Liigat

Salama-alun saanut SalBa suli kirvelevästi Raumalla – Nokia voiton päässä liigapaikasta

13.03.
2016
3 Kommenttia
5
Liigat
Vaikka tässä kuvassa Nokia on hieman takamatkalla, niin liigan playout-sarjassa tilanne on toinen. Kuva: Elmeri Elo

Vaikka tässä kuvassa Nokia on hieman takamatkalla, niin liigan playout-sarjassa tilanne on toinen. Kuva: Elmeri Elo

Sunnuntaina Raumalla pelattiin miesten Salibandyliigan playout-karsintasarjan toinen osaottelu. Nokian KrP nappasi sarjassa jo toisen voittonsa. Näin ollen Nokia on yhden voiton päässä liigapaikasta ja Rauman SalBa yhden tappion päässä karsintojen jatkumisesta.

Sunnuntain tappio oli raumalaisille harvinaisen karvas, sillä joukkue vei ottelua aina päätöserään asti. SalBa sai otteluun jopa salama-alun, sillä ajassa 2.40 peli oli jo 3–0 SalBalle. Vielä kolmannen erän alussa SalBa johti 6–4, mutta sitten alkoi vieraiden kiri.

Vierailta vireessä oli jälleen Tommi Merton ja Henri Johanssonin tähdittämä ykkösketju. 6–6-tasoitusmaalin Johansson onnistui jopa taiteilemaan alivoimalla. Voittomaalin teki Nokian Morics Krumins. Loppunumerot kirjattiin lopulta Nokian KrP:n hyväksi 8–7.

Nokian KrP:n ja SalBan playout-sarja jatkuu keskiviikkona Tampereen Raholassa. Voitolla Nokia säilyttää liigapaikkansa ja SalBa jatkaa karsintojaan. Playout-sarjan häviävä kohtaa karsinnassa Divarin finaalien häviäjän eli Steelersin tai LaSB:n.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Juhani Järvenpää
13/03/2016
Hauskalle "erilaiselle" kuvalle propsit!
Playoutit peltaan polvillaan???
14/03/2016
;))
ET soittaa kotiin
14/03/2016
Samaa mieltä Juhanin kanssa. Kun on kontattu koko kausi, niin kai jatketaan loppuun asti. Mitenhän NST olisi edennyt?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.