Video: Veljekset ja pistenikkari paikallisvastustajan haaviin

Myös Joel Markkola nähdään ensi kaudella Esport Oilersin riveissä. Kuva: Kuvakaappaus videolta

Myös Joel Markkola nähdään ensi kaudella Esport Oilersin riveissä. Kuva: Kuvakaappaus videolta
Myös Joel Markkola nähdään ensi kaudella Esport Oilersin riveissä. Kuva: Kuvakaappaus videolta

Pääkallo.fi uutisoi aiemmin tällä viikolla, että Esport Oilers on hankkinut riveihinsä kolme uutta pelaajaa ja yksi heistä on Indiansin tähtihyökkääjä Markus Markkola. Nyt myös kaksi muutakin nimeä ovat selvillä. Oilers tiedotti keskiviikkona, että Joel Markkola ja Eino Pesu liittyvät niin ikään Indiansista paikalliskilpailijan kokoonpanoon.

Puolustajana pelaava Joel Markkola, 22, on vääntänyt miesten Salibandyliigassa kaikkiaan 59 ottelua Indiansin paidassa. Kolmen kauden aikana on syntynyt tehopisteet 12+10. Puolustaja on Markus Markkolan isoveli.

Hyökkääjä Eino Pesu, 21, nähdään myös ensi kaudella Oilersin riveissä. Pesu on pelannut Indiansin paidassa miesten Salibandyliigaa kolmen kauden aikana 72 ottelua. Näissä otteluissa hyökkääjä on iskenyt tehopisteet 43+37.

Pesu on pelannut urallaan kahdeksan alle 19-vuotiaiden maaottelua. Näissä peleissä kertyi tehopisteet 9+7. Vuonna 2013 Pesu oli nuorten MM-kisojen pistepörssin kolmas Jesper Kivipaasin ja Peter Kotilaisen jälkeen, kun Suomi saavutti nuorten MM-pronssia.

7 comments

  1. Mahtuuko Pesu tai vanhempia Markkola edes pelaamaan Oilersissa.

  2. Kyllä stadista tehdään nyt Suomen salibandy kaupunki, tulee kaksi ylivoimaista joukkuetta ja herkulliset paikallispelit

  3. Jää nähtäväksi: Itse veikkaan, että Wardi lopettaa ja Markkola korvaa. Pesun osalta sama juttu, korvannee Olkkosen…

  4. M.Markkola kelpais kelle vaan ja oli varmasti iso menetys Inkkareille. Nämä kax muuta jannua pelimiehiä myös, mut Oilersilla kilpailu pelipaikosta paljon kovempaa kuin Inkkareissa.
    Voipi olla, et penkinpää tulee tutuksi, harmi.