Liigat

Video: ”Hillomaali” ajassa 69.59 lähetti Suomen mestarit kesälaitumille

19.03.
2016
7 Kommenttia
3
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Viikingit ja SPV mittelivät paremmuudesta miesten Salibandyliigan välierissä perjantaina. Viikingit voitti ottelun maalein 3-2 ja, ja eteni välieriin otteluvoitoin 4-1.

Ottelu oli tasainen ja SPV johti kahden erän jälkeen maalein 1-2. Viikingit tuli tasoihin kolmannessa erässä Tero Tiitun osumalla. Kamppailu ratkesi jatkoajan viimeisellä sekunnilla, kun Miko Kailialan onnekas huitaisu upposi SPV:n verkkoon. Kailiala oli ottelun tehokkain pelaaja pistein 1+1.

Ottelutilastot

Maali näkyy videolla kohdasta 3.05 eteenpäin. Kailiala kuvaili maalia perjantaina Pääkallo.fi:lle saatesanoin ”Menee hillomaalien top ykköseksi”.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Hane
19/03/2016
Mahtava, miten ilmeisen itsepetoksenkin vallassa Koponen on. Koposen mukaan matsi oli hyvää taistelua... Huhtimo sentään näkee asian yleisönkin näkökulmasta.
S7
19/03/2016
Kyllä mä näkisin, että Spevellä oli ihan hyvä taisteluilme. Ehkä ongelma sitten siinnä, mistä Kotilainen aikoinaan puhui? Eli pallollinen peli ei ole oikein hanskassa. Mun mielestä oikein yrittivät viedä pallokontrollin meiltä. Sinällään tässä vaiheessa kautta vain voitot ratkaisee. Ja toki ois meikäläisetkin voinut halutessaan antaa painetta, eikä tyytyä seisoskelemaan...
Make
19/03/2016
Milloinkohan salibandyssä luovutaan jäähyn tuomitsemisesta samalla kun tuomitaan rangaistuslaukaus? Typerä sääntö.
albert
19/03/2016
Ei se ole typerää, rikkomisesta ei pidä palkita. Tällöin jokainen "varma takatolppamaali" kannattaisi estää takaa rikkomalla (taitaa nytkin olla edullista ottaa rankkari + 2min).
Albertille
19/03/2016
Nykysäännöillä varmaa maalia siis mielestäsi ei kannata estää rikkomalla?
Tarkkailija
19/03/2016
Make on juu se joka on "kujalla". Pääsarjojen rankkarit (vai oliko tilasto sittenkin vain liigaa koskeva) ~68% maali rikotulle. Kyllä se on kiekko jossa pitäis herätä ja liittää rankkariin joukkerangaistus (kiekossa rankkarit ainakin muutama vuosi takaperin n. 66% veskan eduksi)..! Taitaa onneksi olla ne jääkiekon RL-säännöt vähä tiukemmat/erilaiset?
Fanikatsomo
20/03/2016
SPV:n erikoiset pelaajavalinnat ja peluutukset huomioiden sanoisin, että tällä kaudella punaisten panostus oli suunnattu Ch. Cupin voittamiseen. Koponen otti riskin, mutta ei nyt onnistunut. Ei valintaa silti vääränä voi pitää; liigamestaruuksia seuralla on jo kolme, ch.cup vielä puuttuu. Isoa kalaa kannattaa pyytää...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.