Divarit

Kalinainen Salibandyliigasta Jokerien päävalmentajaksi

11.03.
2016
8 Kommenttia
0
Divarit
Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen

Jokerit Salibandy on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Teemu Kalinaisen, 36, kanssa. Kalinainen tulee vastaamaan ensi kaudella kakkosdivarissa pelaavan Jokerien miesten edustusjoukkueen päävalmentajan tehtävistä.

Kuluneella kaudella miesten Salibandyliigassa M-Teamia luotsannut Kalinainen toimi Jokerien B-poikien valmentajana kaudella 2013-2014.

Kalinainen on valmentanut miesten sekä naisten Salibandyliigassa muun muassa M-Teamissä, Tapanilan Erässä, Tiikereissä ja AC HaKissa.

– Mukava palata Jokerien organisaatioon parin kauden jälkeen. Seuralla on tavoitteena ottaa edustusjoukkueen toiminnan puitteissa askel päämäärätietoisempaan suuntaan. Nämä linjaukset seurajohdon puolesta kiinnostivat siinä määrin, että haluisin lähteä katsomaan, miten niihin yhdessä pääsisimme, Kalinainen kommentoi.

– Haluamme pelata tulevaisuudessa korkeammilla sarjatasoille, joten tekeminen pitää saada nykyisen sarjatasomme kärkipäähän. Laadukkaalla toiminnalla ja osaavalla valmennuksella voimme edetä suunnitelmiemme mukaan kohti Divaria, Jokerien toiminnanjohtaja Joni Toivola linjaa.

Lisää aiheesta Jokerien sivuilla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
jaahas
11/03/2016
tarvii laittaa vissiin pelaajia vaihtoon 1-2 kentällistä, jos mielii divariin päästä.. ja varsinki pärjätä siellä
Huima
11/03/2016
Huusko toivola ykköskenttään saa vastustajat maaleja ja tuomarit kyytiä?
joniel
17/09/2016
Ikävä tosiasia, että toi sätkynukke ei tule koko soppariaan hoitamaan loppuun.. eikö salibandyn syövällä ole ollut tapana vaihtaa valmentajaa vuoden välein ( valmentaja lähtenyt oma-aloitteisesti) koska taustat ovat vailinaiset..
Huuma
05/02/2017
Potkut tuli kun toive sarjan kärkipäästä on vaihtunut selvitymistaisteluksi. Putoaminen kolmoseen on lähellä kun seurajohto on ruorissa. Joniel oli aivan oikeassa Kalinaisen valmentajakauden pituudesta
Teme
06/02/2017
...Teki ihan hyvää duunia tolla materiaalilla Jokereissa. Saavutettu pistemäärä on enemmän mitä oli realismia. Ymmärrettävää jossain määrin on, että joukkuetta yritetään herättää valmentajan vaihdolla, mutta seurajohto itse penkin taakse on kyllä todella riski valinta.
Jaakko
06/02/2017
Onhan sieltä nousemassa Jokereilta kolmosesta sarjapaikan vuokrannut porukka kakkoseen, joten ei niin väliä vaikka hissiliiketta tuleekin
S7
06/02/2017
Paljon puhetta, mutta teot taitaa olla sitten vähän sitä ja tätä tältä porukalta. Jossain vaiheessa oli hyviä junnujengejä, mutta nekin sitten hävisi jonnekin... Huhuja liikkuu, antaa olla ne, mutta eiköhän kaikki haluu maksaa vaan omat laskunsa;-)
Ex-peluri
06/02/2017
Seuralle kaikkea hyvää, mutta ikävä kyllä tämä luomus on nähty. Suurilla lupauksilla seuraan tulleet pelaajat kaikkoavat pikkuhiljaa pettyneinä ja sana leviää. Liitossa huokaistaneen helpotuksesta kun valitukset toiminnasta vähenee. (Mm junnupelaajien, jopa koko joukkueiden värväysyritykset ja katteettomat lupaukset) Ympäristössä on onneksi kilpailua ja parhaat keräävät rusinat pullasta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.