Liigat

Konkarit vireessä Viikinkien kotivoitossa – katso sunnuntain salibandytulokset

13.03.
2016
11 Kommenttia
1
Liigat
Harri Forsten oli vahvassa vireessä ja upotti kaksi osumaa SPV:n verkkoon. Kuva: Juhani Järvenpää

Harri Forsten oli vahvassa vireessä ja upotti kaksi osumaa SPV:n verkkoon. Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyn pääsarjojen ratkaisupeleissä oli sunnuntaina ohjelmassa neljä ottelua, kolmen miesten Salibandyliigan puolivälierää ja yksi miesten liigan playout-ottelu. Puolivälierissä vuorossa oli kolmannet osaottelut ja playouteissa toinen osaottelu.

Viikinkien ja SPV:n sarjassa jatkettiin kotivoitoilla. Helsinkiläisjoukkue vei voiton maalein 7-3.

Viikingit aloitti ottelun vahvasti ja johti 3-1 ensimmäisen erän jälkeen. Myös toinen erä meni kotijoukkueelle maalein 2-1. SPV ei saanut viimeisessäkään periodissa varsinaista kiriä aikaisesti, vaan Viikingit osui kahdesti ja vieraat kertaalleen.

Viikinkien tehopelaaja oli 2+1 naulannut Harri Forsten. Mikael Järvi ja Jani Hyytiäinen iskivät kaksi maalia mieheen.

Viikingit johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1. Seuraava vääntö nähdään keskiviikkona Seinäjoella.

Espoossa juhli niinikään kotijoukkue sekä legendaarinen Oilers-pelaaja Jaakko Hintikka, jonka paita nostettiin Tapiolan Urheilutalon kattoon ennen Oilersin ja Erän kamppailua. Niukan väännön vei lopulta nimiinsä Oilers lukemin 3–2.

Sankariksi nousi kovasta laukauksestaan ja isoista hauiksistaan tunnettu Ilari Talvitie, joka pyssytti kaukaa Oilersin toisen ja kolmannen osuman. Oilers johtaa sarjaa nyt voitoin 2–1. Sarja jatkuu keskiviikkona poikkeuksellisesti Tapanilan Mosahallissa. Normaalisti Erä pelaa kotiottelunsa Vantaan Energia Areenalla.

Sunnuntaina kolmannessa puolivälierässä palattiin tuttuun marssijärjestykseen. Yllättäen lauantaina Oulussa hävinnyt Classic oli jälleen oma itsensä ja runttasi OLS:n maanrakoon lukemin 10–4. Tampere Areenalla pelatun ottelun ykköstähti oli Classicin ykkössentteri Nico Salo, joka keräsi tehot 2+2.

Classic johtaa sarjaa nyt voitoin 2–1. Seuraava ottelu on keskiviikkona Oulussa.

Miesten Salibandyliigan puolivälierät:
Viikingit-SPV 7-3, voitot 2–1, Ottelutilastot
Oilers-Erä 3–2, voitot 2–1, Ottelutilastot
Classic-OLS, 10–4, voitot 2–1, Ottelutilastot

Miesten Salibandyliigan playoutit:
SalBa-Nokian KrP 7–8, voitot 0–2, Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
46
13/03/2016
Huonompi homma, jos Mikko Kohonen ja Jarno Ihme ovat poissa ensi pelistä. Viikkarit tänään selkeästi parempia ja ansaitsivat voittonsa.
S7
13/03/2016
Maalikoostetta odotellessa... Ainakin tilastojen perusteella osuttu tolppien väliin. Harmikseni en pystynyt matsia kattomaan. Näköjään Järvi/Forsten akseli tehnyt tarvittavan tason noston runkosarjasta(ainakin tähän yhteen matsiin)
Laskuri
13/03/2016
Sunnuntaina puolivälierässä alle 700 katsojaa, aika surkeaa. Classic ei saa väkeä katsomoon, joku mättää. Koko Tampereen salibandy joukkuetta ei taida seurasta tulla. Liiga on huono tuote ja alkaa rassaamaan myös seuroja.
Koponen
13/03/2016
Espoossa hieno tapahtuma ja yli 900 katsojaa. Maalivahdit ja Talvitie pääosissa, mutta kokonaisuutena selkeästi Oilersin paras peli tässä sarjassa. Nyt näytti ensimmäistä kertaa siltä, että haluavat voittaa tämän sarjan, vaikka alku olikin katastrofi.

