Video: Kinnusen raju ruoska puhui Pasilassa

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Viikingit ja SPV mittelivät keskiviikkona paremmuudesta miesten Salibandyliigan puolivälierissä Pasilassa. Kotijoukkue voitti ottelun maalein 5-3.

Sarjan avausottelu oli tiukka, vaikka maalien valossa mentiin pääosin Viikinkien komennossa. Kotijoukkue johti ennen viimeistä erää 3-1. SPV tuli kahdesti maalin päähän, mutta Viikingit sai kuitattua tilanteen aina edukseen. Viimeisellä kympillä maaleja ei enää nähty.

Viikinkien tehopelaaja oli kaksi maalia ampunut Tero Tiitu. SPV:n Jyrki Holopainen osui kahdesti ja Sami Koski nakutti pisteet 1+1.

Ottelutilastot

Otsikossa mainittu Tapio Kinnusen maali nähdään videolla kohdasta 0.20 eteenpäin.

Viikingit nappasi siis sarjan ensimmäisen voiton. Välieräpaikkaan vaaditaan neljä voittoa. Sarja jatkuu tänään Seinäjoella klo 18.30.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

7 comments

  1. Olipa komeita vetoja aika kasa. Pasilan matto jotenkin erilainen muihin verrattuna? 😛

  2. Pääkallo hei, kannattaako teidän näitä koosteita täällä esittää ollenkaan, kun tulette päivä kaupalla jälkijunassa. Olisi kiva kuulla joku selitys, vaikka eihän teidän velvollisuus mitään ole tehdä. Amatöörimaisuus medialalla vain paistaa – ketä kiinnostaa maalikoosteet 1. pelistä kun jo kolmannessa mennään.

  3. No, missä on Happee – Tps peli? Siitäkin tuli kooste melkein heti pelin jälkeen.

  4. Nonii trolli trollinen eläpä viiti. Jos kerra haluat maaleja nähä nii mee ite tonkimaa googlesta. Hyvää työtä pojat tekevät.

  5. Aha, trolliksi kääntyy kritiikki. Tänne kaipaisi oikeati liiton toimesta tuotettua salibandyinfoa.

  6. Eihän mikään estä sinua seuraamasta liiton sivuja tämän sijaan. Sinnehän tulee matsijuttuja melkolailla joka vuosi, ehkä. Tiedotusvastuu on seuroilla itsellään, ja maalikoosteetkin on vapaaehtoisia. Onneksi niitä nykyään lähes kaikki pääsarjajoukkueet tarjoaa.

    Tänne nostetaan pääsarjoista tehdyt koosteet yleensä samana tai seuraavana päivänä, kun seura on videon julkaissut. Ja useimmiten myös jutun kera, mikä tuo lisäarvoa pelkkään koosteeseen verrattuna. Ja YouTubesta pystyy tilaamaan seurojen/GreatPlayn jne. kanavat, jolloin tulee ilmoitusta aina, kun videota on tuutattu tubeen. Voisi kuvitella, että tätäkään salibandymediaa ei ole järkevintä toimittaa niin, että odotetaan ykkösprioriteettina seurojen/matsituotantojen YouTube-julkaisuja ja lykätään kaikkea muuta.