Video: SPV sai kylvetyksen Espoossa – puolustaja laittoi rankkarissa Ihmeen solmuun

Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kuva: Kuvakaappaus videolta.
Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Esport Oilers otti sunnuntaina 11–4-kotivoiton Seinäjoen Peliveljistä miesten Salibandyliigassa. Espoolaiset kaatoivat kylmää vettä hallitsevan Suomen mestarin niskaan jo avauserässä iskemällä peräti seitsemän osumaa ensimmäiselle 20-minuuttiselle.

Oilersin tehokkaimpina olivat hattutempun iskenyt Perttu Pajukoski ja pisteet 2+1 takonut Casper Pfitzner. Henri Urmas iski SPV:lle kaksi maalia.

Ensimmäisessä erässä Oilers-puolustaja Jesperi Lindfors veivasi kenties illan näyttävimmän osuman rangaistuslaukauksesta. SPV:n maalivahti Jarno Ihme ei pysynyt nuorukaisen harhautusten mukana, ja Oilers siirtyi maalilla 3–1-johtoon.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

6 comments

  1. Härköseltä melkoinen mailannosto ennen 2-1-maalia. Noh, eihän tuolla hirveästi vaikutusta lopputulokseen ollut ja karmakin iskee heti perään.

  2. Härkönen tekee tota ihan koko ajan, pelistä toiseen. Tulee varmaan jostain toisesta lajista toi tapa. Mutta ei tosiaan lopputulokseen vaikuta koko kaudenkaan osalta. Classic ja Happee menee omista puolivälieristä suoraan neljällä jatkoon, Lerssit ja SSV 4-1 tulemilla. SPV tippuu siis ekalla kierroksella jo. Sit kyllä ikävä kyllä tulee Lersseillekin noutaja, Happee vie setin 4-3. Lopussa Classic ja Happee on finaalissa, jonka Clasut vie.

  3. Miehekäs peiton väistö Koskelta Wardin toiseen maaliin 😀 junnuillekin teroitetaan, että näistä on vaan se mustelma otettava. Noh, ilmankos puri loppupelin tuppea.

  4. Propsit tällä kertaa hyvästä koosteesta Oilersille. Ei ole peitetty selostusta musalla, niin kuin pitää ollakin.

  5. ”jos olisin saanut suunvuoron..”, Lötjöselle voisi muistuttaa että hän on kommentaattori. Reposelle iso peukku, alkaa olla suomen top1 salibandyselostaja

  6. Mitähän Koponen keksii pleijareijin? Pari peliä aiemmin oli kuulemma puolustettu paremmin kuin koskaan ja nyt ei toimi mikään. Kohosten väkisin samassa kentässä peluuttaminen on muiden joukkueiden etu. Ekalla kierroksella putoaminen uhkaa ei riitä enään suojuoksut kesäisin.