Divarit

M-Team kaatoi TPS:n Turussa – sarjapaikka säilyy lähes sataprosenttisen varmasti

04.03.
2016
5 Kommenttia
6
Divarit
M-Team oli maalin verran TPS:aa parempi Turussa. Kuva: Anssi Koskinen

M-Team oli maalin verran TPS:aa parempi Turussa. Kuva: Anssi Koskinen

TPS ja M-Team mittelivät paremmuudesta miesten Salibandyliigan ottelussa perjantaina Turussa. M-Team voitti ottelun maalein 3-4.

Vierasjoukkue pelasi vahvasti eritoten kaksi ensimmäistä erää ja viimeiseen erään lähdettiin tilanteesta 1-4. TPS sai vielä kirivaihteen päälle ja nousi maalin päähän neljä minuuttia ennen loppua. M-Team piti kuitenkin pintansa ottelun viimeisillä minuuteilla.

Helsinkiläisten Visa Rikala osui kahdesti. Markus Piittisjärvi syötti kaksi maalia. TPS:n Ville Hirvisuo tarjoili kaksi maalisyöttöä. Marli Areenalla oli paikan päällä kaikkiaan 835 katsojaa.

Ottelu oli joukkueille runkosarjan viimeinen. M-Teamille voitto tarkoitti sitä, että sen ensi kauden sarjapaikkaa voidaan pitää erittäin varmana. Nokian KrP voi nousta joukkueen kanssa vielä tasapisteisiin, mutta noustakseen M-Teamin ohi, sen pitäisi voittaa NST vähintään 25 maalilla. TPS:lle tappio tarkoittaa sitä, että joukkue on joko runkosarjan kuudes tai seitsemäs.

LNM ja Steelers väänsivät perjantai-iltana miesten Divarin puolivälierissä. Maalirikas ottelu päättyi kotijoukkueen 11-9-voittoon. Ensimmäinen erä meni Steelersin nimiin maalein 3-5. Toisessa erässä hämeenlinnalaiset avasivat maalihanat, mutta kotijoukkue iski kolme seuraavaa osumaa. Kolmanteen erään lähdettiin tasatilanteesta. Steelers pääsi vielä 6-7-johtoasemaan, mutta LNM oli vahvempi loppuerässä ja iski viisi maalia viimeisen 12 minuutin aikana.

LNM:n teholinko oli kolmesti osunut Samuli Saukko. Jarkko Hiltunen tarjoili kolme maalisyöttöä. Vieraiden Ville Lastikka tehtaili pisteet 1+4.

LNM:n voitto tarkoittaa sitä, että ottelusarja on nyt tasan ja ratkaistaan sunnuntaina Hämeenlinnassa klo 18 alkaen.

Perjantain salibandyottelut:

Miesten Salibandyliiga
TPS-M-Team 3-4 Ottelutilastot Anssi Koskisen ottelukuvat

Divarin pudotuspelit
LNM-Steelers 11-9 Ottelutilastot Otteluvoitot 1-1

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Richard the duck
04/03/2016
Haaveissa vainko oot mun..
riki
05/03/2016
Liigaa, kai vaadit multa liigaa?
Miinus neljä
05/03/2016
Vai onk siin jottai liigaa?
Junnu#8
05/03/2016
Vai kuuluisko mun pelata liigaa???
28
05/03/2016
vai onko M-Team liigaa?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.