Video: Classicin ykkösvitja liekehti välieräavauksessa

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Classic ja Viikingit väänsivät sunnuntaina miesten Salibandyliigan välierissä Tampereella. Classic oli ottelussa vahvempi maalein 8-3.

Ottelun ensimmäinen erä oli tasainen ja tauolle mentiin tilanteessa 2-2. Toisessa erässä Classic löi uuden vaihteen silmään ja vei sen maalein 4-0. Viimeinen periodi meni kotijoukkueelle lukemin 2-1.

Classicin pistenikkari oli 1+2 taiteillut Eemeli Salin. Sami Johansson osui kahdesti. Mika Savolainen ja Janne Lamminen naulasivat tehot 1+1 mieheen. Lassi Vänttinen syötti kaksi osumaa. Viikinkien tehokkain oli kaksi maalisyöttöä tarjoillut Roni Laasonen. Ottelua seurasi paikan päällä kaikkiaan 1221 katsojaa.

Ottelutilastot

Classic johtaa ottelusarjaa voitoin 1-0. Finaalipaikka vaatii neljä voittoa. Välieräsarja jatkuu keskiviikkona Helsingissä.

4 comments

  1. On tuo Jantta Alkio vaan huikea selostaja. Huomattavaa viihde arvoa tuo lähetykseen. Onko tietoa onko hänellä itsellään minkäänlaista salibandytaustaa ?

  2. Tiitu oli parhaimmillaan laitojen nostajana. Onko hän eräviikingeissä talonmies? Muuta käyttöö tällä miehellä ollutkaan.

  3. Yhe finaali systeemi, just. Ja kokeillaan tietysti justiin sillä kaudella ku Lassikki olisi eka kertaa pitkissä sarjoissa varma voittaja.