Liigat

Steelers nousi takaisin naisten liigakartalle maksamalla vuoden takaiset kalavelat

23.03.
2016
6 Kommenttia
5
Liigat
Kuva: Steelersin kotisivut

Kuva: Steelersin kotisivut

Joutsenon Kataja ja Hämeenlinnan Steelers pelasivat vuosi sitten keväällä naisten Salibandyliigan karsinnoissa vastakkain. Tuolloin Steelers oli liigajoukkue ja JoKa sarjan voittmalla ponnisti pääsarjaan Divarista. Nyt asetelmat olivat toisinpäin, samoin kuin sarjan voittaja.

Steelers nousi liigaan suoraan kolmella voitolla. Avausottelu päättyi ”teräsnaisten” hyväksi 4-3 ja toinen kamppailu lukemin 7-4.

Tänään ottelu venyi rangaistuslaukauskilpailuun saakka pelin oltua vielä jatkoajankin peliajan jälkeen lukemissa 4-4. Steelers tasoitti ottelun ilman maalivahtia ajassa 58:35.

Hämeenlinnalaisten ratkaisevan rankkarimaalin iski Senni Hietanen. Ratkaisevassa osassa oli myös tasoitusmaalin ja 1+1 -tehot iskenyt Heli Haapalahti. Tiia Leppänen antoi kaksi maalisyöttöä.

Naisten Salibandyliigan karsinnat:
18:00 Steelers JSB-JoKa 5-4 RL Ottelutilastot
(Steelers naisten Salibandyliigaan voitoin 3-0)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Jamppa
23/03/2016
Onnittelut Steelersille noususta. Nyt visiitti ei jää ranskalaiseksi.
Kannustaja
23/03/2016
Huikeeta Muijat !
Junnu#8
24/03/2016
Veikkaan että vaikea kausi tulossa. Toki en seuraa naisten/tyttöjen sarjoja. Niin hankala sanoa:D
realisti
24/03/2016
Hienoa että liigaan nousee joukkue jolla on junioritoiminta kunnossa. Joutsenon kohdalla se oli vain vitsi.
Steelersillä mahdollisuus pitkässä juoksussa pysyä liigassa. Tärkeintä on selviytyä ensimmäisestä vuodesta, koska nyt muutama avainpelaaja on lähdössä pois joukkueesta. Nyt joukkueessa olevilla 3-4 kentän pelaajilla ei ollut käyttöä divarissakaan joten vielä vähemmän liigassa.
tarja
24/03/2016
Hienoa Steelers! Nyt sitten vaan kunnon valmentaja vetämään touhua. Tällä valmentajalla ja tekemisellä Joka on vastassa taas ensi keväänä. Ammattivalmentaja hommiin ja nuoria pelaajia kehiin niin on mahdollisuus edes säilyä.
Lassi Lahtinen
01/04/2016
Onnittelut noususta ja onnea ja menestystä tulevaan . Porilainen salibändy on täysi vitsi .

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.