Liigat

Video: Liigakarsinnat polkaistiin käyntiin jännärillä – raumalaiset maalin verran parempia

29.03.
2016
4 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Rauman SalBa ja Steelers väänsivät maanantaina miesten Salibandyliigan liigakarsinnoissa. SalBa oli ottelussa vahvempi maalein 6-5.

Ensimmäinen erä oli melkoista hurlumheita molempien joukkueiden osalta ja tauolle lähdettiin tilanteesta 4-3. Steelers oli toisessa erässä vahvempi ja viimeiseen erään lähdettiin lukemista 5-5. Kolmannessa erässä nähtiin vain yksi osuma ja SalBan Veli Peltosen maali ajassa 52.23 jäi ottelun voitto-osumaksi.

SalBan osalta tehopisteet jakautuivat tasaisesti ja tehokkain pelaaja oli 1+1 nakutellut Jussi Tammi. Joni Kallioniemi torjui maalillaan 23 laukausta. Steelersin Valtteri Niemi osui kahdesti. Markus Sipronen iski pisteet 1+1. Jaakko Vahtokari torjui 31 laukausta.

Ottelutilastot

SalBa johtaa nyt ottelusarjaa voitoin 1-0. Liigapaikan saavuttaminen tai säilyttäminen vaatii kolme voittoa. Sarja jatkuu tänään Hämeenlinnan Elenia Areenalla klo 18.30. Jos et pääse paikan päälle, niin ottelua on mahdollista seurata suorana lähetyksenä Fanseatin/Elisan kautta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Zacharias
29/03/2016
Kuvakaappaus tiivistää upeasti Jonaesonin näennäispuolustamisen. Molemmat kantapäät tiukasti lattiassa ja muu kehonkieli kruunaa kokonaisuuden. Näennäispuolustus olisi liian imarteleva termi, sehän olisi sentään puolustamista. Iljettävän ylimielinen pelaaja.
Junnu#8
29/03/2016
Näinhän tuntuu olevan. Kärkiveivillä yritti muiluttaa Lasbi sarjassa. Tosin onnistumatta. Pelaisi jo Liigassa jos ei selkä suoristuisi. Nopeutta riittää ja käsiä. Tähän kun ynnäisi koko kentän puolustuspelin. Niin avot...
VJ
29/03/2016
Zacharias haha oliko kahden oman maalin aikana kentällä ja molemmat oli pakkien maaleja. Ei hirveästi vasenlaitahyökääjä niille voi :D kiva jos sun mielestä on iljettävää jos kokeilee nättejä kikkoja ja keskittyy pelaamaan eikä soita suutaan. Noin pehmeitä käsiä olis kiva nähdä divarissa enemmänkin. Ehkä Rasmus Kainulainen omisti samanlaiset. P.S jonaensson on ainoa Nurmisen lisäks tosta porukasta joka voi olla ylimielinen ;)
Professori
30/03/2016
Omienkin havaintojeni mukaan Jonaeson on kahden SalBan maalin aikana kentällä. Ensimmäisen aikana hänellä ei ole osaa eikä arpaa ainakaan vapaalyönnin aikana tai sen jälkeen. Toisestakaan maalista ei suoranaisesti voi Jonaesonia syyttää. Tehotilasto kuitenkin taitaa jäädä pakkaselle yhden verran… Pisteitäkään ei tullut kuin yksi.

Molemmissa maaleissa Steelersin puolustajat eittämättä pelaavat melko huonosti oman tilanteensa. Jälkimmäisessä taisi olla vielä vaihtokin päällä. En kyllä menisi silti pelkästään puolustajia syyttämään. Peli on kuitenkin ollut käynnissä jo maalia ennen ;) Tässä maalikoosteessa on sen verran lyhyet pätkät, että on mahdotonta varmuudella sanoa, mitkä seikat, ratkaisut tai virheet maaleihin johtivat.

Vaikka kumpikaan maali ei suoranaisesti Jonaesonin vika olisikaan, ei se poista sitä tosiasiaa, että esimerkiksi juuri kuvakaappauksen tilanteessa Jonaesonia ei juurikaan näytä kiinnostavan…

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.