Divarit

Video: SalBa-kipparin osuma tuhosi Steelersin hienon kirin – liigapaikka jo tänään katkolla

31.03.
2016
5 Kommenttia
0
Divarit
Kuvakaappaus: Steelers JSB / Youtube

Kuvakaappaus: Steelers JSB / Youtube

Hämeenlinnan Steelers ja Rauman SalBa kohtasivat tiistaina miesten Salibandyliigan karsintojen toisessa osaottelussa. SalBa onnistui toistamiseen nappaamaan niukan voiton. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Kotijoukkue Steelers uinui alussa. Vieraat karkasivat ennen puoliväliä jo 4–0-johtoon. Steelers kuitenkin heräili ja onnistui kirimään komeasti 4–4-tilanteeseen. Halvahkon 5–4-voittomaalin kiskaisi lopulta SalBa-kippari Antti Keskitalo ajassa 58.37.

5–4-voiton ansiosta SalBa johtaa sarjaa nyt voitoin 2–0. Liigapaikka on jo tänään katkolla Raumalla kolmannessa kohtaamisessa. Klo 18.30 alkava ottelu on katsottavissa Fanseat-palvelusta.

Linkit:
Ottelun tilastot
Video: Liigakarsinnat polkaistiin käyntiin jännärillä – raumalaiset maalin verran parempia
Pääkalloennakko: SalBa-Steelers – teräs murtuu ja koirapaidat pitävät liigapaikkansa

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Divariin!
31/03/2016
Noin. Jonaesson, Aaltonen, Lastikka.. Kättä ylös. Kelle meni toi vika maali. Ei nyt voi olla niin että viimeseiset minuutit ja jos kaveri kävelee vapari tilanteissa niin itsekin kävellään.. Jäi viel Ruohonen tuohon keskelle jolle Keskitalo olisi voinut syöttää jos Aaltonen olisi ollut kunnolla peitolla.
#halua
Immelman
31/03/2016
On toi Steelersien peluutus karmeaa. Kemppainen pelaa kaudesta ja pelistä toiseen, vaikkei peliesityksillä paikkaa ansaitsisikaan.Oikea sukunimi ja tausta riittää. "Väärän" taustan omaavat Grönholm ja Ahola eivät saaneet kauden aikana edes kunnon mahdollisuutta.
JZ
31/03/2016
Nää on näitä. Kieltämättä tuo ratkaisumaali on sarjaa"näissä peleissä nää pitää vaan ottaa", mutta turhan helppoo on vain veskaria osoitella. Todella löysästi seurattu tilanne koko Steelersin kentälliseltä. Ruohonen vetää sunnuntaikävely-moodissa myös itsensä aika vapaalle tontille.
Kalakukko
31/03/2016
Aika flegu on Steelersin pelaaminen vaparikuviossa. Kaveri pääsee vetämään ns. meleko vappaasti.
JooJoo
31/03/2016
Ei tota molselle laiteta, kun äijät on ku puhelintolpat seisoskelemassa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.