Juniorit

Pääkalloennakko: A-nuorten puolivälierät käynnistyvät – Erä ja TPS vahvoilla, Koovee päättää SPV:n loistokauden

12.03.
2016
32 Kommenttia
5
Juniorit
Erän tehohyökkääjä Joonatan Surakka (oik.) on yksi joukkueen avainpelaajista lauantaina käynnistyvissä pudotuspeleissä. Kuva: Esa Takalo

Erän tehohyökkääjä Joonatan Surakka (oik.) on yksi joukkueen avainpelaajista lauantaina käynnistyvissä pudotuspeleissä. Kuva: Esa Takalo

A-nuorissa vaiherikkaan runkosarjan jälkeen puolivälieräparit on valittu ja pudotuspelit käynnistyvät lauantaina. Ottelusarjoista etenee jatkoon kolmella voitolla ja tasatilanteessa ottelut pelataan jatkoerillä ratkaisuun asti.

Pääkallo.fi ennakoi tänäkin vuonna jokaisen puolivälieräparin.

Erä (runkosarjan 1.)–Tiikerit (8.)

Lähtökohdat:
Tapanilan Erä voitti loppuun asti tasaisen nuorten SM-sarjan runkosarjan lopulta keskinäisten otteluiden perusteella. Toiseksi tulleen TPS:n kanssa helsinkiläiset pelasivat kerran tasan ja ottivat toisessa ottelussa jatkoaikavoiton. Pelaajamateriaalin laadun ja erityisesti laajuuden vuoksi Erä pystyi säilyttämään tasaiset otteet käytännössä läpi koko runkosarjan. Ainoa kolmen ottelun voitoton putki tuli heti alkukaudesta, mutta sitä seurasi peräti kuuden ottelun voittoputki.

Joukkueen pistekärkenä viiletti odotetusti alle 19-vuotiaiden maailmanmestaruudenkin viime keväänä voittanut Joonatan Surakka. Liigapelejäkin kahden kauden ajan nähnyt Antti Aarnio oli isossa roolissa. Myös 1998-ikäluokan kärkiedustus osoitti taitonsa riittävän A-nuoriin, sillä Mika Majalahti ja Christian Remes tekivät hyvää tulosta läpi kauden. Lisäksi maalia vartioiva Santeri Kainulainen tarjoaa joukkueelle mahdollisuuden voittaa jokaisessa pelissä. Erittäin tasaisesti esiintynyt Kainulainen oli torjuntaprosentilla 82,87 runkosarjan paras torjuja.

Mikäli Erän miehet putoavat aikaisessa vaiheessa Salibandyliigan pudotuspeleistä, tulee A-nuorten ryhmä vahvistumaan entisestään.

Viime kaudella yllättänyt Tikkurilan Tiikerit esiintyi ennakko-odotusten mukaisesti runkosarjassa. Läpi kauden keskikastissa taistellut vantaalaisjoukkue saavutti lopulta viimeisen pudotuspelisijan yhden pisteen turvin. Loppukausi olisi voinut mennä paremminkin, sillä viimeisestä neljästä ottelusta joukkue onnistui voittamaan ainoastaan yhden. Tasaisella rintamalla pisteiden muodossa onnistunut ryhmä teki monien yllätykseksi kuitenkin eniten maaleja koko sarjassa. Vastaavasti kuitenkin omissa kolisi sarjan kolmanneksi eniten.

Kauden suurin asia oli kuitenkin kesällä Ruotsin Superliigaan siirtyneen Mattias Kokljuschkinin palaaminen ryhmään. Joulukuun puolivälissä vantaalaisryhmän vahvuuteen liittynyt hyökkääjä pelasi lopulta 10 ottelua yli piste per peli -keskiarvolla.

Tiikereillä on iso työ edessään, kun se yrittää pysäyttää ehkä sarjan suurimman ennakkosuosikin jatkoon etenemisen. Runkosarjassa nähdyt maalitalkoot johtavat kurinalaisesti ja kollektiivisesti puolustavaa Erää vastaan maalintekokilpailuun, joissa vantaalaiset eivät todennäköisesti pärjää Erän materiaalin edessä. Tiivis puolustus ja täydellisesti onnistunut maalivahtipeli tarjoavat Tiikereille pienen mahdollisuuden yllätykseen.

