Liigat

Video: Koovee iski illan erikoisimman maalin: syöttö omalta maaliviivalta suoraan läpiajoon

01.03.
2016
0 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Salibandyliigassa kymmenentenä oleva Tampereen Koovee haki sunnuntaina täyden pistepotin Vantaan Energia Areenalta kaatamalla Tapanilan Erän lukemin 6–8. Vieraiden tehomiehenä hääri tehot 3+2 merkkauttanut Tommi Ahola.

Koovee-hyökkääjä Samuli Salomaa pääsi iskemään ottelun erikoisimman osuman toisessa erässä. Pallo pyöri Erä-hyökkäyksen päätteeksi Kooveen maaliviivalla, josta Perttu Koljonen siivosi sen pois. Koljosen syöttö tavoitti kuitenkin läpiajoon karanneen Salomaan, joka ohitti tarkalla rannelaukauksella Erä-maalivahdin ja vei joukkueensa 3–6-johtoon.

Erä jatkaa tappion myötä taulukon seitsemännellä sijalla.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.