Video: ”Hillomaali” ajassa 69.59 lähetti Suomen mestarit kesälaitumille

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Viikingit ja SPV mittelivät paremmuudesta miesten Salibandyliigan välierissä perjantaina. Viikingit voitti ottelun maalein 3-2 ja, ja eteni välieriin otteluvoitoin 4-1.

Ottelu oli tasainen ja SPV johti kahden erän jälkeen maalein 1-2. Viikingit tuli tasoihin kolmannessa erässä Tero Tiitun osumalla. Kamppailu ratkesi jatkoajan viimeisellä sekunnilla, kun Miko Kailialan onnekas huitaisu upposi SPV:n verkkoon. Kailiala oli ottelun tehokkain pelaaja pistein 1+1.

Ottelutilastot

Maali näkyy videolla kohdasta 3.05 eteenpäin. Kailiala kuvaili maalia perjantaina Pääkallo.fi:lle saatesanoin ”Menee hillomaalien top ykköseksi”.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

7 comments

  1. Mahtava, miten ilmeisen itsepetoksenkin vallassa Koponen on. Koposen mukaan matsi oli hyvää taistelua… Huhtimo sentään näkee asian yleisönkin näkökulmasta.

  2. Kyllä mä näkisin, että Spevellä oli ihan hyvä taisteluilme. Ehkä ongelma sitten siinnä, mistä Kotilainen aikoinaan puhui? Eli pallollinen peli ei ole oikein hanskassa. Mun mielestä oikein yrittivät viedä pallokontrollin meiltä. Sinällään tässä vaiheessa kautta vain voitot ratkaisee. Ja toki ois meikäläisetkin voinut halutessaan antaa painetta, eikä tyytyä seisoskelemaan…

  3. Milloinkohan salibandyssä luovutaan jäähyn tuomitsemisesta samalla kun tuomitaan rangaistuslaukaus? Typerä sääntö.

  4. Ei se ole typerää, rikkomisesta ei pidä palkita. Tällöin jokainen ”varma takatolppamaali” kannattaisi estää takaa rikkomalla (taitaa nytkin olla edullista ottaa rankkari + 2min).

  5. Nykysäännöillä varmaa maalia siis mielestäsi ei kannata estää rikkomalla?

  6. Make on juu se joka on ”kujalla”. Pääsarjojen rankkarit (vai oliko tilasto sittenkin vain liigaa koskeva) ~68% maali rikotulle. Kyllä se on kiekko jossa pitäis herätä ja liittää rankkariin joukkerangaistus (kiekossa rankkarit ainakin muutama vuosi takaperin n. 66% veskan eduksi)..! Taitaa onneksi olla ne jääkiekon RL-säännöt vähä tiukemmat/erilaiset?

  7. SPV:n erikoiset pelaajavalinnat ja peluutukset huomioiden sanoisin, että tällä kaudella punaisten panostus oli suunnattu Ch. Cupin voittamiseen. Koponen otti riskin, mutta ei nyt onnistunut. Ei valintaa silti vääränä voi pitää; liigamestaruuksia seuralla on jo kolme, ch.cup vielä puuttuu. Isoa kalaa kannattaa pyytää…