Taistelupari:
Mielenkiinto kohdistuu tässä parissa sarjan parhaimmistoon kuuluviin laitahyökkääjiin; Erän Joonatan Surakkaan ja Tiikereiden Mattias Kokljuschkiniin. Maaliahneet, taitavat hyökkääjät pystyvät omilla suorituksillaan ratkaisemaan yksittäisiä otteluita suuntaan tai toiseen. Odotukset vahvan runkosarjan jälkeen ovat molempien kohdalla suuret.

Kauden aiemmat kohtaamiset:
2.10.2015 Erä-Tiikerit 10-3
19.12.2015 Tiikerit-Erä 7-9

Näin pelataan:
La 12.3. 17.00 Erä-Tiikerit, Mosahalli
Su 13.3. 17.00 Tiikerit-Erä, Tikkurilan UT
To 17.3. 19.30 Erä-Tiikerit, Mosahalli
La 19.3. 18.30 Tiikerit-Erä, Tikkurilan UT (tarvittaessa)
Su 20.3. 18.30 Erä-Tiikerit, Mosahalli (tarvittaessa)

Kumpi voittaa:
Paras viidestä -sarjassa Tiikerit ei pysty yllättämään laadukasta Erää tarpeeksi, ja puolustuksen pitävyys on kysymysmerkki. Helsinkiläiset jatkoon voitoin 3-0.

TPS törmäili tyylikkäästi runkosarjan kakkoseksi. Kuva: kaljupapparazzi.kuvat.fi

TPS törmäili tyylikkäästi runkosarjan kakkoseksi. Kuva: kaljupapparazzi.kuvat.fi

TPS (2.)–Oilers (6.)

Lähtökohdat:
Kauden alla sarjan keskivaiheille ennakoitu TPS pelasi tasaisen varman runkosarjan ja oli alkuvaiheessa pitkään jopa sarjan kärjessä. Turkulaisryhmä päätti runkosarjan kolmen ottelun voittoputkella ja kipusi sen myötä vielä tasapisteisiin runkosarjan ykköstilan jo varmistaneen Erän kanssa.

Oilers saa jalkeille kaksi huippulaadukasta hyökkäyskentällistä ja erityisesti ykköstutkapari Kristian Lamminen–Severi Korhonen on tehnyt läpi kauden tuhoisaa jälkeä. Lisäksi kakkosnyrkin Eromon Agbomeirele ja Saku Hirmasto ovat löytäneet toisensa hyvin kauden edetessä.

Espoolaisryhmän menestys riippuu hyvin pitkälti siitä, miten joukkueen puolustus onnistuu vastaamaan kasvavaan vaatimustasoon. Runkosarjassa Oilers päästi sarjan toiseksi eniten maaleja ja taakse tässä tilastossa jäi vain sarjan pohjille jätetty Josba. Runkosarjan isot jäähymäärät eivät myöskään ole hyvä lähtökohta kevään tosipelejä ajatellen, kun henkistä kanttia mitataan.

TPS saa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella jalkeille espoolaisia tasaisemman ryhmän. Joukkueen puolustuspeli romuluisen Antti Hopeanaulan johdolla on ollut laadukasta läpi kauden ja erityisesti viisikkopuolustuksessa turkulaisryhmä on merkittävästi haastajaansa edellä. Palloseuran riveistä löytyvät lisäksi sarjan monipuolisimpiin hyökkääjiin lukeutuva Joona Heljälä sekä armoitetut maalintekijät Joakim Ervast ja Juuso Forsman, joten maalintekokilpailuissakin joukkue on vahvoilla.

Mikäli TPS:n edustusjoukkueen kausi Salibandyliigan pudotuspeleissä päättyy ensimmäisellä kierroksella, tulee turkulaisryhmä nousemaan yhdeksi varteenotettavimmista A-nuorten mestarisuosikeista, kun esimerkiksi nuorten maailmanmestarijoukkueen kapteeni Olli Laine, Eero Jalo ja Waltter Mahlberg saattavat liittyä ryhmään.

Oilersin hyökkäyspeli on sarjan eliittiä, mutta puolustuksella tulee olemaan suuria vaikeuksia vastata TPS:n asettamaan haasteeseen. Otteluparista voidaan odottaa runsasmaalista – Oilersin kaikissa runkosarjan otteluissa viimeisteltiin yhteensä vähintään kymmenen osumaa.

Taistelupari:
Maalirikkaassa sarjassa joukkueiden ykköstykit, Severi Korhonen ja Joakim Ervast tulevat kilpailemaan ottelusarjassa ratkaisijan roolista.

