Liigat

Video: Rankkarispesialistin kylmä ratkaisu toi TPS:lle voiton trilleristä

19.03.
2016
5 Kommenttia
3
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Jyväskylän Happee ja TPS kohtasivat perjantaina miesten Salibandyliigan viidennessä puolivälieräottelussa Jyväskylässä. TPS voitti ottelun lukemin 7-8 rangaistuslaukaisukilpailun jälkeen.

Happee oli ottelussa pitkään kuskin paikalla ja johti parhaimmillaan 5-1. Janne Hoikkasen ulosajo käänsi kuitenkin kurssin ja TPS tuli tasoihin toisen erän lopussa. Viimenen erä päättyi 2-2 ja edessä oli jatkoaika sekä voittomaalikilpailu. TPS vei rankkarit 3-2 Jaakko Hautamäen onnistuessa kahdesti.

Vieraiden tehopelaaja oli kolme maalisyöttöä tarjoillut Eero Jalo. Happeen Peter Kotilainen nakutti 2+1 ja Petri Kauko tehtaili paunat 0+3.

Ottelutilastot

Hoikkasen ulosajo näkyy videolla kohdasta 6.06 eteenpäin. Otsikossa mainittu Hautamäen ratkaisuosuma on videon lopussa. Maalikooste rankkarikisoineen on mielestämme kokonaisuudessaan sen verran kovaa viihdettä, että siihen kannattaa uhrata 16 minuuttia ja 22 sekuntia.

TPS johtaa nyt siis ottelusarjaa voiton 3-2. Välieräpaikkaan vaaditaan neljä voittoa. Sarja on katkolla sunnuntaina Turun Marli Areenalla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jaahas
19/03/2016
Nyt kun videon näkee, niin onhan mielenkiintoista nähdä kurinpitäjän ratkaisu Hoikkasen töötistä. Saarinen painaa päänsä alas ja pyrkii kurottamaan syöttääkseen pallon. Hullu tulee vauhdilla tilanteeseen eikä varmaan ehdi enää väistää tööttiä. Jos Saarinen olisi ollut suorassa ei päähän olisi osunut. Nää on pahoja, tilanteesta oikea rangaistus, mutta lisää penaltia, tuskin. Vauhti on kova kentällä ja liikerataa on vaikea muuttaa täydessä vauhdissa.
Siemaus
19/03/2016
Tuon koosteen jälkeen ei voi muuta todeta kuin, että loukkaantumissuma on pieni ongelma Happeelle. Käsittämättömän helppoja maaleja imuroi Turunen sisään. Eihän tuollaisella maalivahtipelillä voita minkäänlaista peliä.
Garlitos gitanos
19/03/2016
Tää hautamäkijhän on ihan ylivoimainen kaveri.
Piisami
19/03/2016
Aikamoinen taikuri näyttäs olevan kyseessä.
pieni liike.
20/03/2016
Toivottavasti tulee hoikkaselle kunnolla penaltii. Saarinen vähän alhaalla kyllä mutta hoikkasella pieni kyynerpäällä tehty liike. Hullu mikä hullu!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.