Liigat

Johansson ratkaisi Tampereen trillerin – Classic päätti OLS:n kauden ja eteni välieriin

18.03.
2016
20 Kommenttia
3
Liigat
Classicin Sami Johansson laukoi ratkaisevan osuman, jonka myötä tamperelaiset etenivät välieriin. Arkistokuva: Salibandyliiga

Classicin Sami Johansson (oik.) laukoi ratkaisevan osuman, jonka myötä tamperelaiset etenivät välieriin. Arkistokuva: Salibandyliiga

Tampereen Classic onnistui ratkaisemaan puolivälieräsarjan Oulun Luistinseuraa vastaan perjantai-iltana. Classic voitti kamppailun jännittävien vaiheiden jälkeen maalein 4–3 ja etenee miesten Salibandyliigan välieriin 4–1-voitoin.

Tampere Areenalla pelatusta ottelusta muodostui lopulta trilleri. Classic oli vaikeuksissa hyvin pelannutta oululaisvierasta vastaan. OLS siirtyi kolmannessa erässä 2–3-johtoon Petri Niemelän maalilla pelikellon pysähtyessä aikaan 47.57.

Pari minuuttia myöhemmin Lassi Vänttinen kuitenkin tasoitti ottelun. Ottelun ratkaisu nähtiin, kun kolmatta erää oli jäljellä enää reilut kaksi minuuttia. Classic-hyökkääjä Sami Johansson nousi oikealta laidalta ja laukoi pallon tarkasti Ville Mestarin vartioiman maalin takakulmaan.

Lisämaaleja ei enää nähty, ja Johanssonin maali riitti viemään tamperelaiset neljän parhaan joukkoon.

Linkit:
Ottelutilastot
Topi Naskalin ottelukuvat

Lue myös:
Suomen mestarit aikaiselle kesälomalle – ratkaisumaali sekunti ennen jatkoajan loppua
Hautamäki ratkaisi rankkarikisassa, TPS lähellä jymy-yllätystä – katso perjantain salibandytulokset

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Junnu#8
18/03/2016
Harmi kun OLS ei pystynyt haastamaan kuin yhden voiton verran. No pysähtyy se Classicin meno myös. Viikkarit on kova!
Junnulle
18/03/2016
Vai Tepsi?
TarkanMarkanMies
18/03/2016
Jaaha. Pitääpä kaivaa huomiset ASM-kertoimet Nordicin sivuilta esiin, onko siellä OLS ja CLASSIC-kohteita. Molemmat vahvistuvat huomiseksi, arvatenkin.
Sari Intala
18/03/2016
Tuomaritoiminta
Euronmies
18/03/2016
OLS A? Seuraa lajia!
Heimo
19/03/2016
Tässä kokeiltiin jännää uutta systeemiä, eli tuomareilla ei pillejä ollenkaan. Ei jotenkin oikein toiminut. Eli palaisin tässä takaisin vanhaan.
Pelle
19/03/2016
Hävetkää classicin seurajohto. Tuollainen lehdistötilsisuus että yritetään hiostaa vastustajan pelaajaa pelin jälkeen.. Peli ohi.. Sarja ohi.. Pleijjareisss pelataan kovaa ja niistä on turha inistä...
Euro
19/03/2016
Katsojia alle 500, hävetkää, mikä vie yleisöä alas. Superfinaali protestia….
Junnu#8
19/03/2016
Katsokaapa yleisömääriä kahdessa ensimmäisessä D1varin finaalissa. On hieman eri meininki. Ja tänäänkin menee varmasti tuo 1500 katsojaa rikki. Voi tulla enemmänkin kun lauantai ja Lasbilla katkonpaikka...
Tarkanmarkanmies euromiehelle
19/03/2016
Seuraan. Ols A kausi jatkuu tänäänkin kuopiolaisia vastaa . Karsintapelit eivät näy olevan vetokohteena joten se siitä.
Vertailua
19/03/2016
Divarin finaaleissa hyvin väkeä,joo,mutta Liigan yhdessä finaalissa tulee olemaan enemmän porukkaa kuin Divarin kolmessa tai neljässä tai....
Superfinaali
19/03/2016
Salibandyliiga laittaa kaiken energian ja markkinoinnin superfinaaliin. Sen seurauksena nyt pelataan pudotuspelejä joiden eteen ei liiga ole tehnyt yhtään mitään.
Junnu#8
19/03/2016
Vertailua se nyt on luonnollista. Hartwall Areenaan mahtuu pikkaisen enemmän porukkaa. Kuin Elena Areenaan:D Joten...
KiakkoKaupunki
19/03/2016
Tappara tais olla eiliseen syyllinen. Eiköhän se tästä parane, ei meinannut oikeen ols sytyttää.
Samarilalainen
19/03/2016
Pellelle! Et tainnut olla katsomassa peliä/pelejä? Kyseinen herra pelaa kyllä jatkuvasti possua.
ööö
19/03/2016
Pelle. Pallotonta takaapäin kasseille. Kyllä hiukan saa kuitata. Tahallinen tai ei.
Pelle
19/03/2016
Samarialainen ei taida ikinä olla nähnyt playoff pelejä. Niissä pelataan aina kovaa ja sääntöjen rajamailla. Ne jotka ei sitä kestä voi mennä pelaamaan vaikka golffia. Tuollaisia pelaajia tarvitsee jokainen joukkue.. Tekee pisteitä ja pelaa kovaa
Samarialainen
19/03/2016
Pelle, Kovaa pelaaminen ja sikailu on kaksi täysin eri asiaa. Sitä saa mitä tilaa on osuva sanonta ja niin taas kävi. Kesälomalla on aikaa miettiä koiruuksia tulevalle kaudelle ja jos playoffeihin asti päsee voi taas keskittyä sikailuun niinkö?
JEESUS
19/03/2016
Älä SAMARIALAINEN tee itsestäsi pelleä. Itse näin sarjasta nelä peliä eikä siellä mitään koiruuksia kukaan tehnyt. Kovaa ja rehtiä peliä molemmilta joukkueilta. Turhaan sinä täällä märiset ku et edes tiedä mistä puhut.
Junnu
19/03/2016
3/6 anto Nykky A-junnuille. Persraiskaus lähellä, lopussa pientä sulamista ?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.