Liigat

TPS päätti runkosarjansa voittoon ja palasi pudotuspelijoukkueeksi – Rantanen 1+3

12.03.
2016
4 Kommenttia
1
Liigat
TPS otti ykköskentällisensä johdolla tyylikkään 7-2-voiton M-Teamista runkosarjan päätösottelussa. Kuva: Tapio Hämeen-Anttila

TPS otti ykköskentällisensä johdolla tyylikkään 7-2-voiton M-Teamista runkosarjan päätösottelussa. Kuva: Tapio Hämeen-Anttila

TPS ja M-Team kohtasivat lauantai-iltana naisten Salibandyliigan päätöskierroksella Turussa. Palloseura otti ottelusta pisteet vahvan ensimmäisen eränsä ansiosta ja taululle kirjattiin loppulukemat 7-2 (4-0, 1-1, 2-1).

Molemmat joukkueet olivat jo varmistaneet pudotuspelipaikkansa ennen ottelun alkua. Lopputulos merkitsi sitä, että TPS nousi ainakin hetkeksi sarjassa viidenneksi ohi Kooveen. Tamperelaisryhmällä on kuitenkin vielä tasoittava ottelu PSS:aa vastaan. M-Teamilla oli vielä ennen ottelun alkua laskennallisesti mahdollisuus nousta sarjassa seitsemänneksi, mutta Erä voitti JoKan ja M-Team jäi näin ollen sarjassa kahdeksanneksi.

Mihin ottelu ratkesi?
TPS karkasi ensimmäisen erän aikana jo neljän maalin johtoasemaan. Ottelun suurin tunnelataus tuntui purkautuvan tämän jälkeen ja kumpikin alkoi jo odottaa illan aikana tehtäviä pudotuspelivalintoja.

TPS:n ykköskentällinen Rantanen-Saario-Nordlund oli tänään erityisesti hyökkäyspäässä tehokkaalla päällä ja M-Teamin merkkauspeli tuntui olevan pahasti hajalla erityisesti ottelun alkuvaiheessa.

Ottelun hahmo?
Kotijoukkueesta esille nousi vahvasti maalillaan pelannut Noora Vuorela sekä puolustuksessa lähes virheettömän ottelun pelannut Tiia Nikkola. Joukkueen ykköshyökkäyskentällinen Laura Rantanen-Jenna Saario-Milla Nordlund oli tänään pitelemätön. M-Teamin selkein onnistuja oli peliä hyvin avannut Trine Sällström.

Ottelun puheenaihe?
TPS:n nousu viime kausien karsintasijoitusten jälkeen naisten Salibandyliigan ylempään keskikastiin on ollut hienoa seurattavaa. Ryhmä on ottanut kauden aikana massiivisia kehitysaskeleita ja saattaa hyvinkin olla varteenotettava haastaja pudotuspelien alkaessa.

Tilastohuomiot:
TPS: Laura Rantanen 1+3, Milla Nordlund 2+1, Jenna Saario 2+0. Noora Vuorela 28 torjuntaa.
M-Team: Heini Haapalahti 1+0, Jessica Sågbom 1+0. Arla Salo 22 torjuntaa.

Lauantain naisten Salibandyliigakierroksen muut tulokset:
SB-Pro – O2-Jyväskylä 6-1
Classic – Happee 8-2
JoKa – Erä III 5-12
PSS – Koovee (18:30)
Crackers – NST (19:30)

Linkit:
Ottelutilastot
Tapio Hämeen-Anttilan ottelukuvat
Pääkallo.fi: OLS yllätti Classicin Oulussa, naisten runkosarja pakettiin – katso lauantain salibandytulokset

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
Jonsku
12/03/2016
Päävalmentajana Matti Kaipio. Kaipiolta huippuesitys. Millaistahan jälkeä tulisi, jos hän saisi käsiinsä vielä paremman materiaalin, esim. Koovee:n tai PSS:n....
??
12/03/2016
Niinpä vois tehdä tps pahaa jälkee, mut jos taas koovee sais kunnon valmennuksen mitä siitä seurais.
kahtoja
12/03/2016
Erä voitti jokan vieraissa.
Jonsku
12/03/2016
Taitaa Kooveessa olla "tärkeintä että valmentaja on kiva" -kulttuuri, kuten monessa muussakin seurasssa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.