TPS ja M-Team väänsivät miesten Salibandyliigan ottelussa perjantaina. M-Team oli parempi maalein 3-4.

Vierasjoukkue karkasi kolmen maalin johtoon kahden ensimmäisen erän aikana, ja viimeiseen erään lähdettiin 1-4-tilanteesta. TPS osui kolmannessa erässä kahdesti, mutta pistepotti lähti helsinkiläisten matkaan.

M-Teamin tehopelaajia olivat kahdesti osunut Visa Rikala sekä kaksi maalia syöttänyt Markus Piittisjärvi. TPS:n Ville Hirvisuo tarjoili kaksi maalisyöttöä.

Otsikossa mainittu Sami Saarisen tekemä maali on nähtävissä videolta kohdasta 0.20 eteenpäin.

M-Teamin voitto tarkoittaa sitä, että joukkue nähdään 99,9 %:n todennäköisyydellä Salibandyliigassa kaudella 2016-2017. TPS:n kannalta tappio tarkoittaa sitä, että joukkue on joko runkosarjan kuudes tai seitsemäs.