Liigat

Video: Oilers nousi tasoihin neljän maalin takaa viimeisellä kympillä – voitti jatkoajalla

28.03.
2016
8 Kommenttia
5
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Happee ja Esport Oilers väänsivät miesten Salibandyliigan välierissä sunnuntaina. Oilers nappasi ottelusta voiton maalein 6-7 ja.

Kamppailu oli tasainen ja viimeiseen erään lähdettiin tilanteesta 2-2. Happee iski neljästi kolmannen erän ensimmäisellä kympillä, mutta Oilers ei luovuttanut. Vierasjoukkue toisti Happeen tempun viimeisellä kympillä ja edessä oli jatkoaika. Markus Olkkonen nousi vieraiden sankariksi iskemällä voittomaalin ajassa 62.28.

Olkkonen oli myös ottelun tehopelaaja kolmen maalin turvin. Ilari Talvitie osui kahdesti. Sylvester Raikamo nakutti tehot 1+1 ja Matias Kaartinen sekä Teemu Suomalainen tarjoilivat kaksi maalisyöttöä mieheen. Happeen Paul Kotilainen syötti kolme maalia. Janne Hoikkanen ja Juuso Heikkinen maalasivat kahdesti. Eemil Ukkonen iski paunat 1+1.

Ottelutilastot

Oilers johtaa sarjaa voitoin 1-0. Sarja jatkuu keskiviikkona Espoossa. Superfinaaliin yltää neljällä voitolla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Arto Kilponen
28/03/2016
Miten sääntö siitä kuka saa syöttöpisteen menee? Jos esim. tuota jatkoaikamaalia katsotaan, niin syöttöpiste siitä tuli Suomalaiselle, eikä Rauniolle, koska...?
Jee
28/03/2016
Ajunnuketju pelasi hienosti, 1-1 laskujeni mukaan. Sopivasti loppui ajunnumatsit. Kyllä Eromon mahtuu mukaan vaikka koko sairastupa tyhjeniskin keskiviikoksi. Aika ryöstö oli kyllä, toivotaan että osa oli vaan flunssaisia.
Katsoja
28/03/2016
Peli oli huonotasoista kaahottamista päästä päähän, jonka kruunasi jälleen kerran Happeen sulaminen selvässä johtoasemassa. Ja olihan niitä virheitä hirveästi koko pelin ajan. Tepsi sarja oli enemmän pleijariväännön näköistä.
Tuikku
28/03/2016
Se joukkue voittaa kumpi tekee enemmän maaleja. Onnea siis Oilers. Happeeta kyllä kannatan mutta eilen ei kyllä taas kerran kestänyt Happeen valmennuspuolen eikä myöskään pelaajien kasetti pelimiesten kymppiä. Tällä kaudella on näin käynyt Happeelle jo usein, mutta miksi? Ei Happee Hynystä ja Jokista tarvitse tai no kyllä tarvitsee, mutta niillä mennään ketkä ovat edes jossain kunnossa. Kyllä eilisen pelin perusteella Oilers ansaitsi täysin voiton. Valmennus oli skautannut hyvin vastustajan pelityylit ja yksilöt. Laukausten määrä maalia kohti kertoi asiasta todellisuuden. Mikä ihme Happeen valmennusporrasta vaivaa kun ei saa joukkuetta edes vielä tässä vaiheessa kautta tasaiseksi suorittajaksi vaan peli on melkoista vuoristorataa. Mielenkiinnolla odotan keskiviikon peliä, jonka voittajaa en veikkaa vaan voittakoon henkisesti, taktisesti ja maalinteollisesti parempi joukkue sen pelin. Se on varma ettei eilistä peliä ratkaissut turva-alueet ja tuomarit vaan kohtalainen maalivahtipeli, tasainen joukkuepeli ja taidokkaat yksilösuoritukset.
Haaska lintu
28/03/2016
@KATSOJA Peli oli siis "väärin voitettu"? Jännää tämä suomalainen marmattaminen. Kyllä 3. erä tarjosi sellaista draamaa, että viis siitä, jos "huono" peli on tuollaista. Mutta varmaan Tepsi -sarjan pelejä löytyy vielä netistä "hyvän" salibandyn ystäville. ;-)
Happee on surkea.
28/03/2016
Huomasiko joku muu Petri Kaukon "taklauksen" Oilersin Olkkoseen hänen tehtyään voittomaalin. Säälittävää toimintaa, Petri Kauko on kyllä liigan säälittävin mies (neiti). Jos ei vaan taidot riitä niin ei tarvii alkaa kiukuttelemaan. Eikö pää kestä..?
totuus lapsen suusta
28/03/2016
Nuori poikani totesi että "taas se ikäihminen valittaa tuomareille". Ehkä Kauko kokee sen sitten kapteenin velvollisuudeksi, mielestäni luonnehdinta oli kuitenkin huvittava.
vh
28/03/2016
"Jännä tämä suomalainen marmattaminen.." enemmänkin jännä tämä yleistäminen, että teilataan aina koko Suomi tai suomalaiset kun jokin asia hautaa. Ihan kuin muualla olisi niin paljon parempaa. Jotkut ihmiset tykkää käyttää sitä ja se on ehkä lapsellisinta mitä olen ikinä nähnyt. :) mutta se siitä. Hienoja maaleja ja varmasti tulee jatkossakin paljon maaleja kun kyse on happeesta ja lerssistä

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.