Divarit

Video: Niittomiehet tasoitti sarjan maalitalkoissa – Lastikalta upeita tarjoiluja

06.03.
2016
2 Kommenttia
3
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kuva: Kuvakaappaus videolta.

LNM tasoitti miesten Divarin puolivälieräsarjan perjantaina Hämeenlinnan Steelersiä vastaan. Niittomiehet voitti Oulussa pelatun ottelun maalein 11–9. Ottelu kääntyi kotijoukkueelle vasta kolmannessa erässä.

Vieraiden tähtihyökkääjä Ville Lastikka esitteli pelisilmäänsä avauserässä tarjoillen peräti neljä maalisyöttöä ensimmäisellä 20-minuuttisella.

Sisukas liminkalaisjoukkue ei kuitenkaan antautunut tiukassa paikassa, vaan nousi kolmannessa erässä johtoon. Erityisesti LNM:n kolmosketju vakuutti läpi ottelun. Voittomaalin iski joukkueen kapteeni Olli Tornberg läpiajonsa päätteeksi.

Puolivälieräsarja ratkeaa sunnuntaina, kun joukkueet kohtaavat Hämeenlinnassa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Junnu#8
06/03/2016
Steelers otti toisen voiton 7-5. Ja täten matkaa D1varin välieriin. Hyvin Liminka taisteli. Mutta ei tällä kertaa riittänyt.
S7
06/03/2016
Kunnon plaijarivääntöä näytti olevan tää sarja. Varmasti Steelers sai voitosta virtaa ja veikkaan, että etenee finaaleihin!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.