Divarit

Steelers laittoi liigajoukkueen heti tiukille – SalBalle ensimmäinen kiinnitys sarjapaikkaan

28.03.
2016
6 Kommenttia
3
Divarit
SalBa vei nimiinsä playout-sarjan avauksen Rauman Kauppaoppilaitoksella tiukkojen vaiheiden jälkeen. Arkistokuva: Elmeri Elo

SalBa vei nimiinsä playout-sarjan avauksen Rauman Kauppaoppilaitoksella tiukkojen vaiheiden jälkeen. Arkistokuva: Elmeri Elo

Toisen pääsiäispäivän ainoa pääsarjaottelu pelattiin Raumalla, kun SalBa ja Hämeenlinnan Steelers aloittivat playout-sarjansa. Ensimmäinen voitto ja kiinnitys ensi kauden liigapaikkaan kirjattiin kotijoukkue SalBalle loppulukemin 6-5.

Steelers ei päästänyt liigajoukkuetta kuitenkaan helpolla. Vierasjoukkue käväisi ottelussa jo johdossa, kun Valtteri Niemi iski tilanteeksi 2–3. Raumalaiset siirtyivät kuskin paikalle takaisin vielä ensimmäisen erän aikana.

Tiukan taistelun ratkaisu nähtiin vasta päätöserässä. Veli Peltonen osui Ville-Petteri Liljan tarjoilusta hämeenlinnalaisten verkkoon ja kyseinen 6–5-maali jäi samalla ottelun viimeiseksi.

SalBasta ainoastaan Jussi Tammi ylsi ottelussa kahteen (1+1) tehopisteeseen. Steelersin tehokkaimmat olivat kaksi maalia tehnyt Niemi ja 1+1-pojot kirjauttanut Markua Sipronen. Lisäksi vieraiden maalivahti Jaakko Vahtokari venyi ottelussa 31 torjuntaan.

Sarja jatkuu tiistaina Hämeenlinnassa. Liigapaikan saadakseen vaaditaan kolme voittoa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
säbäfani94
28/03/2016
Kyllä jäi molemmille jengeille parannettavaa virheitä enemmän kuin junnupeleissä!
Juu
29/03/2016
Kyllä nämä divari joukkueet on kaukana liiga tasosta vielä. Virheitä tulee liian paljon ja jos katsoi finaalia niin liian hyökkäys voittoista oli. Alakerta liian auki .
veke
29/03/2016
Se lienee luonnollista ja siksi onkin eri sarjatasot. Ymmärtäähän sen jo tyhmempikin, että näillä porukoilla divarijengit on lähtenyt pärjäämään nimenomaan divarissa ja mahdollisen nousun jälkeen aletaan rakentaa joukkuetta, jolla pärjäisi mahdollisimman hyvin liigassa.
Pahi
29/03/2016
Aika tasainen ja sekavahan tuo matsi oli. Steelers oli jopa hieman niskan päällä. Lopussa pallo pomppi SalBan maalin ylärimassa ja Kallioniemi venyi kahteen huippupelastukseen. Steelersin maalivahti Vahtokari ei vakuuttanut, imasi Tammen laukauksen kaukaa ilman maskia, pomputti Kuusiston sutaisun sisään ja voittomaalissakin antoi ilmaisen irtopallon. Jatkossa Steelers tarvitsisi maalivahdilta parempia otteita.
tiukka vääntö
29/03/2016
Ensimmäisessä erässä SalBan pitkä ottelutauko taisi näkyä ja Steelers oli niskan päällä. Kolmannessa erässä SalBa hallitsi ja loi paikkoja mutta ei saanut kuin yhden maalin. Steelers sai ilman kassaria viälä hyviä paikkoja lopussa...
Peke
29/03/2016
Maalikoosteen perusteella Steelersillä oli paremmat paikat ja osa SalBan maaleista näytti olevan melko helppoja. Virheet minimiin ja Steelers tulee hoitamaan sarjan.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.