OLS ja Classic mittelivät paremmuudesta miesten Salibandyliigan puolivälierissä lauantaina Oulussa. OLS oli ottelussa vahvempi maalein 6-4.

Classic aloitti ottelun vahvasti ja karkasi kahden maalin johtoon ensimmäisen viiden minuutin aikana. Kotijoukkue paransi kuitenkin otteitaan ja osui ensimmäisessä erässä kolmesti. Toinen erä meni OLS:lle 2-1 ja viimeinen päättyi tasan, joten oululaisjoukkue tasoitti puolivälieräsarjan tilanteeksi 1-1.

OLS:n teholinko oli 1+3 iskenyt Tatu Kiipeli. Valtteri Parviainen pelasi uransa ensimmäisen miesten Salibandyliigan pudotuspeliottelun ja paukutti pisteet 2+1. Ville Oksa tehtaili tehot 1+1. Classicin Lassi Vänttinen syötti kaksi maalia.

Joukkueet kohtasivat kolmannessa osaottelussa sunnuntaina. Siinä Classic oli parempi maalein 10-4 ja johtaa sarjaa voitoin 2-1. Välieräpaikka vaatii neljä voittoa.

1. Parviainen onnistuu, kun on Kiipelin kentässä!