Liigat

Video: Parviaisen pudotuspeliurakka käynnistyi vakuuttavasti

14.03.
2016
1 Kommentti
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

OLS ja Classic mittelivät paremmuudesta miesten Salibandyliigan puolivälierissä lauantaina Oulussa. OLS oli ottelussa vahvempi maalein 6-4.

Classic aloitti ottelun vahvasti ja karkasi kahden maalin johtoon ensimmäisen viiden minuutin aikana. Kotijoukkue paransi kuitenkin otteitaan ja osui ensimmäisessä erässä kolmesti. Toinen erä meni OLS:lle 2-1 ja viimeinen päättyi tasan, joten oululaisjoukkue tasoitti puolivälieräsarjan tilanteeksi 1-1.

OLS:n teholinko oli 1+3 iskenyt Tatu Kiipeli. Valtteri Parviainen pelasi uransa ensimmäisen miesten Salibandyliigan pudotuspeliottelun ja paukutti pisteet 2+1. Ville Oksa tehtaili tehot 1+1. Classicin Lassi Vänttinen syötti kaksi maalia.

Ottelutilastot

Joukkueet kohtasivat kolmannessa osaottelussa sunnuntaina. Siinä Classic oli parempi maalein 10-4 ja johtaa sarjaa voitoin 2-1. Välieräpaikka vaatii neljä voittoa.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
OIKEESTI
15/03/2016
Parviainen onnistuu, kun on Kiipelin kentässä!
Hienoa Tatu!!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.