Ulkomaat

Video: Huippujoukkueiden välieräväännössä herkuteltiin komeilla maaleilla – lopussa iso torikokous

29.03.
2016
0 Kommenttia
1
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Ruotsin Superliigan huippuseurat Falun ja Storvreta kohtasivat sunnuntaina ensimmäisessä välieräottelussa. Falun oli kamppailussa parempi maalein 4-3.

Ottelu alkoi Storvretan komennossa ja vierasjoukkue karkasi 0-2-johtoon kahdella kauniilla osumalla. Kotijoukkue iski kuitenkin seuraavat kolme kaappia. Storvreta iski tasoihin kolmannen erän alussa Henrik Stenbergin tuikkauksella. Falunin Simon Cederströmin maali ajassa 55.28 jäi kuitenkin voittomaaliksi.

Ottelun tehopelaaja oli kahdesti osunut Falunin Alexander Galante Carlström. Johannes Larsson iski pisteet 1+1. Kamppailua seurasi paikan päällä 2205 katsojaa.

Ottelutilastot

Suosittelemme katsomaan koosteen kokonaisuudessaan, sillä sen viihdearvo on kovaa luokkaa. Erityishuomiota kiinnittäisimme Robin Nilsberthin avausmaaliin sekä Alexander Ruddin tarjoiluun Storvretan toisessa osumassa. Lopussa nähtiin myös lähes tappeluksi yltynyt torikokous.

Falun johtaa siis sarjaa voitoin 1-0. Ottelusarja jatkuu tänään klo 19.10 paikallista aikaa (Suomen aikaa 20.10). Finaalipaikka heltiää neljällä voitolla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.