Liigat

Veikkaus luottaa Classiciin – katso mestaruuskertoimet tästä

09.03.
2016
1 Kommentti
2
Liigat
Joko vihdoin, Classic? Veikkaus tarjoaa tamperelaisille pienintä mestaruuskerrointa. Kuva: Kuvakaappaus Veikkauksen sivuilta

Joko vihdoin, Classic? Veikkaus tarjoaa tamperelaisille pienintä mestaruuskerrointa. Kuva: Kuvakaappaus Veikkauksen sivuilta

Veikkaus on avannut pudotuspelien alla Salibandyliigan Voittajavedon uudelleen, ja mestaria pääsee nyt jälleen veikkaamaan. Pienimmän kertoimen saa odotetusti runkosarjan voittaja Classic, joka tosin ei ole voittanut mestaruutta koskaan.

Classicin mestaruudella saa rahat takaisin 2,7-kertaisesti, ja seuraavana ovat samalla kertoimella 4,3 Happee sekä Viikingit. Oilersille tarjotaan kuuden kerrointa ja viime kauden mestarille SPV:lle yhdeksää. Erän kerroin on 25, TPS:n 80 ja epätodennäköisimpänä pidetään viimeisenä pudotuspeleihin selvinneen OLS:n mestaruutta. Oululaisten kerroin on tasan 100.

Ennen kauden alkua pienimmän kertoimen sai Viikingit, ja tuolloin Mika Ahosen suojattien mestaruudelle annettiin kerroin 3,7.

Voittajavedon kohde 1 umpeutuu keskiviikkona klo 18.28, ja pelaamaan pääsee täältä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
satasen-seteli
09/03/2016
Oho. Sehän on laitettava satanen Spevelle. On meinaan pikkuisen yliammuttu kerroin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.