Kauden aiemmat kohtaamiset:
15.11.2015 TPS-Oilers 8-4
4.2.2016 Oilers-TPS 9-5

Näin pelataan:
La 12.3. 19.00 TPS-Oilers,Leaf-Areena
Ma 14.3. 18.30 Oilers-TPS, Esport Areena
To 17.3. 18.30 TPS-Oilers, Leaf-Areena
Pe 18.3. 18.30 Oilers-TPS, Esport Areena (tarvittaessa)
Su 20.3. 18.30 TPS-Oilers, Leaf-Areena (tarvittaessa)

Kumpi voittaa:
TPS vie runsasmaalisen ja viihdyttävän sarjan kotietunsa turvin voitoin 3-1.

Liigajoukkueesta saapuvat vahvistukset voivat viedä Indiansin tänä kevääänä pitkälle. Taitava Aaro Astala on yksi heistä. Kuva: Joni Winstén

Liigajoukkueesta saapuvat vahvistukset voivat viedä Indiansin tänä kevääänä pitkälle. Taitava Aaro Astala on yksi heistä. Kuva: Joni Winstén

Indians (3.)–Classic (7.)

Lähtökohdat:
Westend Indians yllätti epäilijät pelaamalla ennätyksellisen hyvän runkosarjan nuorten SM-sarjassa. Syksyllä peli vielä ailahteli, ja erityisesti marraskuu oli joukkueelle hankala. Kevään koittaessa peli kuitenkin rullasi niin hyvin, että joukkue sijoittui vakuuttavasti kolmanneksi. Vahvaan joukkuepelaamiseen luottava Indians oli myös erikoitilanteissa loistava, sillä se oli koko sarjan tehokkain ylivoimalle päästessään. Lisäksi espoolaiset olivat sarjan paras joukkue vieraskentällä pelatessaan.

Pudotuspelien kynnyksellä Indiansin osakkeita nostaa myös edustusjoukkueen kauden päättyminen Salibandyliigassa. Näin ollen esimerkiksi Samuli Granlund, Otto Lehkosuo, Aaro Astala ja Eetu Nykänen pääsevät vahvistamaan A-junioreita. Erästä täksi kaudeksi saapunut, liigakentilläkin vahvan sisääntulon tehnyt Heikki Iiskola on pelaaja, johon kohdistuvat isot pisteodotukset myös pudotuspeleissä.

Hallitsevan nuorten mestarin Tampereen Classicin runkosarja oli äärimmäisen vaikea. Viime kausilta tuttua dominointia ei enää nähty, ja joukkue kärsi todella paljon seuran edustusjoukkueeseen nostettujen A-juniori-ikäisten puuttumisesta. Viime kaudella peliesityksiä johtaneiden tähtipelaajien ollessa poissa materiaali ei ole tarpeeksi laadukas haastamaan sarjan kärkijoukkueita. Esimerkiksi kevään tappioputken aikana puolivälierävastustaja Indians murskasi tamperelaiset peräti 11-4.

Maalivahti Riku Saarentola on laadukas torjuja sarjaan, mutta ei pysty yksin kannattelemaan joukkuetta, mikäli viisikkopeli ei ole kunnossa. Lassi Torisevan viime keväänä jättämät saaappat ovat todella suuret täytettävät. Classic on suurella todennäköisyydellä myös jatkamassa Salibandyliigan pudotuspeleissä pitkälle kevääseen, joten A-nuorten kokoonpano voi vaihdella pelistä toiseen hyvinkin paljon.

Taistelupari:
Ilman liigavahvistuksia Classic tarvitsee kipeästi laitahyökkääjä Albert Koskisen tehoja. 45 (27+18) tehopistettä runkosarjassa iskenyt Koskinen ei ole kentän räjähtävin pelaaja, mutta pelikäsitys ja laukaus ovat huippuluokkaa.

Indians puolestaan saa edustumiehistöstään huippuvahvistuksen, kun jo aiemmin mainittu Iiskola istutetaan todennäköisesti ykköskentän laitaan. Maalinälkäinen lupaus voitti Indiansin nuorten sisäisen pistepörssin tehoilla 20+7=27, vaikka pelasi Vain 13 ottelussa.

