Divarit

Video: Näin Steelers siirsi finaalisarjan ratkaisua – millintarkka viimeistely ottelun kohokohtana

22.03.
2016
0 Kommenttia
4
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

LaSB ja Steelers väänsivät lauantaina miesten Divarin finaaleissa. Steelers oli ottelussa parempi maalein 6-9.

Steelers oli ottelussa vahvempi eritoten kahdessa ensimmäisessä erässä ja viimeiseen periodiin lähdettiin tilanteesta 1-4. Kolmannessa erässä molemmat joukkueet moukaroivat viisi maalia ja loppuluvuiksi kirjattiin 6-9.

Teräsmiesten teholinko oli 1+3 tehtaillut Iiro Nurminen. Nico Jonaeson tähtäili pisteet 2+1 ja Ville Lastikka taituroi tehot 1+2. Jaakko Vahtokari nappasi 33 torjuntaa. Kotijoukkueen Rasmus Kainulainen nakutti pisteet 2+1. Roope Kainulainen komppasi pistein 1+2. Ottelua seurasi paikan päällä uusi Divarin ennätysyleisö. Elenia Areenalle oli ahtautunut 2009 katsojaa.

Ottelutilastot

Otsikossa mainittu Teemu Metsälän osuma löytyy videolta kohdasta 3.55 eteenpäin.

LaSB johtaa finaalisarjaa voitoin 2-1. Divarin mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa. Sarja on toistamiseen katkolla tänään Elenia Areenalla. Finaalisarjan voittaja nousee ensi kaudeksi Salibandyliigaan ja häviäjä karsii Rauman SalBaa vastaan liigapaikasta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.