Liigat

Video: Kärkikarvaaja yllätti puolustajan ja maalivahdin

05.03.
2016
3 Kommenttia
0
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

TPS ja M-Team väänsivät miesten Salibandyliigan ottelussa perjantaina. M-Team oli parempi maalein 3-4.

Vierasjoukkue karkasi kolmen maalin johtoon kahden ensimmäisen erän aikana, ja viimeiseen erään lähdettiin 1-4-tilanteesta. TPS osui kolmannessa erässä kahdesti, mutta pistepotti lähti helsinkiläisten matkaan.

M-Teamin tehopelaajia olivat kahdesti osunut Visa Rikala sekä kaksi maalia syöttänyt Markus Piittisjärvi. TPS:n Ville Hirvisuo tarjoili kaksi maalisyöttöä.

Ottelutilastot

Otsikossa mainittu Sami Saarisen tekemä maali on nähtävissä videolta kohdasta 0.20 eteenpäin.

M-Teamin voitto tarkoittaa sitä, että joukkue nähdään 99,9 %:n todennäköisyydellä Salibandyliigassa kaudella 2016-2017. TPS:n kannalta tappio tarkoittaa sitä, että joukkue on joko runkosarjan kuudes tai seitsemäs.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
posi
08/03/2016
hohhoijaa mitä otsikointia. M-Team säilyy suoraan ja otsikko tätä luokkaa...

Miksei pressiä yms ole liitetty tähän esimerkiksi????
Joel Siltanen
08/03/2016
M-Teamin säilymistä hehkutettiin kyllä tätä edeltävänä päivänä melko paljonkin (eli perjantaina), ja maalikooste ei tarjoillut mitään erityisen briljanttia, niin otsikkokin jäi kieltämättä hiukan torsoksi.

Mitä tulee pressiin, niin siinä on sattunut kömmähdys, ja olet oikeassa. Yleensä liitämme ne mukaan, mutta ilmeisesti se on tästä koostepläjäyksestä unohtunut.
POSI
09/03/2016
Kiitos vastauksestasi Joel. Sinulla on ollut kyllä todella paljon hyviä juttuja ja aina erittäin hyvää luettavaa. Minulta tuo aiempi hehkutus oli mennyt ohi.

Keep up the good work!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.