Divarit

Salibandyliitto hakee uuteen virkaan tapahtumapäällikköä – ”Toimintatapoja kehitettävä”

26.03.
2016
10 Kommenttia
0
Divarit
Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga

Suomen Salibandyliitto hakee uutta tapahtumapäällikköä. Virka on kokonaan uusi.

Vuonna 1985 perustetulla Salibandyliitolla on lähes 900 jäsenseuraa, joissa pelaa yli 55000 lisenssipelaajaa. Salibandyliiton ja sen omistaman osakeyhtiön palveluksessa työskentelee tällä hetkellä 35 työntekijää. Liiton ja sen osakeyhtiön yhteenlaskettu liikevaihto on yli 8 miljoonaa euroa. Päätoimipiste sijaitsee Helsingissä.

Tapahtumapäälliköltä Salibandyliitto odottaa muun muassa vahvoja näyttöjä tapahtumien järjestämisestä ja tapahtumamarkkinoinnista sekä halua kehittää sekä nostaa salibandyn tapahtumat uudelle tasolle.

– Tulevina vuosina järjestämme paljon salibandyn huippu-urheilutapahtumia, mm. vuosittain Superfinaalin ja useita kansainvälisiä tapahtumia, ja tapahtumien järjestäminen sitoo varsin paljon Salibandyliiton resursseja. Tähän saakka olemme hoitaneet huippu-urheilutapahtumien järjestämisen projektikohtaisesti niin, että kullakin tapahtumalla on ollut oma oto-projektivastaava. Haluamme jatkossa kehittää lajimme tapahtumaosaamista, salibandytapahtumia ja tapahtumamarkkinointia, ja siksi olemme päättäneet rekrytoida tapahtumapäällikön, joka ottaa kokonaisvastuun huippu-urheilutapahtumista johtaen tapahtumaprojekteja ja kehittäen toimintatapojamme, Salibandyliiton toiminnanjohtaja Kari Lampinen perustelee hakua ja jatkaa:

– Tavoitteenamme on lisätä salibandyn huippu-urheilutapahtumien kiinnostavuutta ja katsojamääriä sekä tarjota entistäkin parempia katsojakokemuksia. Tapahtumapäällikön vastuulle tulee lisäksi miesten Salibandyliigan toiminnan ja kehittämistyön koordinointi.

Hakuaika päättyy 30. päivä maaliskuuta. Lisätietoja löytyy tuolta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Osku
26/03/2016
No hyvä että tätä aletaan vihdoin kehittämään, mutta siellä on jo 2 kehityspäällikköä, 2 pelaamisen kehittäjää, seura- ja kehitysassistentti, jne. Eiköhän noista 35 palkatusta olisi jonkun voinut nakittaa tohon hommaan puolipysyvästi (vaikka esim. Bruun ja Welling).
Jonsku
26/03/2016
Sählyliiton valtionavustukset nousi yli miljoonaan euroon. Rahat käytetään palkkaamalla taas lisää väkeä kymmenien palkattujen lisäksi. Ei liitossa ainakaan burn-out pääse iskemään. Taitaa osalla olla melkoista taiteilua saada esitettyä tuottavaa työtä.
Kassinen
26/03/2016
Jos ei noista nykyisistä "työntekijöistä" muka löytynyt sopivaa jolle superfinaalin järjestämisen olisi voinut nakittaa, niin toivottavasti valitaan joku oikeasti osaava. Todennäköisesti kuitenkin joku vanha liigapelaaja tai muu saunakaveri.
Edelliset
26/03/2016
Edelliset täysin oikeassa. Päällikköä päällikön päälle ja johtajaa johtajan päälle. Salibandyliitto on menossa aivan toiseen suuntaan kuin esimerkiksi liike-elämä. Firmoissa viimeinen temppu on palkata lisää vaan olemassa olevien toimenkuvia kehitetään niin että kaikkien työ olisi mahdollisimman tuottavaa. Salibandy on tappamassa itseään, tuote on huono ja kulurakenne kasvaa. Tällä yhtälöllä tulee liike-elämässä konkurssi. Älkääkä nyt kommentoiko että näitä ei voi verrata, kyllä voi ja pitää.
Vastapallo
26/03/2016
Salibandyliitto on käyttänyt jo tähän mennessä liian paljon resursseja Superfinaalin järjestelyihin ja markkinointiin. Minkä verran liitto on aikaisempina vuosina tukenut finaalisarjan järjestäneitä seuroja markkinoinnin hoitamisessa? Paljonko liitto panosti Divarin finaalisarjan markkinointiin? Taisi jäädä seurojen itsensä hoidettavaksi.

Miksi liitto ei voisi tukea paras seitsemästä finaalisarjaa, joka pelattaisiin tavalliseen tapaan seurojen itsensä valitsemissa paikoissa (=lähellä omia faneja)? Miksi panoksia tuntuu riittävän loputtomiin vain Superfinaalille vaikka sitä ei seurat ja yleisö edes halua?
juhis
26/03/2016
Kahvitaukojen kehittämispäälikkö/-presidentti on seuraavana täyttövuorossa. Muilla liiton työntekijöillä on kiire päällänsä, kun ovat niin paljon kahvitauoilla. Tuon tärkeän hetken koordinoimiseksi on otettava uusia, raikkaita tuulia talon ulkopuolelta. Ehkäpä Microsoftilta löytyisi joku huippuosaaja...
pakkomielteinen päätös
26/03/2016
Hei "vastapallo", toi mun nimimerkki taitaa olla vastaus. Viisautta olis pakko olla organisaatioiden johtohenkilöillä, ette kantapään kautta tarvi kaikkea kokeilla - jos ei ole, jos tehdään virheratkaisuja, niin orkesterinjohtajat vaihtoon. Oliskohan jo aiheellista miettiä päämajan siirtoa sinne, missä salibandyn sydän sykkii, nythän noi tyypit loisii.
Osku
26/03/2016
Tämä on joku uusi "päällikkö". Superfinaalin järjestelyihin on jo palkattu ihan erillinen koordinaattori, joka vastuullaan on vain finaali, Siis vain FINAALI! Ei voi olla kokopäivätoimista touhua millään. Liput myydään netin kautta, esiintyjät on jo hommattu (*tirsk*) ja mainokset pitäisi tulla myyntipääliköltä/ yhteiskuntasuhdejohtajalta (*tirsk* taas). Tohon hommaan ei oikeasti olisi pitänyt mennä kuin 1 kk. Ja nyt sitten tapahtumapäälllikkö... Millaisia päällikkötitteleitä ne vielä mahtaa keksiä sinne?
Mikko
26/03/2016
Sanokaa mun sanoneen. Valittu henkilö valitaan näistä "piireistä" a) Tapanilan erä taustainen. B) jo jossain liiton luottamustehtävässä C) pätevyyttä ei ole. D) liitossa nimi tiedetty jo syksystä asti.
Sami
26/03/2016
Edelleen satsataan vain yksittäisiin huipennuksiin. Samaan aikaan arjen tuki seuroille auttamattoman vähäistä tai itse asiassa seurat vetävät lajia eteenpäin liitosta huolimatta. Arki ensin kuntoon ja sitten vasta juhlia kehittämään. Muuten tulee muovinen ja ristiriitainen fiilis.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.