Kauden aiemmat kohtaamiset:
31.10.2015 Classic-Indians 5-2
23.1.2016 Indians-Classic 11-4

Näin pelataan:
La 12.3. 17.00 Indians-Classic, Tapiolan UH
Su 13.3. 14.30 Classic-Indians, Tampere Areena
Ti 15.3. 18.30 Indians-Classic, Tapiolan UH
La 19.3. 14.30 Classic-Indians, Tampere Areena (tarvittaessa)
Su 20.3. 15.45 Indians-Classic, Otahalli (tarvittaessa)

Kumpi voittaa:
Indians on liigavahvistukset mukaan saadessaan yksi kevään suurimmista ennakkosuosikeista. Hallitsevien mestareiden kausi päättyy Indiansin viedessä sarjan voitoin 3-1.

Tämän kauden Koovee on mahdollisesti kaikkien aikojen Koovee. Kuva: Esa Takalo

Tämän kauden Koovee on mahdollisesti kaikkien aikojen Koovee. Kuva: Esa Takalo

SPV (4.)–Koovee (5.)

Lähtökohdat:
Koovee päätti runkosarjansa tyylikkäällä neljän ottelun voittoputkella. Pudotuspeleihin lähteekin mahdollisesti kaikkien aikojen Koovee-ryhmä, jossa Henrik Puumala ja Samuli Segerman ovat nousseet hyvään kevätvireeseen. Tamperelaisjoukkue aloitti kauden ailahtelevaisesti, mutta kauden edetessä joukkue on löytänyt hyvän vireen ja tulee olemaan vaikea kaadettava pudotuspeleissä. Rasmus Hasu on myös parantanut otteitaan Koovee-maalilla ja tulee olemaan tärkeässä roolissa puolivälierissä. Koovee ei ole aiemmin tällä kaudella käyttänyt liigaryhmän pelaajia nuorten ringissä, mutta pudotuspelien alkaessa on mahdollista, että Matias Lintula, Perttu Koljonen ja Samu Saari ovat joukkueen mukana.

Ennakkoon sarjan peräpäähän arvioitu SPV kamppaili pitkään jopa runkosarjan voitosta, mutta tappiot kolmella viimeisellä kierroksella Kooveelle, Indiansille ja Oilersille veivät joukkueen lopulta neljännelle sijalle.

Seinäjokelaisjoukkue pelaa materiaalilleen täydellisesti sopivaa, jopa inhorealistiseksi luokiteltavaa peliä. Ryhmän hitaista hyökkäyksistä rakentamat maalipaikat ovat harvinaisia, mutta pelin käännöt ovat timanttisen koviksi hiottuja ja valtaosa maalipaikoista luodaan vastahyökkäysten kautta.

SPV:n Visa Noponen yllätti joukkueensa ohella kaikki ennakkopohdinnat ja päätti runkosarjan pistepörssin kärkinimenä tehoilla 19+41=60.

Vastakkain on tässä pudotuspelisarjassa kaksi hyvin eri tavalla peliä lähestyvää ryhmää. Koovee on pitkään panostanut aktiiviseen, jopa ajoittain uhkarohkeaan hyökkäys- ja karvauspeliin, ja toisaalta SPV voimakkaasti pelin kääntöihin vastaiskuihin. Erityisesti taktiikkashakkiniiloille sarja tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen seurattava.

Taistelupari:
Kooveen edustusjoukkueesta tuttu Matias Lintula on huippuvahvistus, mikäli hän saapuu auttamaan A-nuoria. Nuorten maailmanmestari antaisi oivan lisän joukkueen puolustukseen, kun SPV marssittaa alati vaarallisen Noposen kentälle. Kaksikosta saadaankin mielenkiintoinen taistelupari, sillä Lintula on jo osoittanut olevansa täysin liigakelpoinen pakkilupaus.

Kauden aiemmat kohtaamiset:
29.11.2015 Koovee-SPV 5-6 ja.
27.2.2016 SPV-Koovee 5-12

Näin pelataan:
La 12.3. 15:00 SPV-Koovee, Seinäjoen UT
Ma 14.3. 19:00 Koovee-SPV, Spiral-halli
To 17.3. 18:30 SPV-Koovee, Seinäjoen UT
La 19.3. 17:30 Koovee-SPV, Spiral-halli (tarvittaessa)
Su 20.3. 13:00 SPV-Koovee, Seinäjoen UT (tarvittaessa)

