Liigat

Video: Kinnusen raju ruoska puhui Pasilassa

11.03.
2016
8 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Viikingit ja SPV mittelivät keskiviikkona paremmuudesta miesten Salibandyliigan puolivälierissä Pasilassa. Kotijoukkue voitti ottelun maalein 5-3.

Sarjan avausottelu oli tiukka, vaikka maalien valossa mentiin pääosin Viikinkien komennossa. Kotijoukkue johti ennen viimeistä erää 3-1. SPV tuli kahdesti maalin päähän, mutta Viikingit sai kuitattua tilanteen aina edukseen. Viimeisellä kympillä maaleja ei enää nähty.

Viikinkien tehopelaaja oli kaksi maalia ampunut Tero Tiitu. SPV:n Jyrki Holopainen osui kahdesti ja Sami Koski nakutti pisteet 1+1.

Ottelutilastot

Otsikossa mainittu Tapio Kinnusen maali nähdään videolla kohdasta 0.20 eteenpäin.

Viikingit nappasi siis sarjan ensimmäisen voiton. Välieräpaikkaan vaaditaan neljä voittoa. Sarja jatkuu tänään Seinäjoella klo 18.30.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Videokatsoja
11/03/2016
Olipa komeita vetoja aika kasa. Pasilan matto jotenkin erilainen muihin verrattuna? :P
Nappo
11/03/2016
Hyvin pitää peltoarvo tiitun tos 2-0 maalis:D
sanni
11/03/2016
Pääkallo hei, kannattaako teidän näitä koosteita täällä esittää ollenkaan, kun tulette päivä kaupalla jälkijunassa. Olisi kiva kuulla joku selitys, vaikka eihän teidän velvollisuus mitään ole tehdä. Amatöörimaisuus medialalla vain paistaa - ketä kiinnostaa maalikoosteet 1. pelistä kun jo kolmannessa mennään.
Joel Siltanen
11/03/2016
Päiväkaupalla? Viikingit julkaisi videon torstaina, me perjantaina. Toisekseen julkaisimme videon ennen toista osaottelua.
Mutta ei varmaan kannattaisi, kuten totesit.
sanni
12/03/2016
No, missä on Happee - Tps peli? Siitäkin tuli kooste melkein heti pelin jälkeen.
Sanni Trollinen
12/03/2016
Nonii trolli trollinen eläpä viiti. Jos kerra haluat maaleja nähä nii mee ite tonkimaa googlesta. Hyvää työtä pojat tekevät.
sanni
12/03/2016
Aha, trolliksi kääntyy kritiikki. Tänne kaipaisi oikeati liiton toimesta tuotettua salibandyinfoa.
Pettweri
12/03/2016
Eihän mikään estä sinua seuraamasta liiton sivuja tämän sijaan. Sinnehän tulee matsijuttuja melkolailla joka vuosi, ehkä. Tiedotusvastuu on seuroilla itsellään, ja maalikoosteetkin on vapaaehtoisia. Onneksi niitä nykyään lähes kaikki pääsarjajoukkueet tarjoaa.

Tänne nostetaan pääsarjoista tehdyt koosteet yleensä samana tai seuraavana päivänä, kun seura on videon julkaissut. Ja useimmiten myös jutun kera, mikä tuo lisäarvoa pelkkään koosteeseen verrattuna. Ja YouTubesta pystyy tilaamaan seurojen/GreatPlayn jne. kanavat, jolloin tulee ilmoitusta aina, kun videota on tuutattu tubeen. Voisi kuvitella, että tätäkään salibandymediaa ei ole järkevintä toimittaa niin, että odotetaan ykkösprioriteettina seurojen/matsituotantojen YouTube-julkaisuja ja lykätään kaikkea muuta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.