Juniorit

Uusi toimintamalli yläkouluikäisille salibandyssä Helsingissä

31.03.
2016
0 Kommenttia
7
Juniorit
Kuva: Iiro Karesniemi

Kuva: Iiro Karesniemi

Tuore monilajiseura SC Hawks on rakentanut uuden toimintamallin yläkouluikäisille salibandypelaajille, jossa pyritään hyödyntämään mahdollisimman kokonaisvaltaisesti eri tahojen muodostamaa urheilevan nuoren tukiverkostoa. Hawks tekee yhteistyötä Suomen Salibandyliiton, Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian, sekä heidän verkostokoulujen kanssa.

SC Hawks perustaa yläkouluikäisille pojille (2001-, 2002- ja 2003 -syntyneet) joukkueet, joissa tullaan toimimaan tämän mallin mukaisesti.

Urheilevan yläkoululaisen arkeen on vaikuttamassa monia eri toimijoita. Arjen pyörittäminen perheissä voi olla haastavaa, kun käytettävissä olevaa aikaa yhteen sovitetaan kaikkeen mitä pitäisi ehtiä tekemään. Koulu tulisi hoitaa kunnialla, pitäisi ehtiä osallistumaan seurajoukkueen harjoituksiin ja otteluihin, sekä viettää aikaa perheen ja kavereiden kanssa. Samalla tulisi muistaa syödä monipuolisesti ja levätä riittävästi, eikä muu vapaa-aikakaan olisi pahitteeksi. Unohtaa ei myöskään pidä pihapelien ja muun omaehtoisen liikkumisen merkitystä.

Tämän haasteen ratkaisemiseksi joukkueiden viikko-ohjelma pyritään rakentamaan siten, että kaikki harjoitukset loppuvat arkisin viimeistään klo 18.00.

Pelaajilla on mahdollisuus osallistua Salibandyliiton järjestämiin aamuharjoituksiin, joita on tarjolla tiistai- ja torstaiaamuisin Myllypurossa ja Ruskeasuolla. SC Hawksin joukkueet tulevat harjoittelemaan näissä samoissa tiloissa (Myllypurossa) iltapäivisin.

Salibandyliiton järjestämiä aamuharjoituksia varten tullaan erikseen nimeämään kolme kokenutta valmentajaa, jotka vastaavat tältä osin toiminnan sisällöstä ja toimivat yhteistyössä seurajoukkueiden valmentajien kanssa.

Hawks painottaa tiedotteessaan, että tarkoituksena on tarjota nuorille monipuolisesti ja joustavasti laadukasta toimintaa, eikä muiden lajien harrastaminen ole esteenä mukaan pääsemiselle.

Linkit:
Lisää aiheesta SC Hawksin kotisivuilla
Haukkaliigassa harrastetaan halvalla – ”Jo 1 300 lasta mukana”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.