Talvitie, Kaltiainen ja J. Lindfors erottuivat Oilersilta ja Erältä Laakso, Salonen ja Puska.

Keskiviikkona trillerit jatkuu Mosalla. Kevät on hienoa aikaa!
Espoo
13/03/2016
Upea kunnianosoitus Jaakko Hintikalle, tunnetta oli poikkeusellisen paljon joka tuntui herkkänä hetkenä katsomossa. Kyllä espoolainen yleisö osaa, stading ovation 27. minuutilla, ja pelaajatkin kunniottiva tekemällä maalin.
Tällaista on se lajin markkinointi parhainmillaan jos halutaan yrittää. Jos media olisi vielä saatu paikalle niin tarina olisi ollut täydellinen.
Peli alkoi myös muistuttamaan kunnon pudotuspeliä, juuri tällaista herkkua yleisö arvostaa.
fyt
13/03/2016
Pakko kompata Espoota. Tapiolan ottelu tänään oli ehkä hienoin sählytapahtuma vähään aikaan! Toivottavasti jengi löytää paikalle jatkossakin, niin hienoa urheiluviihdettä Oilers ja Erä tällä hetkellä tarjoilee.
oilers-erä
13/03/2016
Oilers sähläsi pari kertaa pelin alussa, mutta sen jälkeen aika hiljaista oli erän tekopaikoilla. Ihan eri jengi puolustamassa johtoaan kuin avauksessa. Vieläkin pari turhaa toivotaan toivotaan pallosta luopumista.
Arto Kilponen
14/03/2016
Nostan vielä Oilersilta esiin Lauri Huuskon. Ihan 100% varma en ole, mutta onko peräti saanut kahteen edelliseen peliin avausvaihdossaan tililleen syöttöpisteen? Ei ainakaan kovin kaukana ole. Lisäksi komeasti jaksoi painaa Erän kimppuun karvaamaan.
Satunnainen katsoja
14/03/2016
Yks ihan perusjuttu minkä vois liitto ja seurat laittaa kuntoon ottelutapahtumiin liittyen, ois se, että ottelun pelipaikka ja osoite löytyy helposti. Nyt lähtiessäni SSV-SPV peliin sitä ei löytynyt salibandyliigan, tulospalvelun tai SSV edustuksen webasivuilta. Tollanen juttu pitäis kyllä olla max 1 klikkauksen päässä noilla sivuilla, jos haluaa saada sinne peliin jonkun muunkin kuin perus lajiniilot. #winkwink
Reikäpää
14/03/2016
Satunnainen katsoja kirjoittaa asiaa. Siinä missa Viikinkien eilinen peli oli todella hyvää, oli pelin käsiohjelma todella heikko esitys. Spv:n pelaajalista oli joku ruutukaappaus netistä ja jälki sen mukaista. On liiton turha rutista, että lajia ei arvosteta, jos lajin edustajilla on tällainen suhde tekemiseen.
71
14/03/2016
Vähemmän yllättäen viikinkien ottelutapahtumissa ja tuotteessa itsessään on aina korjattavaa. Plussaa erätauko-ohjelmasta ja haastatteluista, joskin pesistempaus oli eilen aika erikoinen. Mukavampaa silti kuin ei mitään. Tunnelma ilman vierasjoukkueen faneja olisi ollut suhteellisen lattea. Ei ihan äkkiä huomaisi yleisöstä, että mennään tiukkaa pleijarivääntöä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.