Divarit

M-Teamin liigajoukkue värväsi uuden päävalmentajan Erän organisaatiosta

11.03.
2016
2 Kommenttia
3
Divarit
Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää

M-Teamin miesten Salibandyliiga-joukkue luotsaa ensi kaudella Jarmo Härmä. Tällä kaudella Härmä toimi Divari-joukkue Erä Akatemian päävalmentajana.

Salibandyliigassa valmentaminen on Härmälle kuitenkin tuttua, sillä hän on aiemmin toiminut OLS:n päävalmentajana. Neljä kautta OLS:ssä ollut Härmä nosti nuoren oululaisjoukkueen takaisin liigaan ja valmensi jo siellä pari kautta korkeimmalla sarjatasolla.

Härmä jatkaa kevään loppuun Tapanilan Erässä seuran ammattivalmentajana. Erä Akatemian pelit on jo pelattu, mutta hän on vielä mukana Erän A-poikien valmennustiimissä.

– Huikea ja hienosti hoidettu seura. Isot kiitokset kaudesta lähtevät Erän suuntaan, joka imee niin paljon huikeita valmentajia, että oman jatkon kannalta näin järkevänä katsoa M-Team-kortin. Näen joukkueessa paljon potentiaalia ja mahdollisuuksia isompaan, Härmä kommentoi.

Ihan sattumalta Härmä ei juuri M-Teamiin päätynyt.

– Isoin linkki Tiimin on se, että me oltiin Maikin (väistyvä päävalmentaja Mika Heinonen) kanssa 2011 samaan aikaa HVT:llä (Salibandyn huippuvalmentajatutkinto) ja ollaan sen jälkeen oltu paljon yhteydessä pelillisissä asioissa ja muissakin.

– Maikki ja muu valmennus on vetänyt hyvät pohjat. Ja olen tykännyt siitä mitä olen tällä kaudella jonkun verran nähnyt M-Teamin peliä. Joukkueen runko on kaikilta osin kunnossa, joten sen varaan on hyvä rakentaa tulevaisuutta.

Heinosen lisäksi M-Teamin liigajoukkueen valmennuksesta väistyy Teemu Kalinainen, joka siirtyy kakkosdivarijoukkue Jokerien päävalmentajaksi.

Aikanaan useammalla kaudella OLS:ssä liigapelaajana ja myöhemmin valmentamisen ohella seuran valmennuspäällikkönä ollut Härmä muutti perheensä kanssa salibandyn perässä pääkaupunkiseudulle.

– Ensimmäinen kausi Etelä-Suomessa meneillään. Mielenkiintoista oli lähteä pohjoisesta ja tulla tänne. Tavoite on kehittyä ja mitata omat rajat valmentajana, Härmä sanoo.

M-Teamin muu valmennusjohto nimetään ja julkistetaan myöhemmin kevään aikana.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Voiko Paatelaisen luontoon päästää?
11/03/2016
Nähdäänkö akatemian tämän kauden tähtipelaajia ensi kaudella tiimin nutussa? #02400
Kingi
11/03/2016
Sirpalle vastaus: KYLLÄ NÄHDÄÄN! Muutama kovanluokan peluri nähty jo Rusalla sopimusneuvotteluissa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.