Divarit

Video: Riisto omassa päässä, juoksu kentän läpi ja pallo ylähyllylle

03.03.
2016
1 Kommentti
0
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Steelers kuritti Limingan Niittomiehiä peräti 10-3 Divarin puolivälieräavauksessa Hämeenlinnassa keskiviikkona. Ottelusta on tarjolla maalikooste.

Isännät nykäisivät ratkaisevan tuntuisen eron jo avauserässä, joka merkattiin 3-0. Avauserän upeimmasta maalista vastasi soolojuoksullaan puolustaja Janne Ijäs, joka riisti pallon omassa päässä ja puski väkisin läpi liminkalaispuolustuksen nostaen lopulta munkin rysään. Maali on videolla nähtävissä ajassa 0.55. LNM ei toipunut avauserästä, ja pahimmillaan Steelers johti jo 7-0. Teemu Metsälä keräsi tehot 1+3, Ville Lastikan saldo oli 3+0 ja Nico Jonaeson säesti numeroin 2+1.

Välieräpaikka on hämeenlinnalaisille katkolla perjantai-iltana Oulussa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
Kuuskasi
04/03/2016
Lastikkaki sai sen pakollisen hatun tehty?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.