Divarit

Pääsarjojen helmikuun pelaajat Tampereelta ja Porista

26.03.
2016
2 Kommenttia
0
Divarit
Nico Salo oli iskussa helmikuun peleissä. Kuva: Salibandyliiga.

Nico Salo oli iskussa helmikuun peleissä. Kuva: Salibandyliiga.

Salibandyn kuukauden pelaajiksi valittiin helmikuussa Salibandyliigassa Classicin Nico Salo, Naisten Salibandyliigassa Kooveen Veera Kauppi ja Divarissa Karhujen Benjamin Lepola.

Salibandyliigan Loiste-pelaaja Nico Salo oli johtamassa Classicin selvään runkosarjan voittoon laukomalla joukkueelleen 17 maalia ja syöttämällä 21. Plusmiinustilastossa lukemaksi jäi komea +62. Puolivälierissä Salo merkkautti tehot 3+4 Classicin edetessä OLS:n kustannuksella välieriin voitoin 4-1.

Pääsarjassa 2009 debytoinut Nico Salo, 22, on pelannut Salibandyliigassa 120 ottelua tehoilla 41+47=88. Suomen aikanaan kapteenina nuorten maailmanmestariksi johtanut Salo on ehtinyt urakoida myös miesten maajoukkueessa jo 25 ottelua, joissa on syntynyt kuusi maalia ja 11 maalisyöttöä.

Veera Kauppi oli tehoillaan 20+15=35 Kooveen pisteykkönen kun tamperelaiset eteneivät pudotuspeleihin sijoituttuaan runkosarjassa kuudensiksi. Kauppi, 18, pelasi ensimmäiset liigaottelunsa jo kaudella 2011-2012, ja hän on tehnyt uransa 75 liigaottelusssa hurjat tehot 99+87=186. Naisten maajoukkueessa koossa on 16 ottelua tehoilla 12+1=13, ja Veera Kauppi oli joulukuussa yksi naisten MM-kotikisojen avainpelaajista.

Benjamin Lepola latoi Divarin 25 sarjakierroksella komeat tehot 41+20, jotka oikeuttivat sarjan pistepörssin kakkostilaan. Divarin pudotuspeleissä Lepola, 25, iski kolme maalia kun Karhut putosi jatkosta suoraan kahdessa ottelussa.

Salibandyliigan ja Naisten Salibandyliigan kuukauden pelaajien valinnasta vastaavat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.

Teksti: Salibandyliitto.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
onpas
26/03/2016
perustelut kuukauden pelaajaksi. Veerakin oli joulukuussa MM-kisoissa tärkeä pelaaja!!?!?! Minkä kuukauden pelaajia tässä nyt valitaan vai valitaanko edes?? Mitä suurta Veera teki helmikuussa, muuta kuin pelasi hienosti joulukuussa MM-kilpailuissa? Nää kuukauden pelaajavalinnat voisi pikku hiljaa lopettaa täysin turhina valintoina. Valitsijat voisi nähdä enemmän vaivaa ja lopettaa näitten vanhojen suuruuksien ylösnostamisen. Tekikö Salokin nuo tehot helmikuussa?? Ja ihan palkinnon arvoinen tuo Benjaminkin kun ampui kolme maalia, jotta joukkue putosi jatkosta. Huh huh..
Takapiru
26/03/2016
Eikös sarjojen valmentajat tee nää valinnat? Siellä on silloin useampi päättäjä. Ihan hyvä että kuukauden pelaajat valitaan, ja varmasti silloin on monta mielipidettä, mutta menee oikeiie pelaajille.
Ja noin yleisesti se maalimäärä ei ole onneksi ratkaiseva Näissä vaikka usein niin luullaan. Moni muukin asia ratkaisee.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.