Divarit

Koovee nousi kuilun partaalta tasoittaen voitot – katso lauantain salibandytulokset

26.03.
2016
2 Kommenttia
3
Divarit
Kooveen naiset punnersivat puolivälieräparinsa tasoihin. Arkistokuva: Jari Turunen.

Kooveen naiset punnersivat puolivälieräparinsa tasoihin. Arkistokuva: Jari Turunen.

Pääsiäislauantain pääsarjapeleihin kuului tänään naisten Salibandyliigan puolivälieräkamppailu, naisten liigakarsintaottelu, sekä miesten Divari-karsintaa neljän mittelön verran.

Tampereella Koovee pelasi jo toisen kerran selkä seinää vasten Porvoon Salibandyseuraa vastaan. Kahdessä ensimmäisessä ottelussa PSS oli parempi, mutta viimeksi Koovee kavensi voitot ja tänään punnersi ne tasoihin 2-2. Tämän päivän ottelu päättyi 4-2 Kooveelle.

Ilman ykköstähteään Veera Kauppia pelaava Koovee varmisti tasaisessa ottelussa voittonsa vasta kolmannessa erässä Ellinoora Huotarin ja Oona Kaupin maaleilla. Kyseiset naiset olivat myös ottelun tehokkaimmat kummankin nakuteltua tehot 2+1. PSS:n maalit värkkäsivät Marjut Kinnunen (2+0) ja Noona Björkman (0+2).

Viides ja ratkaiseva kamppailu käydään huomenna Porvoossa.

Myös naisten Salibandyliigan karsinnoissa nähtiin nousu takaa tasoihin, sillä ennen ÅIF:n ja Happeen neljättä kohtaamista voitot olivat Happeelle 2-1.

Happee oli pitkään säilyttämässä toisessa erässä saavuttamaansa 3-2 -johtoasemaa ja sitä kautta kiinni liigapaikassa. Ajassa 59:25 Anni Kettunen tasoitti kuitenkin ylivoimalla ilman maalivahtia ja ottelu venyi jatkoajalle. Ottelussa kaksi maalia tehnyt Bianca Boman ratkaisi illan toisellaan voiton sipoolaisille ajassa 65:43.

ÅIF:n ottelun avausmaalista vastasi Elina Hautojärvi. Happeen maalit tekivät kahdesti maalannut Gitta Suominen, sekä kertaalleen osunut Johanna Väliaho.

Sarjan ratkaiseva viides ottelu pelataan huomenna Jyväskylässä.

Miesten Divari-karsinnoissa HIFK ja O2-JKL pelasivat maalirikkaan ottelun. Helsinkiläiset olivat maalintekokilvassa etevämpiä paukutellen 12-8 -voiton.

HIFK:n tutut pistenikkarit Marko Vaitio (3+2) ja Ville Räkköläinen (1+2) olivat jälleen vireessä, minkä lisäksi Lari Ylikarjula latoi hattutempun, Timo Einiö merkkautti lukemat 1+2 ja Tuomas Nylander osui kahdesti. O2:n puolelta Ilkka Tepponen oli ”man of the match” pistein 2+2. Vesa Sivula merkkautti tehot 1+2 ja Tuomas Laukkala maalasi kahdesti.

Ottelussa nähtiin melkoinen määrä laukauksia kumpaankin päähän, sillä 20 maalin lisäksi Markus Manninen HIFK-maalilla torjui 36 kertaa ja Henri Tikkanen ”Amppareiden” veräjänvartijana ehti pallon tielle 31 otteeseen.

Naisten Salibandyliiga puolivälierät:
13:45 Koovee-PSS 4-2 Ottelutilastot (Otteluvoitot 2-2)

Naisten Salibandyliigan karsinta:
15:00 ÅIF-Happee 4-3 JA Ottelutilastot (Otteluvoitot 2-2)

Miesten Divari-karsinnat:
14:00 HIFK-O2JKL 12-8 Ottelutilastot (Otteluvoitot 1-0)
14:00 VehVe-Blackbirds 7-9 Ottelutilastot (Otteluvoitot 0-1)
16:00 Nurmon Jymy-Leisku 4-8 Ottelutilastot (Otteluvoitot 0-1)
18:00 SB Vantaa-LeBa-96 2-7 Ottelutilastot (Otteluvoitot 0-1)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Heikki
26/03/2016
Nättiä KooVee!
Joni
26/03/2016
Ensivuoden Superfinaali EräViikingit-LaSB

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.