Divarit

Video: Lastikan hirmuvire ei ota pysähtyäkseen

08.03.
2016
2 Kommenttia
1
Divarit
Arkistokuva: Jari Turunen

Arkistokuva: Jari Turunen

Steelers ja LNM kohtasivat sunnuntaina kolmannessa ja ratkaisevassa Divarin puolivälierässä. Ottelun maalikooste on nyt katsottavissa.

LNM onnistui toisessa kohtaamisessa kampeamaan hieman yllättäen ennakkosuosikki Steelersin nurin. Kolmannessa ottelussa Steelers sai kuitenkin rivinsä kasattua ja voitti lukemin 7–5. Steelers eteni voitoin 2–1 välieriin, jossa se kohtaa Welhot.

Sunnuntain ottelun – ja oikeastaan koko Steelers–LNM-sarjan – ykköstähti oli vähemmän yllättäen Ville Lastikka, joka paukutti kolmeen puolivälierään tehot 7+4=11. Sunnuntaina Lastikka teki kolme maalia. Ihmepoika Lastikka voitti Divarin runkosarjan pistepörssin tehoin 34+28=62.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Katsoja
08/03/2016
Ja välierissä vastaanhan asettuu Blues Foxit.....
Jules
08/03/2016
Mutta eipä pääse tilastoissa maalitilaston kärkeen silti millään, eikä myöskään muut, kun se on reilusti jo yli 50:ssä. Niin kaus jää sen osalta...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.