Liigat

Video: Tiukkoja vääntöjä ja provosoivia tuuletuksia – tämä ottelupari ei jätä ketään kylmäksi

11.03.
2016
2 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Happeen ja TPS:n välistä puolivälieräsarjaa on pelattu kaksi ottelua. Sarja on molempien joukkueiden vierasvoittojen jälkeen tilanteessa 1-1.

Ensimmäinen kohtaaminen pelattiin keskiviikkona Jyväskylässä. Siinä ottelussa TPS vei voiton rankkarikisassa, kun Waltter Mahlberg onnistui ainoana laukojana. Loppuluvuiksi kirjattiin 6-7. TPS:n teholinko oli hattutempun laukonut Eero Jalo. Happeen Petri Kauko liekehti pisteet 2+3 ottelussa.

Ottelutilastot

Toinen kamppailu pelattiin torstaina Turussa. Tuossa pelissä Happee oli vahvempi maalein 4-5. Ratkaisumaalin laukoi Otto Tikka ajassa 55.34. Vieraiden Veli-Matti Hynynen tykitti kaksi maalia ja TPS:n Artis Raitums onnistui samassa tempussa.

Ottelutilastot

Ottelusarjan yksi puhuttavimmista asioista on ollut pelaajien tuuletukset. Ensimmäisessä ottelussa TPS:n Mahlberg tuuletti provosoivasti rankkarimaaliaan jyväskyläläisen kotiyleisön edessä. Torstaina Hynynen teki saman tempun Turussa, kun hän laukoi Happeen 3-4-johtoon kolmannessa erässä. Hynynen jatkoi kuittailuaan vielä ottelun jälkeen Ilta-Sanomien haastattelussa, johon on linkki artikkelin lopussa. Ottelusarja jatkuu maanantaina Jyväskylässä.

Happee-TPS-ottelun maalikooste:

TPS-Happee-ottelun maalikooste:

TPS-Happee-ottelun lehdistötilaisuus:

Aiheesta lisää:
Iltasanomien artikkeli

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
11/03/2016
Velsa on kingi.
MV
12/03/2016
TPS maalivahtia kehuttu liigan parhaaksi ja ehdotettu maajoukkueeseen. Ei herran jestas ette voi olla tosissaan? Katsokaa nyt eilistä maalikoostetta, kaikki Happeen maalit menee kassarin piikkiin!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.