Steelers ja Blue Fox kohtasivat keskiviikkona miesten Divarin välierien ensimmäisessä osaottelussa Hämeenlinnassa. Kotijoukkue oli vahvempi maalein 7-2.

Ottelu pysyi pitkään maalittomana, mutta kun ketsuppipullon korkki aukesi, niin maaleja syntyi kuin liukuhihnalta. Steelersin avausmaali näki päivänvalon ajassa 27.55, ja kun pelikello näytti 33.47, niin tilanne oli jo 6-0. Vieraat osuivat kahdesti viimeisessä erässä, mutta varsinaista loppukiriä ei nähty.

Kotijoukkueen tehopelaaja oli 2+1 nakuttanut Timo Johansson. Teemu Metsälä, Markus Sipronen ja Iiro Nurminen iskivät pisteet 1+1 mieheen.

Steelers johtaa nyt ottelusarjaa voitoin 1-0. Sarja jatkuu tänään Blue Foxin kotiluolassa. Finaalipaikan hankkiminen vaatii kaksi voittoa. LaSB varmisti finaalipaikkansa jo torstaina.