Liigat

Video: Maalivahti tulistui jälkipelistä – lopputuloksena punainen kortti

18.03.
2016
18 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Esport Oilers ja Tapanilan Erä väänsivät torstaina miesten Salibandyliigan puolivälierissä. Erä kairasi voiton jatkoajalla lukemin 3-4 ja.

Oilers johti ottelua 2-1 ensimmäisen erän jälkeen. Toisessa erässä kotijoukkue karkasi 3-1-johtoon. Vieraat kuitenkin kavensivat pari minuuttia myöhemmin.

Erän loppuun osui vielä todellinen maalinedushässäkkä. Oilersille tuomittiin rankkari, ja jälkipelin seurauksena Erä-vahti Markus Laakso ajettiin suihkuun. Laakso tulistui Santeri Lindforsille, joka tavoitteli palloa vihellyksen jälkeen. Oilers ei onnistunut rankkarista eikä ylivoimalla (5vs3 2min ja 5vs4 3min). Otsikossakin mainittu tilanne näkyy videolla kohdasta 3.30 eteenpäin.

Vierasjoukkue tuli tasoihin alle viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua Lauri Kapasen maalilla. Miika Iskanius iski ottelun voittomaalin ajassa 64.01.

Ottelutilastot

Oilers johtaa nyt ottelusarjaa voitoin 3-2. Sarja jatkuu sunnuntaina Vantaan Energia Areenalla. Välieräpaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Albert
18/03/2016
Oksettava heittäytyminen. Miten voivat kaudesta toiseen mennä tuomarit näihin samalta pelaajalta?
JZ
18/03/2016
Ihan kohtuu ruma kokonaisuus kyllä Lindforsilta, jäätävä viikate pahasti myöhässä Laaksoa käsille ja käsittämättömästi selviää ilman jäähyä, ja perään kunnon loikka kentänpintaan. Laaksolta toki myös tyhmä provosoituminen, tosin vähän epäselvästi tuosta näkyy että mitä tuossa ylikävelyssä nyt oikeastaan tapahtui.

Äkkiseltään sanoisin että rangaistukset kyllä arvottiin tällä kertaa väärin, 5-0-minuuttien sijaan kakkoset molemmille olis voinu olla paikallaan.
Pettweri
18/03/2016
"Parasta" tilanteessa on, että rankkarin aiheuttajaksi arvottiin vaihtopenkiltä Petri Ikonen.
Jaahas
18/03/2016
Taas sama kaveri asialla.... Lindfors voisi joskus keskittyä johonkin muuhunkin kun veskareiden telomiseen...
Bambou
18/03/2016
Lindforsille olisi pitänyt tosiaan jäähy myös antaa. Mutta Laakson jäähy täysin oikein. Lisärangaistuksetkaan ei olisi mitenkään väärin. Maassa olevaa pelaajaa polvella päähän. Vaikka ei ole mikään kova potku, niin totaalisen tarpeetonta tilanteen jälkeistä väkivaltaa.
Huhuh
18/03/2016
Todella törkeä ja kova lyönti Lindforsilta, näkee jopa miten maila taipuu lyönnin voimasta. Ei mennyt jäähyt nyt ihan oikein.
Jukkisb
18/03/2016
Laakson jäähy oikein. Lindforsille kakkonen näpeille lyönnistä, mutta myös heittäytymisestä. Kaikenlainen teatteri on lisääntynyt ja se vaikeuttaa selvästi tuomarien työtä, mutta on myös epäurheilijamaista käytöstä. Sellaista ei kaivata (tähänkään) lajiin.
Turku
18/03/2016
Onneksi ei ole tälläinen linja Happee-TPS sarjassa. joutuis molemmat joukkueet pelaamaan yhdellä kentällä kun kaikki muut olis pelikiellossa
Dumari
18/03/2016
No olipa kevyt kortti. Puheiden perusteella kuvittelin että siellä on vedetty polvella päähän niin että veret roiskuu. Laaksohan vaan kävelee pelaajan yli ja mahdollisesti polvi hipaisee päätä. Kakkonen, max vitonen.

Lindforssille olisi sääntöjen mukaan kuulunut tuomita 2 minuuttia käsille/päähän lyömisestä ja hyvä dumari olisi antanut filmaamisesta 2+10.
JM
18/03/2016
Rankkari ja Laakson punainen meni mielestäni oikein (toki pienempikin jäähy MV:lle ok).

Mutta Oilersille väh. 2min vaarallinen peli tai jopa 5min huitomisesta.

Helppo toki huudella jälkeenpäin videonauhan turvin 8-)
Turun kausarilainen
18/03/2016
Laakson rangaistus täysin oikea. Kävelee tilanteen jälkeen paikalle ja polvi osuu selkeästi päähän. Lindforssille 5 min tosta viikatteesta, mutta ihme mussutusta tosta kaatumisesta. Filmaaminen pitää ottaa pois, mutta kun tulee 50kg kaverille poikkaria niin kyllä se lähtee. Jos tuomarit eivät osaa tulkita tota tilannetta kokonaisuutena niin se ei ole kevyen kaverin vika. En toki sano Lindforssin yrittävänkään kovin kovaa tässä tai yleensäkään pysyä pystyssä, mutta ei sitä tästä kaatumisesta pidä teilata. En ole itsekkään ollut fani. Kannattaisi kuitenkin olla enemmän huolissaan jatkuvasta sikailusta tässä lajissa, mutta kai se on vaan kiva nähdä kun kavereita sattuu ja huutaa, että kiviä taskuun.
Kari
18/03/2016
Ihon alle meni...monelle :D
DUMARI
18/03/2016
50kg kaverille poikkaria :).
Rosendahl ei itsekään paina varmasti paljon yli 50 kiloa, eikä työntö ole edes kummoinen - Espoolainen sirkusloikka lähtee heti kun kädet ovat edes lähellä rinnuksia.
Turun kausarilainen
18/03/2016
Niin on Rosendahlkin kevyt, kävi mielessä :)
Putoaa kuitenkin vasta kontaktista eikä leviä vaan muksahtaa perseelleen ja tuijottaa Rosendahlia ja vasta sitten rupee tapahtumaan. Mun mielestä ei ollu kummoinen kontakti ja vieläpä oikeutettu Rosendahlilta, mutta ei ollut sirkusloikka Lindforssiltakaan. Kevyt se toki on, mutta kyllähän tuomareiden pitää tollasessa tilanteessa erottaa kevyt pyllähdys filmaamisesta.
kahtoja
18/03/2016
Voisivat seuraavaa rankkaria ampumaan laittaa jonkun muun ku Hännisen, tässä sarjassa slowhand ollu pikemminkin NoHands noiden rankkarien perusteella
jeh
18/03/2016
muistelkaa nyt kommentoijat ekaa erän kotiottelua kuinka sielä tuli mailaa päähän ja kyynerpäätä päähän ja ilman jäähyjä et eiköhän ois aika keskittyä seuraavaan peliin.
Heimo
19/03/2016
Ennen kaikkea hävettäisi olla toi valkopaitainen hyppivä ja kieriskelevä kaveri, joka selvästi itsekin jää ihmeissään katselemaan tilanteen jälkeen, että hupsista, mitäs tässä nyt tuli tehtyä.

Ihmeen tyynenä säily veskari noin törkeän lyönnin jälkeen.
S7
19/03/2016
Taitaa se joku joka ennakkoissa mainitsi, että Oilers valitsi väärin, olla oikeessa! Erä osoittanut kyllä olevansa kova jengi...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.