Liigat

Video: Pfitzner ja Olkkonen hirmuvireessä – Erä kiipelissä

17.03.
2016
5 Kommenttia
1
Liigat
Ei pysähdy millään. Casper Pfitzner (kesk.) pelasi loisto-ottelun keskiviikkona Tapanilan Mosahallissa. Kuva: Juhani Järvenpää

Ei pysähdy millään. Casper Pfitzner (kesk.) pelasi loisto-ottelun keskiviikkona Tapanilan Mosahallissa. Kuva: Juhani Järvenpää

Esport Oilers sysäsi keskiviikkona Tapanilan Erän kuilun partaalle miesten Salibandyliigan puolivälierissä. Oilers nappasi keskiviikkona vierasvoiton lukemin 7–5. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Keskiviikon ottelu pelattiin poikkeuksellisesti Tapanilan Mosahallissa. Normaalisti Erä pelaa kotiottelunsa Vantaan Energia Areenalla, koska Mosahalli ei kokonsa puolesta täytä liigakriteerejä.

Oilersin ykköstähti oli loistavaan vireeseen äitynyt Casper Pfitzner (tehot 1+1), joka ajoittain piti suorastaan pilkkana Erän pelaajia. Myös comebackin liigakaukaloihin kesken kauden tehnyt Markus Olkkonen (2+1) oli pelipäällä.

Oilers johtaa ottelusarjaa nyt jo voitoin 3–1. Välieräpaikka on katkolla jo tänään Tapiolan Urheiluhallissa, kun Oilers ja Erä kohtaavat klo 18.30 alkaen.

Linkit:
Juhani Järvenpään ottelukuvat
Ottelun tilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
kuoma
17/03/2016
Erä ei oo ainut kuka on kiipelissä, nimittäin OLS:in Tatu on ihan helvetillisessä kiipelissä huomenna Classicia vastaan. HAHAHhahahhehhe.
Joo
17/03/2016
Hirveen hauska juttu. Kiitos tästä.
TAPSA
17/03/2016
Hienoa, että jopa Pääkallon toimittaja osaa suomenkieltä, osaa kertoa voittajan tuloksen oikein.
Timppa
17/03/2016
Silvohan se siellä kuvan takana taas seisoskelee ilman pilliä ja virnuilee.
JAAHAS
18/03/2016
Huomenna on Toriseva KIIPELISSÄ!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.