LaSB ja Steelers väänsivät lauantaina miesten Divarin finaaleissa. Steelers oli ottelussa parempi maalein 6-9.

Steelers oli ottelussa vahvempi eritoten kahdessa ensimmäisessä erässä ja viimeiseen periodiin lähdettiin tilanteesta 1-4. Kolmannessa erässä molemmat joukkueet moukaroivat viisi maalia ja loppuluvuiksi kirjattiin 6-9.

Teräsmiesten teholinko oli 1+3 tehtaillut Iiro Nurminen. Nico Jonaeson tähtäili pisteet 2+1 ja Ville Lastikka taituroi tehot 1+2. Jaakko Vahtokari nappasi 33 torjuntaa. Kotijoukkueen Rasmus Kainulainen nakutti pisteet 2+1. Roope Kainulainen komppasi pistein 1+2. Ottelua seurasi paikan päällä uusi Divarin ennätysyleisö. Elenia Areenalle oli ahtautunut 2009 katsojaa.

Otsikossa mainittu Teemu Metsälän osuma löytyy videolta kohdasta 3.55 eteenpäin.

LaSB johtaa finaalisarjaa voitoin 2-1. Divarin mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa. Sarja on toistamiseen katkolla tänään Elenia Areenalla. Finaalisarjan voittaja nousee ensi kaudeksi Salibandyliigaan ja häviäjä karsii Rauman SalBaa vastaan liigapaikasta.