Liigat

Video: Classicin ykkösvitja liekehti välieräavauksessa

28.03.
2016
4 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Classic ja Viikingit väänsivät sunnuntaina miesten Salibandyliigan välierissä Tampereella. Classic oli ottelussa vahvempi maalein 8-3.

Ottelun ensimmäinen erä oli tasainen ja tauolle mentiin tilanteessa 2-2. Toisessa erässä Classic löi uuden vaihteen silmään ja vei sen maalein 4-0. Viimeinen periodi meni kotijoukkueelle lukemin 2-1.

Classicin pistenikkari oli 1+2 taiteillut Eemeli Salin. Sami Johansson osui kahdesti. Mika Savolainen ja Janne Lamminen naulasivat tehot 1+1 mieheen. Lassi Vänttinen syötti kaksi osumaa. Viikinkien tehokkain oli kaksi maalisyöttöä tarjoillut Roni Laasonen. Ottelua seurasi paikan päällä kaikkiaan 1221 katsojaa.

Ottelutilastot

Classic johtaa ottelusarjaa voitoin 1-0. Finaalipaikka vaatii neljä voittoa. Välieräsarja jatkuu keskiviikkona Helsingissä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Keupaht
28/03/2016
On tuo Jantta Alkio vaan huikea selostaja. Huomattavaa viihde arvoa tuo lähetykseen. Onko tietoa onko hänellä itsellään minkäänlaista salibandytaustaa ?
jep
29/03/2016
Legendaarinen maalivahti
Tero
29/03/2016
Tiitu oli parhaimmillaan laitojen nostajana. Onko hän eräviikingeissä talonmies? Muuta käyttöö tällä miehellä ollutkaan.
Lassikki
29/03/2016
Yhe finaali systeemi, just. Ja kokeillaan tietysti justiin sillä kaudella ku Lassikki olisi eka kertaa pitkissä sarjoissa varma voittaja.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.