Liigat

Video: Erä sai unelma-alun – Talvitien tykit ratkaisivat ottelun Oilersin hyväksi

14.03.
2016
0 Kommenttia
0
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Esport Oilers ja Tapanilan Erä väänsivät miesten Salibandyliigan puolivälierissä sunnuntaina Tapiolassa. Oilers oli ottelussa parempi maalein 3-2.

Erä aloitti vahvasti ja karkasi kahden maalin johtoon jo neljän minuutin kohdalla. Oilers sai kuitenkin rivinsä kuntoon ja osui ensimmäisessä erässä kertaalleen. Ilari Talvitie kuritti Erää kahdella tiukalla rannelaukauksella toisessa erässä ja Oilers vei voiton lopulta maalein 3-2.

Talvitien kahden maalin lisäksi Sylvester Raikamo saalisti tehot 1+1. Erän Tom Strömsten ja Perttu Puska onnistuivat paunoin 1+1. Paikan päällä oli 922 katsojaa.

Ottelutilastot

Talvitien ensimmäinen maali syntyi kuin tilauksesta ajassa 27.40. Espoolaisyleisö nimittäin kunnioitti juuri tuon minuutin ajan seuralegenda Jaakko Hintikkaa, jonka pelipaita numerolla 27 hilattiin Tapiolan Urheiluhallin kattoon.

Oilers johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1. Neljäs kamppailu mitellään keskiviikkona Mosahallissa. Välieräpaikkaan tarvitaan neljä voittoa.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.