Johansson ratkaisi Tampereen trillerin – Classic päätti OLS:n kauden ja eteni välieriin

Classicin Sami Johansson laukoi ratkaisevan osuman, jonka myötä tamperelaiset etenivät välieriin. Arkistokuva: Salibandyliiga

Classicin Sami Johansson laukoi ratkaisevan osuman, jonka myötä tamperelaiset etenivät välieriin. Arkistokuva: Salibandyliiga
Classicin Sami Johansson (oik.) laukoi ratkaisevan osuman, jonka myötä tamperelaiset etenivät välieriin. Arkistokuva: Salibandyliiga

Tampereen Classic onnistui ratkaisemaan puolivälieräsarjan Oulun Luistinseuraa vastaan perjantai-iltana. Classic voitti kamppailun jännittävien vaiheiden jälkeen maalein 4–3 ja etenee miesten Salibandyliigan välieriin 4–1-voitoin.

Tampere Areenalla pelatusta ottelusta muodostui lopulta trilleri. Classic oli vaikeuksissa hyvin pelannutta oululaisvierasta vastaan. OLS siirtyi kolmannessa erässä 2–3-johtoon Petri Niemelän maalilla pelikellon pysähtyessä aikaan 47.57.

Pari minuuttia myöhemmin Lassi Vänttinen kuitenkin tasoitti ottelun. Ottelun ratkaisu nähtiin, kun kolmatta erää oli jäljellä enää reilut kaksi minuuttia. Classic-hyökkääjä Sami Johansson nousi oikealta laidalta ja laukoi pallon tarkasti Ville Mestarin vartioiman maalin takakulmaan.

Lisämaaleja ei enää nähty, ja Johanssonin maali riitti viemään tamperelaiset neljän parhaan joukkoon.

Linkit:
Ottelutilastot
Topi Naskalin ottelukuvat

Lue myös:
Suomen mestarit aikaiselle kesälomalle – ratkaisumaali sekunti ennen jatkoajan loppua
Hautamäki ratkaisi rankkarikisassa, TPS lähellä jymy-yllätystä – katso perjantain salibandytulokset

20 comments

  1. Harmi kun OLS ei pystynyt haastamaan kuin yhden voiton verran. No pysähtyy se Classicin meno myös. Viikkarit on kova!

  2. Jaaha. Pitääpä kaivaa huomiset ASM-kertoimet Nordicin sivuilta esiin, onko siellä OLS ja CLASSIC-kohteita. Molemmat vahvistuvat huomiseksi, arvatenkin.

  3. Tässä kokeiltiin jännää uutta systeemiä, eli tuomareilla ei pillejä ollenkaan. Ei jotenkin oikein toiminut. Eli palaisin tässä takaisin vanhaan.

  4. Hävetkää classicin seurajohto. Tuollainen lehdistötilsisuus että yritetään hiostaa vastustajan pelaajaa pelin jälkeen.. Peli ohi.. Sarja ohi.. Pleijjareisss pelataan kovaa ja niistä on turha inistä…

  5. Katsojia alle 500, hävetkää, mikä vie yleisöä alas. Superfinaali protestia….

  6. Katsokaapa yleisömääriä kahdessa ensimmäisessä D1varin finaalissa. On hieman eri meininki. Ja tänäänkin menee varmasti tuo 1500 katsojaa rikki. Voi tulla enemmänkin kun lauantai ja Lasbilla katkonpaikka…

  7. Seuraan. Ols A kausi jatkuu tänäänkin kuopiolaisia vastaa . Karsintapelit eivät näy olevan vetokohteena joten se siitä.

  8. Divarin finaaleissa hyvin väkeä,joo,mutta Liigan yhdessä finaalissa tulee olemaan enemmän porukkaa kuin Divarin kolmessa tai neljässä tai….

  9. Salibandyliiga laittaa kaiken energian ja markkinoinnin superfinaaliin. Sen seurauksena nyt pelataan pudotuspelejä joiden eteen ei liiga ole tehnyt yhtään mitään.

  10. Vertailua se nyt on luonnollista. Hartwall Areenaan mahtuu pikkaisen enemmän porukkaa. Kuin Elena Areenaan:D Joten…

  11. Tappara tais olla eiliseen syyllinen. Eiköhän se tästä parane, ei meinannut oikeen ols sytyttää.

  12. Pellelle! Et tainnut olla katsomassa peliä/pelejä? Kyseinen herra pelaa kyllä jatkuvasti possua.

  13. Pelle. Pallotonta takaapäin kasseille. Kyllä hiukan saa kuitata. Tahallinen tai ei.

  14. Samarialainen ei taida ikinä olla nähnyt playoff pelejä. Niissä pelataan aina kovaa ja sääntöjen rajamailla. Ne jotka ei sitä kestä voi mennä pelaamaan vaikka golffia. Tuollaisia pelaajia tarvitsee jokainen joukkue.. Tekee pisteitä ja pelaa kovaa

  15. Pelle, Kovaa pelaaminen ja sikailu on kaksi täysin eri asiaa. Sitä saa mitä tilaa on osuva sanonta ja niin taas kävi. Kesälomalla on aikaa miettiä koiruuksia tulevalle kaudelle ja jos playoffeihin asti päsee voi taas keskittyä sikailuun niinkö?

  16. Älä SAMARIALAINEN tee itsestäsi pelleä. Itse näin sarjasta nelä peliä eikä siellä mitään koiruuksia kukaan tehnyt. Kovaa ja rehtiä peliä molemmilta joukkueilta. Turhaan sinä täällä märiset ku et edes tiedä mistä puhut.

  17. 3/6 anto Nykky A-junnuille. Persraiskaus lähellä, lopussa pientä sulamista ?