitti 7-2.
Utelias
22/03/2016
Mitä tuolla Erä-Classic ottelussa tapahtui? Voiko jostain lukea jotain raporttia? Kuvien perusteella naisia kannettiin kentältä ja punalappukin vilahti. :)
Uteliaalle
22/03/2016
Classicin Siru Kekkoselta sammui valot ja järjetön ajelu toimitsijapöydän läheisyydessä. Ansaittu lappu. Pollänen ja Laidler kompuroivat itsensä sairastuvalle. Lisäksi Alanko potkaisi vastustajaa, josta ihme kyllä selvisi vain kakkosella. Niin ja itse pelissä Clasiic vei Erää kuin pässiä narussa. Tosin Erän maalivahti piti numerot siedettävinä huikeilla pelastuksillaan. Classicin veskalla ei montaa torjuntaa ollut kahdessa ensimmäisessä erässä. Taso ero oli huikea. Etenkin Mansen tyttöjen syöttöpeli oli ihailtavaa, kun pallot napsui kovaa lapaan.
pertti k
22/03/2016
Eipä tuo nyt videolta katsottuna mikään käsittämätön pommi ollut, normaalilla varoalueella 2 min estämisestä. Toki toimitsijapöydän läheisyys teki tilanteesta vaarallisen, eli fiksumpaa olisi ollut jättää vastustaja pysäyttämättä.
Juha
22/03/2016
Ei kai Pölläsellä jälleen polvi hajonnut?
??
23/03/2016
Koovee -pss näkyy youtube kvtv. Kaupit viltissä eikö pelikunnossa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.