Steelers nousi takaisin naisten liigakartalle maksamalla vuoden takaiset kalavelat

Kuva: Steelersin kotisivut

Kuva: Steelersin kotisivut
Kuva: Steelersin kotisivut

Joutsenon Kataja ja Hämeenlinnan Steelers pelasivat vuosi sitten keväällä naisten Salibandyliigan karsinnoissa vastakkain. Tuolloin Steelers oli liigajoukkue ja JoKa sarjan voittmalla ponnisti pääsarjaan Divarista. Nyt asetelmat olivat toisinpäin, samoin kuin sarjan voittaja.

Steelers nousi liigaan suoraan kolmella voitolla. Avausottelu päättyi ”teräsnaisten” hyväksi 4-3 ja toinen kamppailu lukemin 7-4.

Tänään ottelu venyi rangaistuslaukauskilpailuun saakka pelin oltua vielä jatkoajankin peliajan jälkeen lukemissa 4-4. Steelers tasoitti ottelun ilman maalivahtia ajassa 58:35.

Hämeenlinnalaisten ratkaisevan rankkarimaalin iski Senni Hietanen. Ratkaisevassa osassa oli myös tasoitusmaalin ja 1+1 -tehot iskenyt Heli Haapalahti. Tiia Leppänen antoi kaksi maalisyöttöä.

Naisten Salibandyliigan karsinnat:
18:00 Steelers JSB-JoKa 5-4 RL Ottelutilastot
(Steelers naisten Salibandyliigaan voitoin 3-0)

6 comments

  1. Onnittelut Steelersille noususta. Nyt visiitti ei jää ranskalaiseksi.

  2. Veikkaan että vaikea kausi tulossa. Toki en seuraa naisten/tyttöjen sarjoja. Niin hankala sanoa:D

  3. Hienoa että liigaan nousee joukkue jolla on junioritoiminta kunnossa. Joutsenon kohdalla se oli vain vitsi.
    Steelersillä mahdollisuus pitkässä juoksussa pysyä liigassa. Tärkeintä on selviytyä ensimmäisestä vuodesta, koska nyt muutama avainpelaaja on lähdössä pois joukkueesta. Nyt joukkueessa olevilla 3-4 kentän pelaajilla ei ollut käyttöä divarissakaan joten vielä vähemmän liigassa.

  4. Hienoa Steelers! Nyt sitten vaan kunnon valmentaja vetämään touhua. Tällä valmentajalla ja tekemisellä Joka on vastassa taas ensi keväänä. Ammattivalmentaja hommiin ja nuoria pelaajia kehiin niin on mahdollisuus edes säilyä.

  5. Onnittelut noususta ja onnea ja menestystä tulevaan . Porilainen salibändy on täysi vitsi .