Esport Oilers ja Tapanilan Erä väänsivät keskiviikkona miesten Salibandyliigan puolivälieräottelussa Espoossa. Oilers vei voiton jatkoajalla maalein 8-7 ja.

Ottelu alkoi espoolaisten komennossa ja Oilers johti ensimmäisen erän jälkeen maalein 4-1. Toisessa erässä kotijoukkue johti parhaimmillaan 6-1 ja ajassa 31.29 7-2, mutta Erä ei luovuttanut. Helsinkiläisjoukkue nousi tasoihin viiden maalin takaa, ja 60 minuutin jälkeen seurasi jatkoaika. Perttu Pajukoski ratkaisi ottelun ajassa 61.03.

Oilersin Teemu Suomalainen osui kahdesti. Casper Pfitzner ja Markus Olkkonen nakuttivat tehot 1+1. Santeri Lindfros ja Ilari Talvitie keräsivät kaksi syöttöä mieheen. Vieraiden Perttu Puska iski kaksi maalia. Tommi Aro ja Janne Salonen tehtailivat 1+1. Lauri Kapanen syötti kaksi maalia.

Maalivahtipeli oli vahvempaa Oilersin osalta, sillä Joonas Kaltiainen keräsi 24 torjuntaa, kun taas Erän Markus Laakso ja Teemu Kortelainen kirjauttivat yhteensä 16 torjuntaa.

Oilersilla on nyt yksi kiinnitys välieräpaikkaan Puolivälieräsarja jatkuu tänään Vantaan Energia Areenalla klo 18.30. Välieriin eteneminen vaatii neljä voittoa.