Liigat

Video: Puikotus ja tyylikäs kuvio – tätä upeampaa alustusta saa hakea

08.03.
2016
0 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen

Viikingit ja Classic kohtasivat lauantaina Salibandyliigan runkosarjan päätöskierroksen ottelussa. Kamppailun maalikooste on nyt katsottavissa.

Classic oli varmistanut runkosarjan jo ennen ottelua ja Viikinkien panos oli vähissä, joten suurta urheilujuhlaa ei Pasilan Urheiluhallissa nähty – mutta muutama varsin maukas suoritus kuitenkin.

Viikingit johti ottelua vielä 3–1, mutta Classic naputteli päätöserässä rinnalle ja ohi. Voittonumerot kirjattiin tamperelaisille 4–3. Illan ykköstähti oli Classicin Niko Juhola kolmella maalillaan.

Ottelun näyttävimmästä suorituksesta vastasi Classic-taituri Krister Savonen, joka alusti vieraiden voittomaalin. Savonen kävi ensin riistämässä pallon omassa päässä, purjehti ja puikotti Viikinkien Mikael Järven ja tarjoili Lassi Vänttiselle, joka vielä syötti Niko Juholalle (videolla kohdassa 3.10->). Juholan tekemä voittomaali syntyi ajassa 55.58.

Jari Turusen mainioita kuvia ottelusta voi vilkuilla tuolta.

Classic kohtaa Salibandyliigan puolivälierissä OLS:n ja Viikingit SPV:n.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.