Kuva: Kuvakaappaus videolta.

LNM tasoitti miesten Divarin puolivälieräsarjan perjantaina Hämeenlinnan Steelersiä vastaan. Niittomiehet voitti Oulussa pelatun ottelun maalein 11–9. Ottelu kääntyi kotijoukkueelle vasta kolmannessa erässä.

Vieraiden tähtihyökkääjä Ville Lastikka esitteli pelisilmäänsä avauserässä tarjoillen peräti neljä maalisyöttöä ensimmäisellä 20-minuuttisella.

Sisukas liminkalaisjoukkue ei kuitenkaan antautunut tiukassa paikassa, vaan nousi kolmannessa erässä johtoon. Erityisesti LNM:n kolmosketju vakuutti läpi ottelun. Voittomaalin iski joukkueen kapteeni Olli Tornberg läpiajonsa päätteeksi.

Puolivälieräsarja ratkeaa sunnuntaina, kun joukkueet kohtaavat Hämeenlinnassa.