Kumpi voittaa:
Kaikkien aikojen Koovee-ryhmä on kasvanut kauden aikana ja SPV:lle pudotuspelipaikka on jo erinomainen saavutus. Sarjasta tulee tiukka, mutta Koovee etenee välieriin voitoin 3-2.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Taisto
12/03/2016
Tiikerit yllättää erän.
Lakalaka
12/03/2016
SPVn Mikkonen ei kalpenee vertailussa kenellekkään. Torjuntaprosenteissakin koko kauden sarjan kärkikahinoissa. Voittaa tämän parin maalivahtitaiston 3-0!
Ensimmäinen Erä
12/03/2016
Tiikerit varmaan sit tänään aloittaa sen yllättämisensä?
Ps. Löin vetoa siinä matsissa Erän puolesta, niin vahvasti uskon Tiikeri-yllätykseen
Kyösti
12/03/2016
SPV Peltonen rominoo sarajan
Hip hei
12/03/2016
Taas kerran kaikkien aikojen Koovee. Aprillipäivä on vasta 1.4.
Joka kevät sama laulu ja laulukuoro kutsuu.
huh huh
12/03/2016
Kooveella on nyt kaikkien aikojen joukkue kun esim. liigapelaajat Lintula ja Koljonen eivät mahdu kokoonpanoon.
Touko
12/03/2016
Koovee saattaa olla joukkueena parempi kuin ennen, mutta kellään yksilöistä ei ole mitään jakoa liigaan, jos unohdetaan Saari, Koljonen ja Lintula. Jos lupaukset pidetään, liiga-apuja ei oteta mukaan missään vaiheessa.
Yleisesti ottaen
12/03/2016
Tietämättä KooVeesta mitään, niin yleisesti voi todeta, että ulkopuoliset "vahvistukset" eivät aina ole vahvistuksia. Ainakaan joukkuehengelle.
Ja se mitä muulle joukkueelle luvataan, on pidettävä. Muutenhan toiminnalla ei ole mitään pohjaa.
toukolle
12/03/2016
Näyttää Kooveen tämänpäiväisessä kokoonpanossa olevan liigajoukkueesta Alkki ja Saari.
Sulaagermaa
12/03/2016
Hyvää paskaa taas.
Noposen jäätävä peitto moodi ja pelisilmä, Laakson vedon ja Peltosen takapianon kanssa kaataa jo pelkästään kooveen nurin. 3-0
ENSIMMÄISTÄ KERTAA....
12/03/2016
Tämä julkaisu antaa krediittiä Indianssille! Vielä syksyn arvioinneissa ei ymmärretty hölkäsen pölähtävää. Vaikka Loiskeen 94 mestarit ovat kasvaneet joukkueesta ulos on toinen mestariryhmä PakVi96:den kundit kehissä (8 pelaajaa)!!
:Datsyuk
12/03/2016
Huikeeta sählyä luvassa
Tampere
12/03/2016
Nyt ei pysty rakas vihollinen Classic meneen päätyyn asti, liikaa vie edustus ryhmästä. Nyt Koovee, kannu Tampereelle.
Heikki
12/03/2016
Kooveen Segerman on ehdottomasti pudotuspelien kiinnostavin pelaaja. Täydellinen paketti, jossa yhdistyvät nopeus, taito, pelikäsitys ja laukaus. Olen kuullut monien salibandyvaikuttajien ihmettelevän minkä takia kyseinen superlupaus ei vielä ole murtautunut edustusjoukkueeseen.
Koovee otti
12/03/2016
käkättimeen Seinäjoella.
S7
12/03/2016
Ei kyllä Tiikereillä ole mitään jakoja Erälle... Tosin en usko, että joka ottelussa ihan noin paljon tulee dunkkuun.
Just saying...
12/03/2016
Jos tuo oli Kooveen paras joukkue, se ei tule menemään ainakaan päätyyn saakka. Saattoi viedä peliä tänään, mutta kun jonkun olisi pitänyt nousta esiin ratkaisijana, sellaista ei tosiaankaan löytynyt. Kummallakkin joukkueella oli melko maagiset kassarit.

