Kokeneen Divari-pelaajan mainio playoff-vire jatkui ensimmäisessä välierässä

Heikki Hätönen oli tänäänkin yksi ottelun hahmoista. Arkistokuva: Jari Turunen.

Heikki Hätönen oli tänäänkin yksi ottelun hahmoista. Arkistokuva: Jari Turunen.
Heikki Hätönen oli tänäänkin yksi ottelun hahmoista. Arkistokuva: Jari Turunen.

Lammin Salibandy voitti SB Welhot miesten Divarin ensimmäisessä välieräkamppailussa tänään lukemin 5-1.

Vierailija Welhot siirtyi ensimmäisessä erässä 1-0 -johtoon Aku Tairan ylivoimaosumalla, mutta toisen erän vei LaSB puhtaasti 3-0. Kolmannessa erässä Tino Nivala ja Welhojen oma maali kaunistelivat lukemat lammilaisille selkeämmiksi.

LaSBin tehomies oli Roope Kainulainen tehoin 1+2. Puolivälierissä kahdessa ottelussa 7+2 tehot iskeneen Heikki Hätösen huima kevätvire jatkuu, sillä hän osui tänäänkin kahdesti. Ensin hän tasoitti pelin toisen erän alussa ja teki myöhemmin toisen erän lopussa joukkueensa kolmannen täysosuman.

Ottelutilastot

Miesten Divarin välierät:
LaSB-SB Welhot 5-1
Otteluvoitot 1-0

7 comments

  1. On se vaan kova, ei voi muuta sanoa. Ja niin perinteisesti plaijareissa kokemus on valttia…

  2. Puhdasta jälkeä tuli taas tänääkin LaSB- merkkisestä pesukoneesta.
    Sarja on katkolla torstaina.

  3. Welhot ilmeisesti laittavat torstain kotipelistä periscope lähetyksen. Kannattaa seurailla sieltä. Jos ei pääse savonmaalle peliä katsoon.

  4. Muistetaanpa mitä kävi vuosi sitten. Ensimmäisessä ottelussa Welhot oli pesukoneessa ja hävisivät 6-1. Lopulta Lasb kuitenkin tippui. Torstain jälkeen ollaan taas vähän viisaampia.

  5. Welhot oli ihmeellisen ”arka”. Monta hyvää kääntöpaikkaa ja käyttämättä ja 5vs5-pelissä ihan hukassa. Pallot pomppi ja poltti lavassa.
    Jännä nähdä miten huomenna käy kotipelissä, jos tuolla tavalla jatkaa, niin noutaja tulee heti.

  6. Maalikooste on nyt julki. LaSB teki maaleistaan kolme ensimmäistä nopeasta käännöstä keskialueelta ja kaksi viimeistä lahjamaaleina. 1-1-maalissa pallo poltti Welhoilla lavassa, 2-1-maalissa Ro. Kainulainen ronkki mailansa Welhopelurin jalkoihin, josta lähti nopea 2-1-hyökkäys päättyen kliiniseen viimeistelyyn, 3-1-maalissa taas pallo ei irronnut tarpeeksi nopeasti Welhojen hyökkäysaihiossa -> Ro. Kainulainen nappasi karkin pois ja Hätönen kiitti. Kahteen viimeiseen ei paljoo tarttenut tehdäkään ite.

    Matsista kantautuneiden tietojen perusteella Welhot ei tosiaan ollut ns. pelin päällä eilen. Ja kyllähän 5-1 usein kertoo jo itsessään aika paljon.

    Huomenna sitten onkin Kuopiossa Welhojen suosikkimatsi – pakkovoitto 😉
    Ja jaossa finaalipaikan lisäksi käyttöoikeus tägiin #keväänjoukkue

    Eiköhän pistetä lauantaiksi Lahden suurhalliin vielä hulinat ja nelinumeroinen yleisömäärä.