Divarit

LNM:n pyristely ei riittänyt ratkaisevassa ottelussa – Steelers viimeisenä joukkueena välieriin

06.03.
2016
9 Kommenttia
3
Divarit
Hämeenlinnalainen Steelers kesti ennakkosuosikin paineet ratkaisevassa puolivälierässä. Arkistokuva: Jari Turunen

Hämeenlinnalainen Steelers kesti ennakkosuosikin paineet ratkaisevassa puolivälierässä. Arkistokuva: Jari Turunen

Hämeenlinnan Steelers eteni miesten Divarin välieriin sunnuntaina. Ratkaisevassa kolmannessa puolivälierässä hämeenlinnalaiset kukistivat Limingan Niittomiehet numeroin 7–5.

Steelers näytti karkaavan vierailijoilta jo avauserässä, kun Timo Johansson vei kotijoukkueen 4–0-johtoon vasta kahdeksan minuutin jälkeen.

Jo aiemmin sarjan aikana ennakkoluulottomasti taistellut LNM nousi kuitenkin vielä taistelemaan välieräpaikasta. Matias Luokkanen toi ”Niittarit” kahden maalin päähän ajassa 48.04. Johanssonin illan toinen osuma kuusi minuuttia ennen päätössummeria ratkaisi kamppailun lopullisesti, vaikka LNM kavensi vielä kertaalleen.

Kuudella kenttäpelaajalla lisämaaleja yrittänyt vierasjoukkue ei enää noussut, ja Steelers pääsi juhlimaan välieräpaikkaa.

Illan kovin tehomies oli hattutempun viimeistellyt kotijoukkueen Ville Lastikka.

Muista neljän parhaan joukkoon yltäneistä hämeenlinnalaiset saavat vastaansa Uudenkaarlepyyn Blue Foxin. Runkosarjan voittaja LaSB kohtaa puolestaan SB Welhot.

Sunnuntaina pelattiin myös yksi naisten Salibandyliigan ottelu. PSS varmisti voitollaan runkosarjan neljännen sijan, kun pelaamatta on enää yksi kierros. Porvoolaiset ottivat kotikentällään Turun Palloseurasta 7–2-voiton.

Myös Porvoossa nähtiin hattutemppu, kun Noora Björkman iski pallon kolmesti TPS:n verkkoon.

TPS on jo varmistanut runkosarjassa kuudennen sijan, mutta voi vielä päätöskierroksella nousta Kooveen ohi viidenneksi.

Miesten Divari:
Steelers–LNM 7–5 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
PSS–TPS 7–2 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Pleijarikevät
06/03/2016
LNM tarjosi miehekkään vastuksen, mutta Steelers odotetusti jatkoon. Hieno taistelu silti punaisilta! Tsemppiä jatkoon.
sanni
06/03/2016
Ei taida olla toista palloilusarjaa, jossa toiseksi ylin sarjataso kiinnostaa enemmän, kuin ylin - erikoinen juttu.
J.K.
06/03/2016
Oli tunnetta Elenialla! LNM halusi oikeasti voittaa ja nousta seurana uudelle tasolle. Tappio selvästi kirveli. Kaikki paineet oli Steelersillä. Aitoa tunnetta oli hallissa. Hieno ilta! Kiitos LNM! Juha K / Steelers
Jape
06/03/2016
Kuuluttajan näkövinkkelistä.... Hieno ottelu. Kaikki kunnioittivat tulosta! Steelers jatkaa ja ja kiitolset
hienosta taistelusta LNM:le!!!
Jyrä
06/03/2016
On se vaan Lastikka perhanan kova peluri! Taas hatullinen täyteen. Toivottavasti löytyy vielä tehoja nyt näissä tärkeimmissä peleissä. Jos yhtään uskaltaa ennustaa, niin lupaavalta näyttää kaverin tulevaisuus. Niin monipuolinen pelaaja on kyseessä.
...
07/03/2016
Oli kyllä tiukka sarja, välillä vaahtokari piti steelersiä pystyssä joten pakko antaa iso käsitti Liminkalaisille. Tulevaisuudessa huippujoukkue tämä niittarit
Vihulainen
07/03/2016
Kyllä Liminka on ainakin mulle kauden positiivisen yllättäjä jo nyt. Väitän, että olisivat voittaneet tämänkin sarjan kotiedulla. Tasainen ja taisteleva nippu, joka pelaa rohkeata salibandyä! Nähdään ensi kaudella.
Immelman
07/03/2016
Tasainen ja taisteleva oli Liminka, rohkeudesta en tiedä. Mielestäni ei mitään ihmeellistä siltä saralta. Runkosarjan sijoitus kuvaa hyvin joukkuetta, keskitason divarinippu, joka sai itsestään kaiken irti tärkeimmällä hetkellä. Joukkuepelissä oli parempi, nyt kuitenkin hermostuneen kotijoukkueen muutaman yksilön henkilökohtainen taito oli liikaa. Blue Foxin kokemus taitaa jo sitten olla liikaa Steelersien pakkikalustolle.
S7
07/03/2016
Sanni: Totta!! divarin välierä ketjussa 0 kommenttia, liigan puolivälierissä 31 kommenttia;-)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.