Olkoon nyt artikkelin kirjoittaja kuka sitten hyvänsä, niin edelleen... puolustus vie mestaruuksia, hyökkäys ehkä yksittäisiä pelejä. Vilkaisu tulostaululle vahvistaa tämän nerokkaan lauseen.
joopa joo
13/03/2016
Täytyypi todeta seuraavaa,ettäpi jos Koljone/Lintula ei mahdu KVeen kokoonpanoihin olkoon vaikkakin kaikkien aikojen KVee!? niin jollakin tai joillakin on kyllä taas peiliin katsomisen paikka.Ja jos peilistä näkyy TAAS se tuttu pelokas ilme, mikä niin monta kertaa aiksemminkin niin peli on menetetty.Enkä tarkiota pelkästään sinua Ilja.Ottakaa nyt ja HETI järki käteen ja unohtakaa se sosiaali palloilu niin on edes pienet mahkut kaataa SPV.Tolla kävelyllä mitä täänään nähtiin ruudusta katsottuna tulee noutaja.
Joopajoo
13/03/2016
Lintulaa ei ainakaan tarvita kooveen kokoonpanoon, hänhän on aivan kädetön pakki tietääkseni?
Naapuriseuralainen
13/03/2016
ihmettelee, että mitähän pahaa Koovee on kaikille tehnyt? Aikalailla sama mikä Kooveehen tippaakaan liittyvä uutinen tällä sivustolla on, niin haukutaan pelaajat, valmennus, johto ja ihan kaikki muutkin kyseisen seuran kanssa tekemisissä olevat. Eikä oikein haittaa onko kyseessä olevan joukkue miehet, naiset vai nuoret, kunhan vaan on Koovee.
KooVee on mustahevonen!
14/03/2016
Saattaa mennä finaaliin! T. Inkkari-isi
Realisti
14/03/2016
Spv hoitaa tänä vuonna homman himaan. Ylivoimasesti kovimmalla voitontahdolla varustettu joukkue!
KV
15/03/2016
Maanantaina homman hoiti kotiin Koovee. Niin tasainen ottelupari on kyseessä, että eiköhän tässä täydet viisi matsia nähdä. Hienoa viihdettä oli Spiralilla joukkueiden kohtaaminen. Rasmus Hasu veti tänään pidemmän korren. Huikea peli, kuten koosteestakin on nähtävillä.
Pitkä kevät...
15/03/2016
Täällä puhutaan että spv:llä on kova voiton tahto, mutta ei kyllä siitä ollut maanantaina tietoakaan kun oltiin tappiolla. Toisekseen kaverilla on niin paljon huono kiintoisia pelaajia ettei niillä kyllä mitaleille mennä. Kolmanneksi huolimattomia syöttöjä paljon sekä puollustus asenne ja omiin tulo aikas heikkoa.
Pitkä kevät...
15/03/2016
Korjausta äsköseen^ *kuntoisia
Jep jep
17/03/2016
Ja sarja poikki lauantaina KVee niin pelit saa jatkoa.Tsemppiä.
Kaksi joukkuetta selvillä
17/03/2016
Erä osoittautui selkeästi Tiikereitä vahvemmaksi omassa sarjassaan, kuten odotettiinkin. Tiikereille hatunnosto koko kaudesta, nousijajoukkueena vahva esitys mennä pleijareihin kun sarja on noin tasainen.

TPS- Oilers -sarja onkin kummallinen noiden jatkoaikojen suhteen, kolme kertaa jatkoajalle ja joka kerta TPS korjaa potin...
KV
19/03/2016
Ja Koovee välieriin. SPV tänään pelillisesti melko paljon jäljessä, vaikka numerot vasta viimeisellä kympillä repesikin. Koovee ansaitusti siis välieriin voitoin 3-1.
Jep jep
20/03/2016
Hieno tunnelma Spiraalilla siitä iso kiitos molemmille faniryhmille.Ei nähty mitään ylilyöntejä katsomossa eikä kentällä hiona toimintaa ja mikä parasta itsepeli oli viihdyttävä loppuunasti.Myös hieno ele SPVeen puolesta oli seuran edustajan loppu kommentoinnit ja kummankin joukkueen parhaan pelajan palkitseminen ottelusarjassa.Kiitokset SPV pelaajille hienosta ja rehdistä pelaamisesta.Tsemppiä ensikauteen ja uutta matoa koukkuun. KVeelle ONNITTELUT pelasitte itsenne neljän joukkoon mikä on jo hieno saavutus.Tsemppiä jatko peleihin ja NAUTTIKAA olette sen ansainneet.Hllilla nähdään.
Kana
20/03/2016
Classic tulee, muut sulaa
KV
20/03/2016
Mansen paikalliset finaaleissa? Maistuisi kyllä.

Erä - Classic
TPS - Koovee

Nuo ilmeisesti välieräparit?
Teme
29/03/2016
Miksi bsm:n pleijareista ei ole mitään ennakko analyysiä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.