Liigat

Video: OLS:n kiri ei riittänyt, Savoselta komea soolo- ja voittomaali – ”Ei auta laittaa päätä perseeseen”

18.03.
2016
0 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Tampereen Classic nappasi keskiviikkona puolivälierien kolmannen voittonsa Oulun Luistinseurasta. 6–9-lukemiin päättyneessä ottelussa nähtiin oululaisten huikea neljän maalin takaa nousu päätöserässä, mikä ei kuitenkaan riittänyt kaatamaan Classicia.

Tamperelaisvieraiden parhaimmistoon kuului puolustuspäässä varmasti pelannut Krister Savonen, joka iski kaksi maalia. Ensimmäisessä hän esitteli pelirohkeuttaan ohittamalla OLS:n Ville Oksan tyylikkäällä harhautuksella. Toinen maali merkattiin päätöserässä, kun Savonen laukoi joukkueensa 6–7-voittomaalin.

OLS-hyökkääjä Joni-Arttu Sieppi painotti lehdistötilaisuudessa, ettei OLS ole vielä luovuttanut ottelusarjan suhteen.

– Urakka on vielä kesken. Ei auta laittaa päätä perseeseen tämän tappion takia, suorapuheinen Lapin mies heitti.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.